Hur man visar legos

Lego Bricks är en rolig leksak för alla som gillar att bygga och använda sin fantasi. När du är klar med att bygga ditt mästerverk kanske du undrar hur du kan visa den. För större skapelser är hyllor ett bra alternativ för att visa upp dina byggkunskaper. Om du gillar att göra Lego Mini-figurer kan du visa dem i ramar eller stapelbara behållare.

Steg

Metod 1 av 3:
Använda displayhyllor
  1. Bild med titeln Display Legos Steg 1
1. Organisera dina LEGOS på en bokhylla om du vill ha enkel åtkomst. En enkel bokhylla är ett bra ställe för att hålla Lego-figurer där du kan ta tag i och leka med dem men tycker fortfarande om hur de ser ut. Välj en bokhylla som är den bästa höjden för att komma åt LEGOS som du behöver och lämna minst 1 tum (2.5 cm) mellan siffror för att förhindra att de slår mot varandra.
  • Om du är orolig för dina LEGO-figurer som faller över på hyllan kan du fästa stora basplattor till hyllorna med lim eller kardborreband och sedan snäppa figurerna i plattorna när du är redo att visa dem.
  • Bild med titeln Display Legos Steg 2
    2
    Fäst flytande hyllor till väggen för att hålla Legos utom räckhåll. Leta efter hyllor som har en läpp på framsidan för att hålla legosen att falla av och hänga hyllan ovanför en säng eller hög på en vägg. Detta kommer att hålla siffrorna utom räckhåll men låta dem vara synliga i rummet.
  • När du hänger hyllor, kom ihåg att använda en nivå och läs instruktionerna innan du försöker borra hål.
  • Bild med titeln Display Legos Steg 3
    3. Placera en stapelbar hutch ovanpå en byrå för att hålla Legos borta från marken. Om du har små barn eller husdjur i ditt hus kanske du inte vill ha siffrorna nära marken. Titta på online marknadsplatser för en "hutch", som är en hyllenhet som sitter på toppen av en byrå eller skrivbord.
  • Du kan också köpa några skrivbord och byråer med displayhutcher som redan är knutna till dem.
  • Bild med titeln Display Legos Steg 4
    4. Överväg att placera Legos på en möbel med lådor för extra lagring. Om du har en stor Lego-samling, leta efter en möbel med hyllor på toppen och lådor eller skåp på botten. Placera sedan dina färdiga figurer på hyllorna och de oavslutade projekten och lösa tegelstenar i behållare i lådorna.
  • Dessutom kan du använda den övre delen av skrivbordet eller byrå som en monteringsstation där du sätter ihop Lego-figurerna.
  • Metod 2 av 3:
    Visar mini figurer
    1. Bild med titeln Display Legos Steg 5
    1. Överväg att få stapelbara fall för en flexibel lagringslösning. Lego-bolaget gör en uppsättning lagringsfall för mini-figurer som kan staplas ovanpå varandra för permanent lagring. Unstacked, du kan öppna och ta bort siffrorna lätt att spela med dem. När du är färdig med figurerna, lägg dem tillbaka i behållaren och stapla dem igen.
    • Det här är också bra för att lagra LEGO-siffror om du har barn som enkelt kan komma in i förvaringslådor eller skåp.
  • Bild med titeln Display Legos Steg 6
    2. Bygg en visningsram ut ur LEGOS om du vill ha en DIY-lösning. Använd en 32 med 32 cm (13 med 13 tum) eller en 48 med 48 cm (19 med 19 tum) LEGO-basplatta och fäst tegelstenar till omkretsen för att göra en ram. Montera sedan plattan på väggen för enkel åtkomst och fäst dina LEGO-mini-figurer genom att snappa dem i basplattan.
  • Se till att basplattan är ordentligt fastsatt på väggen med monteringsremsor eller fästen innan du fäster siffrorna på den. Om det inte är, kan den extra vikten få det att falla av.
  • Bild med titeln Display Legos Steg 7
    3. Använd en skugglåda om du vill skapa en galleri-liknande skärm. Ta bort glaset från en skugglåda och limstandard tegelstenar till mattan på baksidan av lådan. Se till att tegelstenarna är den högra sidan och det finns minst 2.75 tum (7.0 cm) mellan rader av tegelstenar. Då, håll sedan mini-figurerna på toppen av tegelstenarna och byt ut glaset.
  • Om du vill kunna ta bort figurerna enkelt, lägg inte glaset tillbaka på lådan så att du kan nå och ta av det av sitt stativ.
  • Metod 3 av 3:
    Rengöring och underhåll av dina LEGOS
    1. Bild med titeln Display Legos Steg 8
    1. Damm dina LEGO-figurer och visa ofta för att hålla dem rena. Använd en naturlig fjäderdamm, en mikrofiberduk, en borste eller konserverad luft för att blåsa damm och skräp av dina LEGO-figurer när de är på display. Försök att damm varje månad om möjligt för att hålla dina LEGO-figurer som ser ljusa och glänsande, och glöm inte att torka av displayen hyllor också!
    • Undvik att använda dammsugare för att damma din samling, eftersom den kraftfulla sugningen kan orsaka att mindre bitar blir lös och fångas i vakuumet.
  • Bild med titeln Display Legos Steg 9
    2. Håll dina LEGO-siffror ur direkt solljus för att förhindra missfärgning. När du ställer in ditt visningsområde, se till att det inte är direkt solljus och borta från några fönster eller dörröppningar. Långvarig exponering för solljus kan orsaka att tegelstenarna förlorar sin färg över tiden.
  • Försök dessutom att hålla konstgjort ljus, som ljusa lampor, bort från ditt visningsområde. Medan de är mindre skadliga kan de fortfarande få LEGOS att byta färg om de är tillräckligt starka.
  • Bild med titeln Display Legos Steg 10
    3
    Sortera dina Lego Pieces med färg eller funktion för att undvika förlorade bitar. Om du har en stor samling kan det vara lätt att förlora bitar när du tar ifrån varandra eller sammanställer dina figurer. Kom upp med ett system som fungerar för dig, och kom ihåg att ta hänsyn till dina visade objekt när du tänker på hur många bitar av varje typ av tegel du har.
  • Det kan vara till hjälp att hålla ditt lagringsyta nära ditt visningsområde om du snabbt måste ta tag i en tegel eller byt ut ett objekt.
  • Till exempel kan du lagra alla dina 2 med 2 kvadratiska tegelstenar i en behållare så att du har dem alla tillsammans.
  • Om du har speciella uppsättningar av legos som går ihop, som ett pariserhjul eller biluppsättning, lagra alla bitar till den i en stor behållare för att hålla dem ihop.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var alltid försiktig när du hanterar dina LEGO-siffror. De flesta Lego Architects vet att vissa figurer kan komma ifrån varandra när de hålls felaktigt.

    Varningar

    Håll Lego-figurerna utom räckhåll för barn under 3 år eftersom de små bitarna kan vara en kvävningsrisk.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande