Hur man klär sig för arbete

Oavsett om det är rättvist eller inte, det sätt du klädde på jobbet används ibland för att mäta din kompetensnivå eller hur seriöst du tar din karriär. Lyckligtvis, efter några riktlinjer som du klär på jobbet varje dag, hjälper dig att se till att du alltid ser skarp och professionell, och du kan lägga till dina egna personliga detaljer för att göra din egen egen. Tänk på att varje bransch och företag har sina egna riktlinjer, så om du inte är säker på vad du ska bära, fråga dina medarbetare, chef eller hr representant.

Steg

Metod 1 av 5:
Business Casual för kvinnor
  1. Bild med titeln Klänning för arbete Steg 1
1. Klä upp om du någonsin är i tvivel om vad du ska bära. Trots namnet, "affärsbild" fortfarande innebär att klä upp sig för arbete. I själva verket kan ibland affärs avslappnad klänning för kvinnor likna affärer formell klädsel. Men din stil kan vara mer avslappnad, du har vanligtvis mer frihet att uttrycka din personliga stil, och mer avslappnade skor är acceptabla.
  • Om din arbetsplats har en affärskod, ska dina kläder passa ordentligt.Även om du inte behöver bära en skräddarsydd kostym, bör du fortfarande undvika baggy eller tight kläder.
  • Kom ihåg, avslappnad betyder inte mindre professionell. Lågblåsar och högspalt kjolar är inte lämpliga för arbete.
  • Knä-längdskjolar och klänningar är lämpliga, liksom klänning slacks med en klänningskjorta eller blus.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 2
    2. Klä ner för ett mer avslappnat kontor eller på avslappnade dagar. Många kontor omger nu en mer avslappnad klädkod under hela veckan, medan andra företag väljer att ha avslappnade fredagar eller andra dagar när det är acceptabelt att klä sig ner. Om så är fallet, kom ihåg att du fortfarande vill se professionell.
  • Kolla vad dina medarbetare slitar innan du väljer extremt avslappnade bitar som jeans eller atletiska skor. Om denim ibland är lämplig, välj en mörkare tvätt, som kommer att se dressier och mer professionell än ljusstrålar.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 3
    3. Använd avslappnad, knälängdsklänningar och kjolar för ett feminint utseende. För att du alltid ska se professionell, bör din kjol åtminstone nå knäna när du står, och det ska skumma över din kropp istället för att krama det nära. Neutrala färger som marin, svart, grå, brun och khaki ser vanligtvis den mest professionella. Men i många inställningar kanske du också kan bära bärgade färger, speciellt om resten av din outfit är tonad.
  • Om din kjol faller under knäna, är det bra att ha en slits strax ovanför knäet. Men om kjolen är väldigt lång, borde slitsen komma till ditt knä, snarare än ovan. Slits i mitten av en kjol bör inte sträcka sig högre än knäets baksida.
  • Dricks: Hosiery är inte nödvändigt, men det ser mer professionellt om din kjol är knälängd. Välj slang som matchar din hudton för den mest subtila och professionella effekten, även om du också kan bära mörkfärgad strumpor om du föredrar.

  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 4
    4. Välj klänning slacks om du hellre skulle ha på sig byxor. Klänning Slacks är ett förnuftigt, bekvämt alternativ om du föredrar att inte bära en kjol för att fungera. Välj krämde slacks som draperi snyggt från höfterna genom höljet, med en längd som faller bara överst på dina skor.
  • Om ditt jobb kräver att du gör fysiskt eller manuellt arbete, är du klänningbyxor det mer förnuftiga valet.
  • Bild med titeln Klänning för arbete Steg 5
    5. Bära en klänningskjorta eller blus med kjol eller slacks. När du väljer en topp, väljer du en som passar dig bekvämt och håll dig borta från allt som är rent eller tätt eller som visar din klyvning. Några bra alternativ inkluderar knapp-down-skjortor, blusar, monterade stickade tröjor eller en skjorta och väst.
  • Till skillnad från affärsmässigt slitage är det bra att bära ljusa färger i en affärs casual klädkod, om du gillar dem. Detta kan vara ett bra sätt att injicera en liten personlighet i ditt utseende!
  • Bomull, silke och tygblandningar är alla lämpliga för toppar. Det är dock bäst att undvika att ha velvet eller något skimrande tyg, som något du kan bära på en fest.
  • Om ditt jobb kräver att du bär en knapp-ner enhetlig skjorta, bära den snyggt pressad och tucked i dina slacks eller kjol.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 6
    6. Använd klackar, pumpar eller högkvalitativa lägenheter. Dina skor ska vara gjorda av läder, tyg eller ett annat klädträdande material som mikrofiber. Vanligtvis är stängda skor de mest konservativa, men sandaler som inte är för dressy eller för avslappnade kan ibland vara lämpliga. Undvik skor med tunna band, plattformar och spikiga eller klumpiga klackar.
  • Skor ska vara svarta, marinblå, brun, solbränna eller taupe. Vita och pasteller är vanligtvis inte affärsliga.
  • Välj skor som passar bekvämt och är lätta att gå in.
  • Medan dina skor inte ska bli prickiga har du lite mångsidighet i vad du bär, så välj skor som du känner dig uttrycka din personlighet! Till exempel, om din stil är mer feminin, kan du välja snygg pumpar, men om du är mer atletisk kan du välja ett fint par loafers.
  • Dricks: Vissa icke-professionella jobb kan kräva fysiskt arbete eller mycket promenader.I den här situationen kan det vara acceptabelt att bära atletiskt skor vara acceptabelt.Kom ihåg att observera medarbetare eller konsultera med handledare innan de bär sneakers.

    Metod 2 av 5:
    Business Casual för män
    1. Bild med titeln klänning för arbete Steg 7
    1. Välj en dressier utseende om du inte är säker på att bära. Medan vissa branscher blir mer avslappnade i sina klädkoder, är det fortfarande bättre att vara överdriven snarare än undertryckt i en affärsinställning. Om du inte är säker på vad klädkoden kommer att vara, eller om du deltar på ett viktigt möte, seminarium eller annan affärsrelaterad händelse, bär en knapp-down tröja, slips, slacks och klädskor. I kallt väder kan du också lägga till en jacka.
    • Om du upptäcker att du är överdriven kan du ta bort din slips och jacka, och du kan till och med rulla ärmarna upp till dina armbågar för att känna dig mer tillfredsställande i en mycket informell miljö.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 8
    2. Bära antingen en långärmad eller kortärmad collared shirt. När du väljer vad du ska ha på jobbet, kan du aldrig gå fel med en vit, ljusblå eller konservativt-randig collared shirt. Button-downs är det vanligaste valet, men polotröjor är också acceptabla i de flesta affärssituationer. Oavsett vilken stil du väljer, ska din skjorta vara snyggt pressad och tucked in.
  • Skjortor behöver inte skräddarsys men bör inte vara baggy. Även om de kan vara mindre formmontering, måste du fortfarande se professionell.
  • Använd inte skjortor med logotyper eller ord på framsidan.
  • Vissa icke-professionella jobb har en standard enhetlig att alla medarbetare är skyldiga att bära. Även om detta normalt innehåller en likformig skjorta, bör din tröja fortfarande vara snyggt pressad, rimligen dimensionerad och tucked i dina byxor.
  • Bild med titeln Klänning för arbete Steg 9
    3. Välj en polo eller en knapp utan slips på avslappnade dagar. Ditt kontor kan ha vissa dagar när det är okej att klä sig, som casual fredagar. Vissa kontor kan till och med ha en mer avslappnad klädkod året runt. I dessa fall kan du vara professionell och avslappnad genom att hålla fast med en fin knapp-down-topp eller polo med ett par khakis eller andra slacks.
  • Om jeans är acceptabla på ditt kontor, välj en mörkare tvätt, som ser dressier än ljus denim. Använd avslappnad men dressy skor som loafers om inte atletiska skor är vanliga på ditt kontor.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 10
    4. Använd pressad khaki, gabardine eller bomullsbyxor. Klänning slacks är inte nödvändiga i affärer casual, även om du fortfarande kan bära dem parade med affärs casual shirts. Men mer avslappnade tyger som khaki och bomull är vanligare i en affärsbild. Dina byxor behöver inte skräddarsys, men de borde inte vara för täta eller för baggiga. Se också till att de inte är för långa eller korta i de flesta fall, dina byxor ska snyggt skumma toppen av dina skor.
  • Passningen av dina byxor kan hjälpa till att kommunicera din personliga stil. Du kan till exempel välja ett par fotledslängda, smala passande byxor för att se mer modernt, medan du kanske väljer ett rakt benmedel om din stil är mer traditionell.
  • Svart, brun, marinblå och kaki-färgade byxor är att föredra, även om du kan bära byxor i en djupare färg om du bär dem med en konservativ skjorta. Corduroybyxor är också acceptabla.
  • Även om jeans ibland är acceptabla i vissa branscher, observera dina kamrater och chefer för att se om de verkligen är acceptabla på din arbetsplats. Om du bär jeans, välj en mörk färg över tändare eller bleka färger.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 11
    5. Bära en lättare färgad sportrock eller en högkvalitativ tröja. På vissa ställen behöver du inte bära en jacka varje dag till jobbet om det inte är kallt eller du föredrar bara, medan i andra företag, förväntas en jacka oavsett vädret. Om du behöver bära en jacka eller tröja till jobbet, kan du inte gå fel med alternativ som en marin blazer, en Tweed Sports Coat, en solid färgad v-halsströja, en corduroyjacka eller en cardigan.
  • Jackan eller tröjan du väljer är ett av de bästa sätten att uttrycka din personliga stil!
  • För klädtröjor och cardigans är det bäst att välja snyggstorlekar. Men när du har en blazer är det okej om det inte är riktigt som form-passande.
  • Om du bär en v-nacktröja, bör det bara vara tillräckligt djupt för att avslöja kragen på din klänningskjorta.
  • Använd inte en svart kostym eller blazer, eftersom det här kommer att se för formellt.
  • Dricks: Om du har en jämn skjorta är en jacka ofta onödig.De flesta arbetsplatser som använder en uniform vill att deras företagskjorta tydligt ses.

  • Bild med titeln Klänning för arbete Steg 12
    6. Bära klänningskor som är bekväma men ändå professionella. Se till att dina skor inte klämmer på tårna eller gnugga mot fotens häl, eftersom du inte kommer att se väldigt professionell om du lyser runt kontoret. De vanligaste valen för Business Casual Footwear är antingen läderbåtskor eller loafers, så välj de som du gillar det bästa.
  • Välj skor i en konservativ färg som marin, svart eller brun.
  • I vissa situationer, bär sneakers som är specifikt märkta "affärsbild" är också acceptabelt.Dessa sneakers tenderar också att vara bruna eller mörkt färgade.
  • Vissa icke-professionella jobb kräver att du gör manuellt eller fysiskt arbete, till exempel strumpor i ett bakrum.I den här situationen kan atletiska skor vara standard, men kom ihåg att observera dina medarbetare och fråga dina handledare innan du byter till mer avslappnade skor.
  • Metod 3 av 5:
    Affär formell för kvinnor
    1. Bild med titeln klänning för arbete Steg 13
    1. Bära kläder som passar och det avslöjar inte.Dressing professionellt innebär att man undviker kläder som är provocerande och distraherande. Se till att kjolar kommer till knäna och täcker dina lår när du sitter och bär inte skjortor som är rena eller skära tillräckligt med för att avslöja din klyvning.
    • Dessutom ska dina kläder aldrig vara för täta eller för lös. Dessutom bör dina underkläder aldrig visa, inklusive sömlinjerna eller knytmarna.
    • Kjolar bör bara ha center-back slits som förlänger inte högre än knäets baksida. Dessa är acceptabla eftersom de låter dig gå och klättra trappor lättare. Men slitsar som är utformade för att öka benens syn är inte lämpliga.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 14
    2. Välj en kjoldräkt att se dressy, feminin och professionell. I en affärsformell inställning är den vanligaste klädseln för kvinnor en kjoldräkt, som är en kjol och matchande jacka med en blus under. Var säker på att kjolen sträcker sig till knäet och täcker din lår när du sitter.
  • Längre kjolar är också lämpliga, men de borde inte vara så smala att du inte kan gå bekvämt, inte heller borde de vara Billowing.
  • Svarta och mörka färger är de mest professionella valen för affärsformellt slitage.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 15
    3. Välj en mörkfärgad byxor som du föredrar att bära byxor. Om du hellre inte har en kjol eller klänning, kan en byxa kostym vara ett bekvämt alternativ. Välj byxor som passar dig snyggt, parat med en fin blus och en skräddarsydd jacka.
  • För det mest professionella utseendet, ska jackan slå på om dina höfter. Dina slacks bör falla till toppen av dina skor, och de borde inte vara täta över dina höfter eller lår när du sitter.
  • Att ha en skräddarsydd blazer är också acceptabelt, så länge det matchar ditt bottenslitage.
  • Passar bör vara gjorda av kvalitetstyg som ull, ullblandningar eller tungviktsyntetik.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 16
    4. Bära en skräddarsydd blus eller skjorta med kjol eller byxor kostym. När du väljer toppen för att gå med din kostym, välj ett högkvalitativt tyg, som bomull, silke eller en blandning. Din topp kan vara ett skal eller sleeved topp, men du kan också välja en stickad tröja eller tröja set.
  • Välj en topp som inte är ren, tätt eller lågskuren.
  • Toppen ska vara tillverkad av kvalitetstyg som bomull, silke eller blandningar.Undvik sammet eller skimrande tyger du skulle ha på sig en fest.
  • Medan neutrala toppar är att föredra i en affärsformell inställning, kan skuren av din blus hjälpa dig att visa upp din personlighet. Till exempel kan du ha en strukturerad topp med en fyrkantig båt om din stil är mer sammansatt och chic, eller du kan bära en flödig blus under din kostym om din stil är mer feminin och romantisk.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 17
    5. Välj en klänning för ett enkelt alternativ. En konservativ klänning kan vara ett bra alternativ för kontoret, speciellt när vädret är varmt. En klänning bör sträcka sig till ditt knä eller mittkalv, men att ha långa klänningar bör vanligtvis undvikas, eftersom de kan se för formella.
  • Använd inte baklösa klänningar eller klänningar med spaghetti-band eller dunklinjer.Ärmlös, kortärmad och långärmade klänningar är alla acceptabla.
  • Om vädret är coolt, ha en koordinerande jacka med din klänning.
  • Välj solidfärgade neutrala, inklusive svart, elfenben, kamel, grå, marinblå och brun.
  • Dricks: Att ha en glidning kan hjälpa till att skapa en jämn silhuett under din klänning.

  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 18
    6. Slithård med din kjol eller klänning i kallt väder. I en affärsformell inställning är slangen i allmänhet, eftersom nakna ben anses vara mer avslappnade. Men beroende på din arbetsplats kan det vara acceptabelt att lämna benen nakna under sommaren.
  • Om du bär slang, ska de vara solidfärgade, utan mönster.
  • Ren slang är det bästa valet, eftersom det är det mest konservativa.Dark Hosiery som matchar din kostym och skor är också lämpliga, men undviker strumpor som är ogenomskinlig.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 19
    7. Bära antingen klackar eller pumpar. I en affärsformell inställning, välj stängt klackar och pumpar. Använd inte klackar som sträcker sig bortom 4 tum (10.2 cm), och undvik att bära sandaler, chunky klackar, plattformade skor, stilettor och plattformar.
  • För det mest professionella utseendet, välj skor som är gjorda av läder, tyg eller mikrofiber.
  • I en affärsformell inställning, välj förnuftiga skor och undvik alltför blinkande.
  • Det är viktigt att kunna gå bekvämt i dina skor.Hobbling i obekväma skor ser klumpig och oprofessionellt.
  • Dricks: För ett elegant utseende, koordinera dina skor för att matcha med din handväska.

    Metod 4 av 5:
    Affär formell för män
    1. Bild med titeln Klänning för arbete Steg 20
    1. Bära en kostym eller slacks och en jacka. Affärsformellt betyder vanligtvis att ha en kostym, slips, klänningskjorta och klä skor. När du väljer en kostym, välj konservativa färger som svart, grå eller marinblå. Materialet du väljer bör återspegla klimatet, så välj tyngre tyger i kallt väder och lättare (men fortfarande dressy) material när det är varmare ut.
    • Arbetsklädsel ska vara snygg utan att vara constrictive. Om dina kläder är för täta, kommer de obekväma att arbeta i, men om de är för lösa, kommer de att se slarviga och oprofessionella.
    • Lägg märke till hur dina kollegor klär sig och använder den som din standard.Försök att klä på samma nivå som andra på din arbetsplats.

    Dricks: Ha en skräddare Ta dina exakta mätningar och föreslå specifika kläder för dig.Även om du kanske inte köper dessa föremål, kommer du att ha en exakt uppfattning om dina mätningar när du köper kläder i framtiden.

  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 21
    2. Välj byxor som passar snyggt runt midjan och täcker dina strumpor. Dina byxor ska sitta i midjan, över dina höfter - de borde aldrig sakta. Dessutom, ha dina klädbyxor hemmed så att de helt täcker dina strumpor och tryck på toppen av dina skor.
  • Byxor skärs typiskt i traditionell snitt, rakt benskuren eller smalpassning. Traditionella skär slacks är mer avslappnade från låret genom benet, rak skär är lite smalare, men faller fortfarande i en rak linje, och slim-fit klippbyxor blir smalare på fotleden. Alla är lämpliga för affärsverksamhet.
  • Bär inte khaki eller corduroybyxor, eftersom dessa material anses vara mer avslappnade.
  • Bild med titeln Klänning för arbete Steg 22
    3. Bära en kostym eller blazer som matchar färgen på dina slacks. Att ha en skräddarsydd kostym eller blazer föredras, även om det inte är nödvändigt som byxor och skjortor. Att ha en något bulkier eller mindre form-passande jacka är acceptabel.
  • Om din sportrock har två knappar, bara knappen knappen. Om den har tre, bara knappen mittknappen. Detta är inte bara en funktion av stil-det underlättar rörelse.
  • När du sitter, unbutton din jacka. Om du lämnar den, kan knapparna dyka upp när du sitter. Dessutom kommer unbuttoning din jacka att hjälpa till att förhindra rynkor.
  • Vissa arbetsplatser kräver inte att du bär en blazer eller full kostym.Om du är osäker, välj en tvådelad matchad kostym eftersom det här är det säkraste och mest professionella valet.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 23
    4. Bära en vit eller ljusfärgad, långärmad klänningskjorta. Det mest professionella utseendet med en kostym är alltid en collared button-down shirt. Vit ser den mest formella, men pastellskjortor är också acceptabla. Bära antingen en solid färgad tröja eller en med subtila ränder.
  • Alltid ta din tröja i din klänning slacks.
  • Undvik höga färger som ljusgul, orange och röd.
  • Om du är osäker på om en skjorta, fråga en skräddarsy vilken storlek som ser ut den mest professionella.
  • Bild med titeln Klänning för arbete Steg 24
    5. Bära en slips som matchar din tröja, byxor eller båda. Medan du kan använda ditt slips för att uttrycka din personlighet, var noga med att den färg du väljer är konservativ. Slipsar med enkla mönster eller solida färger är det bästa valet, men du kan anpassa ditt blick något genom att välja olika färger, subtila mönster och en bredd du föredrar.
  • Undvik slipsar som är ljust färgade eller med alltför utarbetade mönster. Detta kan vara distraherande och off-sutting till vissa.
  • Slå inte in din slips för kort - Botten ska sluta strax ovanför toppen av bältet.
  • Oroa dig inte för att använda snygg eller speciell knots. Knutar påverkar i allmänhet längden och bredden på ditt slips. Varje knut kommer att göra i en affärsformell inställning.
  • Bild med titeln Klänning för arbete Steg 25
    6. Använd mörkfärgade klädskor. De mest professionella skorna är vanligtvis antingen svart eller cordovan (brunt läder). Polera dina skor Varje vecka och försök att hålla dem snygga.
  • Hitta klädskor som inte är mer än /2 i 1.3 cm) längre än dina faktiska fötter. Kom ihåg att klä skor skärs annorlunda och att din normala skostorlek kanske inte är den bästa passformen för klädskor. För att hjälpa till att bevara sitt utseende, lagra dina skor i sin ursprungliga låda när de inte används.
  • Alltid bära mörka klänningstrumpor med dina klädskor.Använd aldrig atletiska vita strumpor med traditionell affärskläder.
  • Dricks: För att minska veckor och rynkor, köp ett sko-träd för att placera i varje sko när de inte är slitna.

    Metod 5 av 5:
    Accessorisering
    1. Bild med titeln klänning för arbete Steg 26
    1. Välj konservativa men smakfulla tillbehör. Det är normalt att vilja visa en fin klocka eller ett iögonfallande halsband, men vara rättsligt i vad du bär på jobbet. Några välbelagda tillbehör kan faktiskt få dig att se mer professionell ut och sätta ihop. Försök att välja klassiska bitar som visar din stil utan att det förekomma från ditt professionella utseende.
    • Exempel på klassiska bitar kan innehålla ett fint par manschettknappar, ett hängande halsband eller ett par pärlörhängen.
    • Halsdukar, hattar och andra valfria kläder bör vara konservativa och högkvalitativa.
    • I de flesta branscher förväntas du ta bort eventuella piercingar som inte är i öronen, såväl som att täcka upp några tatueringar.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 28
    2. Bära ett svart eller brunt läderbälte med en standardstorspänne. Stora eller anpassade bältespännen bör inte bäras i affärsinställningar. Undvik också bälten som är ljust eller prydda med rhinestones eller andra uppenbara utsmyckningar.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 29
    3. Använd antingen en portfölj eller affärsidé för att bära dina föremål i.Du behöver inte spendera obscena pengar för ett ordentligt väska. Se bara till att din väska ser ut som den hör hemma i en professionell miljö.
  • En fin läderväska eller en portfölj är idealisk.
  • Om du också bär en handväska, håll den liten och enkel för att undvika att bära två stora väskor. Om det behövs kan du lägga din handväska i din större väska.
  • Bild med titeln klänning för arbete Steg 30
    4. Bära ditt hår snyggt och välj minimal smink, om du bär någon. Varje dag, ta lite tid att sticka ditt hår på ett sätt som ser snyggt och smickrande. Om du har ansiktshår, var noga med att du är väl preparerad varje dag. Dessutom kan du få lite smink hjälpa dig att se mer polerad, men det kan för mycket kan få dig att se oprofessionellt.
  • Prova ett enkelt utseende med en liten concealer eller grund, rodna, en neutral, matt ögonskugga, mascara och en liten läppstift.
  • Om du har riktigt långt hår, var noga med att lägga den i en bulle eller hästsvans så att det inte ser rörigt ut. Undvik att färga dina hår extrema färger eller styla det i alltför utarbetade sätt eftersom det kommer att se distraherande och oprofessionellt.
  • Om du bestämmer dig för att bära Köln eller parfym, använd bara en liten spritz för att säkerställa att det inte är för starkt.
  • Bild med titeln Klänning för arbete Steg 31
    5. Håll dina naglar snyggt preparerade. När du tvättar dina händer, skrubba under naglarna så att de inte ser smutsiga ut. Om du målar dina naglar, välj en neutral färg som matchar din outfit och undvik att använda falska naglar, särskilt de som är alltför långa.
  • Måla inte dina naglar ovanliga färger eller färgväxlar på varje spik.
  • Bild med titeln Klänning för arbete Steg 27
    6. Välj en konservativ klocka. I en professionell inställning ska din klocka inte vara prickig, men det borde inte vara den billigaste plastklockan du kan hitta, antingen. Välj en fin klocka med ett metall- eller läderband, med en lättläst ratt eller visa, i en stil som passar din personliga smak.
  • Även om du har råd med en dyr, glänsande guldklocka med diamanter i det, är det inte rätt plats att visa det.
  • Tips

    Om du fortfarande känner dig osäker på hur du är klädd, var inte rädd att fråga en handledare eller chef om din klädsel är lämplig.
  • Kom ihåg att klädsel beror till stor del på sammanhanget.Om du arbetar i en affärsfri miljö men deltar i en arbetsrelaterad händelse, kan du behöva klä dig mer formellt än vad du normalt skulle.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande