Hur man dekorerar en julkrans

Julkransar gör underbara dekorativa bitar under semestern. Du kan köpa en vanlig krans från din lokala avdelning eller hemvaror och dekorera den för att passa din personliga stil. Börja med att välja ett tema, välj sedan dekorationer som band, Pinecones, Candy och Twinkle Lights. Ordna dina dekorationer och sätt dem bara med varmt lim eller blommig tråd och voilà!

Steg

Metod 1 av 2:
Designidéer
  1. Bild med titeln Dekorera ett julkrans Steg 1
1. Använd grönt och rött band för att hålla sakerna enkla. Vilket bättre sätt att dekorera en julkrans än med julfärger? Välj minst 3 olika typer av band så att du har en mängd olika färger, utskrifter och storlekar. Använd bandet till göra bågar i olika storlekar och varmlim dem till din krans. Eller, linda bandet runt kransen och gör en singel, stor båge kontaktpunkten.
  • 2. Fäst ornament för att lägga till färg och skina till din krans. Få bollformade ornament i olika färger och storlekar för att verkligen göra din krans sticka ut. Rymma dem ut jämnt och fästa dem i kransen med varmt lim.
  • Utrymme ut grupper av 3-5 smycken för en estetiskt tilltalande design.
  • 3. String Twinkle lyser runt kransen för en magisk touch. Twinkle Lights är ett kostnadseffektivt sätt att göra din krans gnista. Plocka upp en kort sträng och vind dem runt kransen så att lamporna är jämnt åtskilda. Häng kransen i ditt fönster för en vacker, festlig dekoration.
  • Du kan köpa en 10 ft (3.0 m) Strand av Twinkle för runt $ 10 från din lokala hantverksbutik.
  • Dricks: Plocka upp en batteridriven uppsättning twinkljus så att du inte behöver oroa dig för att plugga in dem! Använd blommiga tråd för att fästa batteriet på baksidan av kransen.

  • Bild med titeln Dekorera ett julkrans Steg 4
    4. Spraya på falsk snö för ett festligt tillägg. Plocka upp en burk spray-on snö och använd den för att damma kanterna på kransen. Koncentrera mer på områden där snö naturligtvis skulle samlas, som toppen av den inre kanten. Lägg sedan till faux miniatyrträd och pinecones för att slutföra din julscene.
  • 5. Dekorera din krans med blommor för en feminin känsla. Silkblommor är perfekta för det här projektet eftersom de inte kommer att gå och du kan lagra kransen och använda den varje år. Välj ut en mängd olika blommor från din lokala hantverksbutik. Se till att de är proportionella mot krans storlek. Klipp av stammarna och använd blommig tråd för att fästa blommorna till kransen.
  • Sätt grupper av 3 blommar ihop längst upp till vänster och nedre högra delarna av kransen och fyll i det negativa utrymmet med små smycken eller bandbågar.
  • 6. Lägg till ett monogram för ett trendigt alternativ. Monogram är super populära just nu, och du kan enkelt integrera en i din semesterinredning. Välj ett stort brev från en hantverksbutik i en stil du gillar. Måla brevet om du vill ändra färgen, fäst den sedan i kransen med varmt lim.
  • Placera brevet i mitten av kransens botten, lägg sedan till koordinerande dekorationer, som band eller smycken, runt den.
  • 7. Fäst pinecones för ett mer traditionellt utseende. Pinecones har en inbjudande lukt och kan göra en bra kontrast till de ljusa färgerna av godisrottor och prydnadsbollar. Gå ut och köp ett paket doftande pinecones från ditt lokala hantverksbutik. Sedan spraya baksidan av pinecones med lim och tryck dem mot kransen i 15-20 sekunder för att låta limet härda.
  • Om du har problem med att limta pineconesna till kransen, slingra band runt kransen först och lima piniken till banden.
  • 8. Dekorera din krans med godis för ett nyckfullt alternativ. Du kan använda godisformade ornament eller riktigt godis, som Candy Canes. Detta gör ett bra alternativ om du har barn och kan också knyta in i ditt dekorationsschema om du använder godis på ditt julgran eller har andra godisformade dekorationer.
  • Metod 2 av 2:
    Crafting din krans
    1. Bild med titeln Dekorera ett julkrans Steg 9
    1. Välj ett tema för att göra din krans sammanhängande. Beslutar om ett tema innan du börjar dekorera kan hjälpa dig att uppnå ett balanserat, vackert utseende. Tänk på resten av din heminredning så att du kan skapa en krans som passar rätt in med resten av dina semesterdekorationer.
    • Temaidéer inkluderar godis, vintersport, land jul, semesterbakning och fiske. Du kan till och med utforma din krans runt en enda färg som röd eller guld. Möjligheterna är oändliga!
  • Bild med titeln Dekorera ett julkrans Steg 10
    2. Välj en krans. Du kan hämta en riktig krans eller en fauxkrans eller ens gör din egen. Eller du kan till och med göra en krans ur icke-traditionella saker, som bollprydnader eller cookie cutters! Var inte rädd att tänka utanför lådan och välj något som verkligen återspeglar din personlighet.
  • Om du går med en riktig eller faux krans, fluff upp grönska och trimma några alltför långa bitar innan du börjar dekorera.
  • Dricks: Om du vill använda icke-traditionella föremål, helt enkelt lim dem tillsammans i en cirkulär form i vilken storlek du gillar att skapa din krans. Du kan även använda en cirkulär väv som en mall.

  • Bild med titeln Dekorera ett julkrans Steg 11
    3. Välj en mängd olika dekorationer. Du behöver inte hålla fast med ett enda objekt, även om din krans är tema. Välj några olika saker som du gillar och tycker att du går bra tillsammans. Till exempel kan du använda ett monogrambrev, en bandbåge och några blommor för att göra en underbar, balanserad krans.
  • 4. Lägg ut din design innan du lägger något. Samla alla dina material och leka med designen. Syfte för en balans mellan dekorationer och negativt utrymme - du vill inte ha kransen att se för rörig!
  • Asymmetri och gruppering av udda antal saker tillsammans kan hjälpa dig att skapa en krans som är visuellt slående.
  • 5. Säkra varje objekt i kransen. När du har allt precis där du vill ha det, börja bifoga de enskilda bitarna. I de flesta fall kan du limma objekten direkt till kransen. Om det inte fungerar, försök använda blommiga tråd för att fästa objekten.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande