Hur man ändrar ditt namn i pennsylvania

Många människor vill ändra sina namn, eller namnet på deras mindre barn, för att få en ny start i livet. Pennsylvania lag reglerar de förfaranden som en persons namn kan ändras i staten Pennsylvania.Prothonoterns kontor (även kallad "Kontor av rättsliga register" På vissa ställen) i ditt bostad är där du kommer att skicka in de dokument som är nödvändiga för att ändra ditt namn. Detta kontor är typiskt beläget i varje länets tingshus.Det finns olika procedurer att följa, beroende på anledningen till att du ändrar ditt namn och om det innebär en vuxen eller ett mindre barn. Det är upp till domstolen om man ska beställa en namnbyte.

Steg

Metod 1 av 5:
Ändra ditt namn av personliga skäl
  1. Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 1
1. File en petition för namnbyte i ditt lokala prothonotarys kontor. Du bör lämna in ditt pappersarbete i länet där du bor. Vissa prothonotary kontor har prov framställningar för dig att fylla i. Övriga kontor kräver att du skriver din egen framställan. Detta steg startar namnbytesprocessen.Din framställan måste innehålla följande information:
  • Din önskan och avsikt att ändra ditt namn
  • Din anledning att be om en namnbyte, vilket kan vara någon anledning att domstolen kommer att godkänna. Men du får inte ändra ditt namn för att undvika borgenärer, begå bedrägeri, eller för att du inte vill att andra ska veta att du har begått brott i det förflutna.
  • Din nuvarande adress
  • Alla dina adresser för de fem åren innan du lämnar in din framställan
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 2
    2. Filera alla andra obligatoriska formulär. Dessa former skiljer sig åt i varje län. De kan emellertid innefatta ett civilskikt, ett domstolsförvaltningsbyråschef och en order för offentliggörande och meddelande. Ditt länsprothonotary kan ha dessa formulär för dig att fylla i, eller du kan behöva skriva egna former. Dessa former är vanligtvis bara för att säkerställa att ditt ärende flyttar ordentligt genom domstolssystemet och att du fyller i alla nödvändiga steg för att ändra ditt namn.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 3
    3. Betala domstolens arkiveringsavgift. Beloppet av denna avgift varierar i stor utsträckning från län till län, allt från ca $ 97.00 till $ 328.00. Du kan lämna in en i forma pauperis (IFP) framställan och beställa om det behövs. Denna framställan uppmanar domstolen att avstå från den normala avgiften eftersom du får offentligt stöd eller annars inte har råd med avgiften eller anses vara låginkomst. Om domaren håller med om att avstå från domstolens avgift får du en undertecknad ordning som avstår från arkiveringsavgiften via post.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 4
    4. Få dina fingeravtryck tagna. När du skickar ditt framställningar för namnbyte, kommer domstolen att utfärda en order som leder dig att få dina fingeravtryck tagna. Du kanske kan ta emot den ordningen från domstolen samma dag som du skickar din framställan, eller du kan få den senare i posten. Med den här beställningen kan du skapa ett möte med din lokala polisavdelning för att få dina fingeravtryck tagna. Polisavdelningen kommer sannolikt att debitera dig en avgift för att få dina fingeravtryck tagna. Domstolen kommer att använda dina fingeravtryck för att kontrollera din kriminella historia med Pennsylvania State Police. Om du har dömts för vissa brott kan du inte vara berättigad att ändra ditt namn.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 5
    5. Få en order för publicering och märke undertecknad av domaren. Efter att dina fingeravtryck har lämnats in, kommer domstolen att planera en utfrågning. Du kommer att få ett utfrågningsdatum via post, tillsammans med en avslutad order för publicering och meddelande. Denna order leder dig att publicera meddelande som du vill ändra ditt namn.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 6
    6. Publicera meddelande om ditt avsedda namnbyte. Ditt meddelande kommer också att innehålla datum för den hörsel som har planerats på din förfrågan om att ändra ditt namn. Detta gör det möjligt för någon intresserad att delta i hörseln och objektet för ditt föreslagna namnbyte.Ditt offentliggörande meddelande måste följa dessa riktlinjer:
  • Meddelandet måste publiceras en gång i två tidningar med allmän cirkulation i ditt bosattaboende eller i ett närliggande län. Du kan använda någon tidning på dessa platser. Eftersom avgifterna kan variera, kanske du vill kolla med flera tidningar för att se vilka kostnader som är mindre. Din prothonotarys kontor kan berätta vilka tidningar som vanligtvis används och hur man kontaktar dem.
  • En kopia av tidningsmeddelandet kommer att fungera som bevis på att du har publicerat meddelandet om ditt avsedda namnbyte.
  • Domstolen kan avstå från publikationskravet om det finner att publiceringsmeddelandet skulle äventyra din säkerhet.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 7
    7. Nuvarande bevis på ekonomisk ställning till domstolen. Du uppfyller vanligtvis detta krav genom att lämna in en officiell bedömning eller lienkontroll som visar inga utestående domar. Detta dokument måste undertecknas av prothonotarys kontor. Beroende på länets krav kan du också behöva få sökningar gjorda av clerk of Court`s Office och Recorder of Deeds Office. Du måste tillhandahålla bevis på dessa sökningar till domstolen.
  • Du måste begära att dessa sökningar utförs individuellt av varje kontor. Varje kontor kan ha en annan form för att göra denna begäran. Vissa kontor i vissa län kan till och med kräva att du gör sökningen själv.
  • Prothonotarys kontor och clerk av domstolens kontor är typiskt belägna i ditt länsdomstol. Recorder of Deeds Office kan också vara i tingshuset eller i en annan kommunal byggnad, beroende på ditt län.
  • Varje kontor kan ta ut en avgift för sökförfrågningarna. Beloppet av denna avgift är annorlunda i varje kontor och varierar från ett län till nästa.
  • När du har betalat avgiften och sökningen är klar kommer kontoret att ge dig ett undertecknat dokument som anger resultaten av sökningen. Detta är det dokument som du kommer att presentera för domstolen när du deltar i din hörsel.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 8
    8. Delta i en domstolsförhandling. Din domstolsuthandling kommer vanligtvis att vara ungefär en till tre månader från det datum då ditt framställningar för namnändring är inlämnad. Detta ger dig gott om tid att publicera de obligatoriska meddelandena. Vid domstolen kommer domstolen att avgöra om du är berättigad till namnbyte. Om du kvalificerar dig enligt Pennsylvania lag, kommer domstolen att beställa ditt namnbyte. Vissa människor kvalificerar sig inte för en namnbyte. Om domaren förnekar ditt framställningar för namnbyte har du rätt att överklaga. Men överklagandeprocessen är komplex och du bör noga kontakta en advokat först innan du försöker lämna en överklagande på egen hand. Du kommer inte att vara berättigad till ett namnbyte av följande skäl:
  • För att undvika borgenärer eller skulder som du är skyldig
  • Att begå bedrägerier eller liknande kriminella handlingar
  • För att undvika att människor vet om dina tidigare kriminella övertygelser
  • Metod 2 av 5:
    Ändra ditt namn när du är nyskiljd
    1. Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 9
    1. Få de nödvändiga formerna. Ett val eller ett meddelande om att återuppta jungfruformuläret för en vuxen som vill ändra sitt namn efter att en skilsmässa är i allmänhet tillgänglig i de flesta protokollarkontor i varje län. Arkivering Det här formuläret kan du ändra ditt namn från ett gift efternamn till ett tidigare efternamn om du är nyskiljd.Prothonotarys kontor debiterar en avgift för att ändra ditt namn. Denna avgift varierar vanligtvis från $ 19.00 för en person som var skild i sitt hemvist, till $ 42.00 för en person som var skild i ett annat län eller stat. Men dessa avgifter varierar med länet.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 10
    2. Få en kopia av ditt födelsecertifikat. Om du vill fortsätta med ditt flicknamn efter en skilsmässa måste du ge en kopia av ditt födelsecertifikat som visar ditt flicknamn.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 11
    3. Få en certifierad kopia av ditt skilsmässa-dekret, om det behövs. Om din skilsmässa arkiverades i ett annat län eller stat, måste du placera en certifierad kopia av ditt skilsmässa-dekret på filen i prothonotarys kontor. Du kan få en certifierad kopia av skilsmässa dekretet från prothonotary kontor i länet där du var skild, eller från länsklerkens kontor om du var skild i en annan stat. Om din skilsmässa beviljades i länet där du arkiverar för en namnbyte, behöver du inte ge en kopia av ditt skilsmässa-dekret till prothonotarys kontor.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 12
    4. File det färdiga valet eller meddelandet för att återuppta jungfruformulär, födelsecertifikat och skilsmässa dekret i prothonotarys kontor. När du har lämnat in det obligatoriska pappersarbetet har du effektivt meddelat att du kan återvända till att använda ett tidigare efternamn. Det här är allt du behöver göra för att börja använda ditt tidigare namn under Pennsylvania-lagen.
  • Metod 3 av 5:
    Ändra ditt namn när du är nygift
    1. Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 13
    1. Ändra ditt namn med socialförsäkringsadministrationen. Du kan ändra ditt namn på ditt socialförsäkringskort till din makas efternamn genom att ta med ditt äktenskapsintyg till ditt lokala socialförsäkringsverket. Du måste också presentera en kopia av ett giltigt fotoidentifikationskort, till exempel ett körkort. Det finns ingen avgift för att ändra ditt namn med socialförsäkringsverket. Du kommer att få ditt nya socialförsäkringskort i posten.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 14
    2. Ändra ditt namn på ditt körkort. Du kan ändra ditt namn på ditt körkort till din makas efternamn genom att ta med ditt äktenskapscertifikat till ditt lokala körkort och fylla i formulär DL-80.Det finns ingen avgift för att helt enkelt ändra ditt namn på ditt körkort.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 15
    3. Ändra ditt namn på andra viktiga dokument. När du har fått ett nytt socialförsäkringskort och körkort som visar ditt nya gifta efternamn, kan du ta dessa dokument till andra kontor för att få ditt namn ändrat där, liksom. Vissa platser vill se ditt äktenskapsintyg tillsammans med ditt nya socialförsäkringskort och körkort, och de kan kräva att du fyller i sina egna interna former för att ändra ditt namn. Andra platser där du kan behöva ändra ditt namn är:
  • Din arbetsgivare
  • Institutioner som tjänar dina pensionskonton
  • Banker och kreditföreningar
  • Kreditkortskonton
  • Försäkringar, inklusive medicinsk, dental, vision, liv och funktionshinder
  • Metod 4 av 5:
    Ändra ditt mindre barns namn när båda föräldrarna är överens
    1. Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 16
    1. Komplett och skriv tillbaka barnets födelsecertifikat. När båda biologiska föräldrar är överens om att ändra sitt barns namn, behöver de inte göra det genom domstolssystemet. Det finns ett formulär på baksidan av varje barns födelsecertifikat för detta ändamål. Båda biologiska föräldrarna måste underteckna detta formulär för att visa sitt avtal.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 17
    2. Skicka formuläret till avdelningen för vital statistik. Du måste inkludera en läsbar kopia av ett föräldrars regering-utfärdat ID-kort med formuläret. Om du vill att det ursprungliga födelsecertifikatet återvände till dig måste du också inkludera en $ 4 avgift. Det enda undantaget är om du ger bevis på medlemskap i de väpnade styrkorna. I så fall behöver du inte betala $ 4 avgiften.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 18
    3. Få ett nytt födelsecertifikat med ditt barns nya namn. Du kan använda det nya födelsecertifikatet för att ändra ditt barns namn med socialförsäkringsadministrationen. Du bör också visa det nya födelsecertifikatet till andra kontor som behöver barnets korrekta namn, som hans eller hennes skola och doktors kontor.
  • Metod 5 av 5:
    Ändra ditt mindre barns namn när föräldrar inte håller med
    1. Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 19
    1. Kontakta en advokat. Ändra namnet på ett mindre barn kan vara komplicerat. Domstolen behöver inte ge din förfrågan om att ändra ditt barns namn. En advokat kan utvärdera din situation och ge dig råd om du kommer att bli framgångsrik när du ändrar ditt barns namn.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 20
    2. File en framställan för att ändra ditt barns namn. Du måste lämna fram framställningen i domstolen med gemensamma grunder i det län där du bor.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 21
    3. Betala domstolens arkiveringsavgift. Mängden av denna avgift kan variera. Du kan filera en IFP (i forma pauperis) framställan och beställa om det behövs. Denna framställan uppmanar domstolen att avstå från den normala avgiften eftersom du inte har råd med avgiften eller anses vara låginkomst. Om domaren håller med om att avstå från domstolens avgift får du en undertecknad ordning som avstår från arkiveringsavgiften via post.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 22
    4. Servera barnets andra förälder med uppsägning. En domstol kan inte ändra namnet på ett mindre barn utan att den andra föräldern får meddelande. Du måste skicka meddelande om framställningen för namnbyte till den andra föräldern med registrerat eller certifierat brev. Du bör be om ett avkastningskvitto när du skickar meddelandet. Du måste lämna in returkvittot tillsammans med ett intyg om tjänst med domstolen. Detta visar att du ordentligt meddelade den andra föräldern.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Pennsylvania Steg 23
    5. Bevis att namnbytet är i barnets bästa. Domstolen kommer att hålla en utfrågning för att avgöra om barnets namn ska ändras. Barnstandardens bästa inkluderar ett antal olika faktorer att överväga.
  • Det naturliga bindningen mellan förälder och barn
  • Föräldrars historia av visitation med barn
  • Huruvida föräldern har betalat barnstöd
  • Huruvida föräldern har varit konsekvent involverad i barnets liv
  • Om banden existerar mellan barnet och föräldrars utökade familj
  • Den sociala konsekvenserna eller respekten enligt barnets nuvarande namn i samhället
  • Barnets ålder och förmåga att förstå betydelsen av att ändra sitt namn
  • Varningar

    En domstol är inte skyldig att ändra ditt namn.
  • En domstol kommer inte att ändra ditt namn om du gör det för att undvika kreditproblem, din tidigare kriminella historia eller att begå bedrägeri.
  • När ett vuxens namn ändras kommer efternamnet för något mindre barn under hans eller hennes omsorg också att ändras automatiskt tillsammans med vuxnas namn, om inte annat anges.
  • Om domstolen beställer ditt namn, måste du fortfarande vidta åtgärder för att ändra ditt namn med andra myndigheter för att få ett nytt socialt säkerhetskort och körkort eller identitetskort.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande