Så här rengör du ett paket `n play

Pack `n spelar ger bekvämlighet, men de kan också bli mycket smutsiga, eftersom barn spenderar mycket tid i dem. Om ditt paket är bara lätt smutsigt, kan du försöka skrubba det med tvättmedel och vatten. Om det är grundligt grymt, kan nedsänka det i tvålvatten i badkaret fungera bättre.

Steg

Metod 1 av 3:
Skrubba ner ett paket `n spela
  1. Bild med titeln Clean A Pack
1. Placera det i ett område du inte har något emot att bli våt. Ta förpackningen "n spela ut eller i ditt garage. När du skrubbar ner, kommer du sannolikt att få tvål och vatten överallt, så du vill vara någonstans du kan droppa lite. Ta madrassen ut för att tvätta separat.
  • Om madrassen har ett lock, ta av det och sätt det i tvättmaskinen.
  • Bild med titeln Clean A Pack
    2. Gör en rengöringslösning. Lägg till en 1/2 en kopp (120 ml) eller så av detergent till en hink varmt vatten. Agitera vattnet för att se till att tvättmedlet är blandat i. Dunker en ren trasa eller mjuk borste i vattnet.
  • Bild med titeln Clean A Pack
    3. Skrubba förpackningen `n spela. Använd lösningen för att skrubba ner hela paketet `n spela, inifrån och ut. Du kan behöva lägga till stöd på ena sidan med din hand när du skrubbar den andra, särskilt på nätet. Var särskilt uppmärksam på smutsiga områden. Skrubba madrassen, liksom.
  • Bild med titeln Clean A Pack
    4. Skölj det noggrant. Använd en strålningsinställning på din slang för att skölja ner packet `n spela inifrån och ut. Håll madrassen upp och spraya båda sidorna tills vattnet går rent. Skaka madrassen lite för att få överflödigt vatten av det.
  • Bild med titeln Clean A Pack
    5. Låt det torka. Lämna förpackningen "n Play och madrassen ute för att torka i solen. Sikta på en varm dag. Om det inte har torkat på en dag, kanske du vill placera den utanför igen nästa dag. Solen kommer också att hjälpa till att sanera förpackningen `n spela.
  • Metod 2 av 3:
    Utföra en djup rengöring
    1. Bild med titeln Clean A Pack
    1. Placera paketet `n spela i badkaret. Ta madrassen ur förpackningen `n spela och vik upp ramen. Hela paketet `n lek och madrass passar i de flesta badkar. Om din passar inte på en gång, kan du behöva göra det i delar. Börja fylla i badkaret med varmt till varmt vatten.
    • Du kan använda ramen för att hålla madrassen ner i vattnet.
  • Bild med titeln Clean A Pack
    2. Lägg till tvål. När badkaret fyller upp, häll i en blandning av detergent, ättika och bakpulver. Du behöver ca 1/2 en kopp (120 milliliter) tvättmedel, 1/4 kopp (60 ml) bakpulver och 1/4 kopp (60 ml) vinäger. Om du använder pulveriserat rengöringsmedel kanske du vill blanda det med vatten innan du lägger till det i badkaret.
  • Bild med titeln Clean A Pack
    3. Suga packet `n spela. När du har lagt till tvålen och fyllde på badkaret så är paketet "N-spel nedsänkt, låt det suga i minst en timme. Om det inte är helt nedsänkt, vänd det efter en halvtimme och lämna det i ytterligare trettio minuter.
  • Bild med titeln Clean A Pack
    4. Skölj det noggrant. Du kan skölja det i badkaret om du har ett avtagbart duschhuvud. Om inte, måste du ta det ut för att skölja det med en slang. Försök att skölja ut all tvål och smuts. Om ditt paket "n spel var särskilt smutsigt, kanske du vill börja om igen med att blötlägga det i tvålvatten.
  • Bild med titeln Clean A Pack
    5. Låt det lufttorka i solen. Ställ in förpackningen `n lek ute på en solig dag, helst en varm dag. Lägg ut madrassen så det blir luftflöde runt det. Du kan behöva stoppa upp det och sedan vända den över delväg genom torkningsprocessen. Låt solen helt torka ditt paket `n spela innan de sätter tillbaka det.
  • Metod 3 av 3:
    Underhålla förpackningen "n Play
    1. Bild med titeln Clean A Pack
    1. Suga upp spill. Försök att få spill upp så snart de händer. Använd en handduk eller pappershanddukar för att få så mycket vätska upp som du kan innan du försöker upptäcka rena området. Du kan behöva hålla handduken på ett område eller dab på den för att suga upp all vätska.
  • Bild med titeln Clean A Pack
    2. Spot Rengör förpackningen `n Play. Torka ner något område som blir smutsigt, särskilt på plast- och metalldelarna. Du kan också torka ner tyget. Försök använda en mild renare, till exempel en naturlig renare eller en del vatten till en del vit vinäger. Torka av det, eller låt det torka innan du lägger ditt barn i förpackningen "n Play.
  • Testa alltid städaren i ett inkonsekventigt utrymme först.
  • Bild med titeln Clean A Pack
    3. Tvätta madrassskyddet regelbundet. Om din madrass har ett lock eller om du släpper ett ark på det, var noga med att tvätta det ofta. Ta av det och kasta det i tvätten. Torka det grundligt i torken, och lägg sedan tillbaka på madrassen. Tvätta locket minst en gång i veckan.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande