Hur man visar funko pops

Funko Pop figures är små, billiga sätt att visa din kärlek och stöd för olika franchise och kändisar. I stället för att hålla dina varor utspridda runt ditt hem, överväga att visa det på kreativa sätt! Om du vill hålla din funko pops i sina lådor, försök att ordna dem i en bokhylla för en rolig och organiserad display. För de som föredrar din funko poppar att vara ute av lådan, överväga att placera dem på en displayhylla eller i ett speciellt fall!

Steg

Metod 1 av 3:
Använder en bokhylla
  1. Bild med titeln SHIPPING FUNKO POPS STEG 01
1. Ställ in din bokhylla i en framträdande, väl sett plats. Titta runt ditt hem för att se om det finns några bokhyllor du kan återkalla. Om det inte finns några extra möbler som ligger runt, överväg att köpa eller bygga en ny bokhylla för att visa dina figurer. Om du vill ha några gäster och besökare att beundra dina funko-pops, överväga att konfigurera bokhyllan i ditt vardagsrum.
  • När du köper en bokhylla, välj en modell med justerbara hyllor. Detta gör det lättare att ordna dina funko pops medan de fortfarande är boxade.
  • Om du vill att din funko samling ska vara privat, överväga att hålla den i ditt sovrum.
  • Bild med titeln SHIPPING FUNKO POPS STEG 02
    2. Placera din minst favoritfunko pops på de bästa hyllorna. Sortera dina figurer, dela dina favoriter från resten av din samling. Ta dopparna du är minst passionerad och lagra dem på bokhyllans övre hyllor. Även om de inte är dina favoriter, kommer de fortfarande att vara synliga från en högre nivå!
  • Överväg att sätta din mindre funko pops på de översta bokhyllorna också. De kommer inte ses så lätt, men det är mer praktiskt att hålla dina lättare föremål på toppen av bokhyllan med dina tyngre figurer i botten.
  • Bild med titeln SHIPPING FUNKO POPS STEG 03
    3. Ordna dina favoritfigurer att vara på ögonivå. Ge din mest uppskattade funko pops den bästa fastigheten i bokhyllan. Som det är fallet för böcker, är siffrorna som hålls på mitten hyllorna mer benägna att ses av en förbigående blick. Om du vill vara extra organiserad, försök att sortera dessa skattade funko pops av franchise, eller någon annan typ av kategorisering.
  • Till exempel, om du har en mängd olika priser från olika filmer, TV-serier och spel, försök att gruppera dem med färgen på sina outfits.
  • Bild med titeln SHIPPING FUNKO POPS STEG 04
    4. Sätt din bultvaste funko pops på de nedre hyllorna. Ta dina speciellt stora figurer och sätt dem säkert på bottenhyllorna. Så coolt som den extra stora funko pops utseende är det viktigt att hålla bokhjulets struktur i åtanke. Precis som du placerade lättare funko figurer på de övre hyllorna, se till att placera de tyngre figurerna på botten.
  • Beroende på hur stora dina funko-pops är kan du bara kunna passa en enda rad av dem på bokhyllans bottenhylla. Håll detta i åtanke när du organiserar dina figurer.
  • Metod 2 av 3:
    Placera Funko Pops på en displayhylla
    1. Bild med titeln SHIPPING FUNKO POPS STEG 05
    1. Uppstart Flytande hyllor Att ordna din funko pops kreativt. Köp eller gör några flytande hyllor att fästa på din vägg. Ordna dem i rader längs väggen för att efterlikna en traditionell uppsättning hyllor, eller placera dem asymmetriskt. Om du känner dig speciellt kreativ, välj triangulära flytande hyllor som passar i ett vägghörn, istället.
    • Kontrollera att hyllor är säkrade i väggen innan du börjar använda dem för att visa någon av dina funko-pops.
  • Bild med titeln SHIPPING FUNKO POPS STEG 06
    2. Använd en stigande hylla för att visa upp pops på olika höjder. Montera en hylla med stiger på en plan yta (e.g., bord, byrå, skrivbord) för att ordna dina figurer på ett unikt sätt. Eftersom de flesta funko pops är samma höjd, undvik att visa dina unboxade figurer i en stor klump. Placera istället dina favoritfunkos på olika nivåer så att de alla kan ses samtidigt.
  • Om du föredrar att alla är i samma höjd, välj istället Stackable Display Shelves.
  • Bild med titeln SHIPPING FUNKO POPS STEG 07
    3. Köp en tema hylla för att visa funko pops från en viss franchise. Titta online för specialutgåva displayfall som går med vissa shower, filmer och spel. Om du har många siffror från en specifik franchise, kan det vara värt att köpa ett speciellt fall för dem!
  • Till exempel finns det ett speciellt utgåva-fall för funko pops från de främlingsserie.
  • Bild med titeln SHIPPING FUNKO POPS STEG 08
    4. Återkalla muffin och nagellackhållare för dina figurer. Köp eller återanvända dina cupcake och nagellack-tierställ för att hålla dina funko pops. Placera dessa ställen på en plan yta för att visa dem, till exempel ditt köksbord eller skrivbord. När du ordnar dina figurer, var noga med att sätta de tyngsta på bottenivåerna.
  • Om en siffra är speciellt topp tung, placera den på en av de nedre nivåerna så det orsakar inte en funko pop lave.
  • Metod 3 av 3:
    Lagras i ett visningsfall
    1. Bild med titeln Skärm Funko Pops Steg 09
    1. Håll din prisade funko pop i ett singular fall. Ge dina favoritfigurer ett eget fall. Fyll upp ett helt fall genom att hålla din funko i rutan, eller visa det av oboxat istället! Om du vill lägga till ett stänk av dekoration runt ditt hem, kan dessa fall passa in i små utrymmen. För speciellt älskade funkos, välja att placera ditt mini-display-fall framför andra figurer som du visar på.
  • Bild med titeln SHIPPING FUNKO POPS STEG 10
    2. Placera din favorit Funko Pops i ett akrylväska. Montera en massa figurer från samma franchise, eller välj ingen organisation alls. Använd stigarna i ett akrylväska för att visa dina pops som de är en del av ett klassfoto. För denna typ av display, se till att alla dina siffror är samma höjd.
  • Detta fungerar bäst med mindre funko pops.
  • Bild med titeln SHIPPING FUNKO POPS STEG 11
    3. Ställ in ett glasfall om du vill hålla dina figurer någonstans fancy. Gör din funko poppar i rummets kontaktpunkt genom att placera dem i ett högt glasfall. Liknande i storlek till en bokhylla kan den här displaysmetoden visa dina figurer som en detaljhandel skulle. Eftersom större glasfall kan kosta över $ 1000, överväga att använda den här typen av objekt för att visa dina dyrare funko-pops.
  • Till exempel, om du har den sällsynta Ned Stark Funko Pop värt $ 1000, det kan vara ett bra sätt att visa den.
  • Eftersom ett glasdisplayhus används för att visa upp dina mest värdefulla föremål, överväga att hålla den i ditt sovrum.
  • Bild med titeln SHIPPING FUNKO POPS STEG 12
    4. Försök använda en basebollbadhållare för att visa upp dina funko-pops. Börja med att köpa ett BAT-skärm från en hantverk eller hobbyist. Använd det breda och korta utrymmet för att visa dina funko pops i långa linjer. Om du vill stanna extra organiserad, ägna varje displayväska till en viss franchise.
  • För att göra ditt displayfall ser ut extra coolt, försök att hänga en rad LED-lampor på insidan av den!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande