Hur man väljer en baby crib madrass

Att välja en bebis första madrass kan verka som en överväldigande uppgift, men allt du behöver göra är att följa några viktiga pekare. Se till att madrassen har en certifieringstätning och passar ordentligt och snyggt i spjälsängen. Välj en madrass som är fast, har ett tjockt skydd och är utrustat med ventilationshål. När du väl valt en madrass, lägg bara till ett monterat ark och lägg madrassen i spjälsängen för att skapa en säker och bekväm viloplats för din lilla.

Steg

Del 1 av 3:
Välja en madrass som passar ordentligt
  1. Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Steg 1
1. Mäta bredden och längden på din spjälsäng. Du måste mäta din spjälsäng för att avgöra om en vanlig crib-madrass passar eller om du behöver en mindre eller större madrass. Även om storleken på både spjälsängar och crib-madrasser regleras av den federala regeringen, betyder små variationer i varje innebär att inte varje madrass passar varje spjälsäng.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Step 2
    2. Välj en madrass avsedd för spjälsängstorleken. Standard Crib-madrasser är skyldiga att vara minst 27.25 tum (69.2 cm) med 51.25 tum (129.5 cm). Det är viktigt att spjälsängen passar snyggt. Det borde inte finnas något utrymme mellan madrassen och sidorna av spjälsängen, eftersom det kan utgöra en infångning eller kvävningsrisk för din baby.
  • Om madrassen är för liten, kan en bebis få sina lemmar eller huvudet fast mellan madrassens kant och spjälsängen.
  • Om madrassen är för stor, kommer den inte att passa ordentligt i spjälsängen och en bebis kan kväva om deras luftväg är begränsad på grund av madrassen som böjer sig i mitten än att ligga platt.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Steg 3
    3. Kontrollera tjockleken på madrassen. Madrasser som är för tjocka utgör en kvävningsrisk för spädbarn eftersom de kan sjunka in i den mjuka ytan. En spjälsad madrass bör inte vara tjockare än 6 tum (15.2 cm).
  • Del 2 av 3:
    Att säkerställa madrassen är tillräckligt fast
    1. Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Step 4
    1. Bestäm om du föredrar ett skum eller en innerspringmadrass. Skumalternativ tenderar att vara billigare, medan innerspringmadrasser vanligtvis kostar mer men erbjuder högre hållbarhet.
    • Om du väljer Innerspring, välj en madrass som har mellan 135 och 150 spolar med en mätare lägre än 15.5.
    • Dessa siffror finns på förpackningen. Dessa riktlinjer är inställda av konsumentrapporter och garanterar den madrass du väljer är tillräckligt med för din bebis.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Step 5
    2. Tryck på olika delar av madrassen med dina händer. Tryck på händerna i madrassen i flera fläckar, inklusive mitten och sidorna, för att se om madrassen överensstämmer med formen på din hand eller springer tillbaka till den ursprungliga formen direkt. Om madrassen mögel till din hand är den för mjuk för din baby.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Step 6
    3. Samla dina leveranser till Testa fastigheten i madrassen. Din nya Crib-madrass, speciellt när de är gjorda av skum, måste vara mycket fasta för att minska risken för att ditt barn kvävas på grund av att sjunka i en mjuk yta. För att utföra ett test för att kontrollera madrassens fasthet, samla 2 full 1-liters eller 1-quart rektangulär mjölk eller juice kartonger med en platt botten, 12 cd-skivor, en linjal, en markör och plastfolie.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Step 7
    4. Markera en av dryckesbehållarna. Använd din markör för att rita en rad 1.5 i (40 mm) från botten av en av kartongerna, mätt med din linjal. Mäta och markera den här linjen på varje sida av kartongen så att det finns en ring runt botten.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Steg 8
    5. Wrap 12 cds i plastfolie. Stack dina cd-skivor (utan fallen) snyggt ovanpå varandra och linda dem tätt i plastfolie.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Step 9
    6. Stack dina föremål på madrassen. Placera de inslagna CD-skivorna på den mjuka delen av madrassen, som i allmänhet är i mitten. Stack båda kartongerna på sina sidor ovanpå cd-skivorna, placera den med ringen på botten. Lina upp kanten på cd-stacken med ringen du drog på kartongen.
  • 7. Titta på den överhängande delen av kartongerna. Det borde finnas ett klart gap mellan den nedre ringade delen av kartongen och madrassen. Om det inte finns något gap måste du välja en fastare madrass för ditt barns säkerhet.
  • Del 3 av 3:
    Välja säkra madrassalternativ
    1. Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Steg 10
    1. Verifiera att madrassen har certifierats. Leta efter en försegling på madrassen som bekräftar att det är certifierat uppfyller de standarder som fastställts av konsumentproduktsäkerhetskommissionen (CPSC) och är säker för användning. Välj inte en madrass som inte har en CPSC-tätning, eftersom det kan vara för mjukt eller litet eller har andra säkerhetsrisker.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Steg 11
    2. Välj en madrass med ett mycket tjockt skydd. Omslaget är också känt som ticking. De bästa madrassalternativen har flera lager av laminatbeläggning som har stärkts med nylon. Dessa madrasser har de extra fördelarna med att vara vattentät och mycket hållbart, vilket innebär lätt rengöring och minskad sannolikhet för tårar eller hål.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Steg 12
    3. Kontrollera madrassen för ventilationshål. En kvalitetsmadrass ska ha små förstärkta hål på båda sidor som tillåter luft att cirkulera in och ut ur madrassen. Dessa ventiler hjälper till att hålla madrassen fresher genom att låta lukt fly.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Steg 13
    4. Välj en organisk madrass om du är orolig för kemikalier. Traditionella madrasser kan innehålla tungmetaller och kemikalier, såsom flamskyddsmedel. Om du föredrar en madrass utan kemikalier eller tungmetaller, välj en organisk madrass som har certifierats av en tredje part, som Greenguard eller Oeko-Tex.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Steg 14
    5. Använd endast ett monterat ark i spjälsängen. Kom ihåg att "Bare är bäst" när det gäller ditt barns spjälsäng. Ett monterat ark som täcker madrassen bör vara det enda i spjälsängen bortsett från din baby. Spjälsängar, kuddar, filtar och leksaker utgör säkerhet och kvävningsrisker och bör inte användas.
  • Klä din baby i en varm sovhytt eller justera termostaten för att säkerställa att din baby kommer att vara varm nog utan en filt.
  • Använd bara en filt i spjälsängen om ditt barn är över 12 månader.
  • Bild med titeln Välj en Baby Crib Madrass Steg 15
    6. Sätt din baby att sova på ryggen. För att minska risken för plötsligt barndödssyndrom (SIDS), ska din baby alltid sitta på ryggen. Boka mage tid för när ditt barn är vaken och du är närvarande för att säkerställa deras säkerhet.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Varningar

    Lägg aldrig en bebis att sova på en luftmadrass, soffa, vattenbädd eller annan mjuk yta.
  • Undvik att köpa en begagnad madrass. Kroppsvätskor från det tidigare barnet kan ha siktat in i madrassen, vilket kan orsaka bakterier, mögel eller annan svamp att växa.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande