Hur man tillhandahåller en hål

En den ska vara den perfekta platsen att koppla av, men vad som fungerar för din granne kanske inte fungerar för dig. Välj ett färgschema och möbelstil som du hitta bekväm. När du ordnar möblerna, tänk på hur utrymmet kommer att användas av varje person i huset.

Steg

Metod 1 av 2:
Inredning av en hål
  1. Bild med titeln Furnish a den Steg 1
1. Välj ett färgschema. Det är din hål, så välj färger som gör dig avslappnad. Tänk på att mörka väggar gör ett rum ser mindre ut, vilket kan göra en liten den känsla trånga. En stor hål, å andra sidan, kan dra nytta av mysigheten av mörk väggfärg.
  • Om du inte är säker på vad du ska välja, gå med en neutral färg för väggfärgen. Grädde, ljusgrå eller ljusbrun är oobliggande och arbeta med de flesta möbler.
  • Om väggarna redan är målade och du är inte säker på vilka färger de går med, få vita eller ljusa möbler. Du kan enkelt lägga till färg senare med kuddar och kastar.
  • Ljusa, fluorescerande färger är hårda på ögat, särskilt röda, apelsiner och gula. Även i en ljus, hög energi, behåll dem till kuddar och kasta mattor, inte hela väggar och soffor.
  • Bild med titeln Furnish a den Steg 2
    2
    Dela upp rummet med mattor. Om du har en stor, öppen planera, börja med att bestämma hur man delar upp det. Ett enkelt sätt att göra detta är att lägga ner en matta för varje område av den. Till exempel, lägg ner en matta där soffor kommer att omge det, och en annan där spelbordet kommer att gå.
  • Tjocka, plyschmattor gör dynen mer bekväm och lyxig.
  • Bild med titeln Furnish a den Steg 3
    3. Välj en kontaktpunkt. Varje rum eller ett område i ett rum ska ha en kontaktpunkt för att designa. För en hål är det vanligtvis en tv eller öppen spis. Om du inte har några stora föremål så här, välj en vägg och gör den skild med en annan färg, tunga gardiner eller stor väggkonst.
  • Bild med titeln Furnish a den Steg 4
    4. Ordna möbler runt kontaktpunkten. Ordna sittplatser så det vetter mot kontaktpunkten, men placera den i en halvcirkel eller rektangel för att uppmuntra konversation. L-formade soffor fungerar bra här. Ge soffabeller eller sidobord inom räckhåll för varje säte.
  • Bild med titeln inreda ett hål 5
    5. Lägg till ytterligare sittplatser. Antag att det finns rum, behåll ett par bekväma stolar eller en liten soffa ordnad bort från kontaktpunkten, för personer som föredrar ensamma aktiviteter som läsning.
  • Bild med titeln Furnish a den Steg 6
    6. Adressera andra behov. Du kanske behöver en TV, bokhylla eller spelbord, beroende på vad du använder den för. För det extra roligt, installera en filmprojektor eller en minibar.
  • Bild med titeln Furnish a den Steg 7
    7. Ordna belysningen. Placera en lampa ungefär var tionde meter (3 meter) i hela den, eller bredvid några läsplatser. Håll överliggande belysningen varm och överväga att installera en dimmerbrytare. Hård överliggande belysning dödar någon känsla av komfort.
  • Bild med titeln Furnish A den Steg 8
    8. Avsluta med ytterligare inredning. För att lägga till mer färg och mysighet till rummet, lägg till kuddar och dekorativa föremål. Dekorativa glasburkar, ljus och blommor är alla bra sätt att lägga till färg. För ett mer strängt utseende, gå med ett litet antal objekt i samma skugga.
  • Dekorera väggarna också. Vägghängen, målningar eller fotografier Lägg till karaktär i rummet.
  • Metod 2 av 2:
    Exempel Dens
    1. Bild med titeln Furnish a den Steg 9
    1. Förse en elegant den. För en sofistikerad plats att koppla av, använd rika, varma trä toner. Ordna en bokhylla, en brun läder soffa och ett mörkt träbord över en tjock plysch matta. Installera en dimmerbrytare och ett bra högtalarsystem för en biografeffekt.
    • Om resultatet ser dyster eller hård, hänga mönstrade gardiner längs en vägg, eller lägg till en solid färgkasta matta framför soffan.
  • Bild med titeln Furnish a den Steg 10
    2. Skapa modern komfort. Även en hål med en mer maskulin design behöver lite glans och ljushet. Håll den tjocka mattan och den mjuka soffan, men lägg till ett glas och metall soffbord. Håll en minibar under ett tunt, högt benbord och hänga metallväggskonst som en kontaktpunkt.
  • Bild med titeln Furnish A den Steg 11
    3. Gör ett familjeboende. Placera tillräckligt med platser för hela familjen, i en cirkel runt en öppen spis eller tv. Inkludera aktiviteter för alla: Spel, böcker, tv och musik. Gör utrymmet lite varmare med ljusa kastar över soffan och en bokhylla med dekorativa knickknacks mellan böckerna.
  • Tips

    Om du bygger den från grunden upp, är trägolv en av de mest attraktiva alternativen. För billigare alternativ kan du efterlikna ett trägolv med rätt laminat eller linoleumgolv.
  • Använd gardiner istället för persienner.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande