Hur man anpassar en frukostbar: dimensioner, kostnad och diy tips

En frukostbar är ett utmärkt ställe att njuta av ditt morgonkaffe, ge barnen ett efterskola mellanmål, eller servera vin och aptitretare till dina middagsfestgäster. Om du vill lägga till en frukostbar men är inte säker på att du har plats för en, frukta inte - med lite kreativitet, kan du nästan säkert nestle en i. Var noga med att följa några allmänna riktlinjer för saker som höjd, bredd, överhängning och promenadröjning så att din frukostbar är en go-to-spot i ditt hem för kommande år.

Steg

Fråga 1 av 9:
Var kan jag lägga till en frukostbar?
  1. Bild med titeln Passa en frukostbar Steg 1
1. Lägg till en till din köksö, köksräknare, öppet väggutrymme och mer. Sök online för inspiration och du hittar många kreativa idéer. Frukostbarer kan vara inbäddat i slutet av köksräknare, som läggs till i Kitchenöarna eller Peninsulas, kopplade till öppna väggar, eller används som fristående, rörliga tabeller. Du kan lägga till en frukostbar precis i köket, i övergångszonen mellan köket och ett angränsande rum, eller nära men utanför köket.
  • Oavsett hur liten eller konstigt format ditt kök är, det är förmodligen ett sätt att lägga till en funktionell och vacker frukostbar. Så fortsätt och bli kreativitet!
Fråga 2 av 9:
Hur mycket promenadröjning behövs bakom baren?
  1. Bild med titeln Passa en frukostbar Steg 2
1. Syfte för 36-42 i (91-107 cm) av gångavstånd. Walking clearance är mängden utrymme mellan bartopens kant och motstående vägg, skåp, apparater, etc. Den perfekta clearance är 42 i (110 cm), eftersom det erbjuder gott om utrymme när du behöver flytta en apparat i eller ut ur köket, men 36 i (91 cm) är också acceptabelt.
  • Det absoluta minsta gångavståndet är 30 i (76 cm), och lokala byggkoder kan kräva större än det.
Fråga 3 av 9:
Hur bred och djup ska min frukost bar vara?
  1. Bild med titeln Passa en frukostbar Steg 3
1. Göra det 28 i (71 cm) bred per plats och 24 tum (61 cm) djupt totalt. Det är svårt att bekvämt passa en fullständig plats om bartop inte är minst 24 tum (61 cm) djupt, men 18 i (46 cm) är hanterbar om det behövs. På samma sätt är det svårt att äta bekvämt om det inte finns minst en 28 i (71 cm) stort utrymme per sittplats. Faktum är att 30 i (76 cm) är att föredra om du har rummet.
  • Så, om du vill ha 2 platser, ska din bartop vara 56-60 i (140-150 cm) bred, eller 112-120 i (280-300 cm) om du vill ha 4 platser.
Fråga 4 av 9:
Hur högt av golvet ska bartopen vara?
  1. Bild med titeln Passa en frukostbar Steg 4
1. Standarden är 42 i (110 cm), eller du kan välja bänkskivans höjd. De flesta föredrar att ha sin frukoststång som ligger högre än den vanliga köksbänkskivan på 36 i (91 cm), för både komfort och stil. Det sagt, i vissa fall kan det vara mer meningsfullt att få din frukost bartop flöde sömlöst från ditt köksbänk.
  • Medan vanliga barstolar och avföring görs för att passa en 42 i (110 cm) bartop, är det lätt att hitta stolar och avföring som passar också 36 i (91 cm).
  • Om du vill ha möjlighet att stå och äta bekvämt, är 42 i (110 cm) definitivt vägen att gå.
Fråga 5 av 9:
Hur mycket av ett överhäng behövs för bekväma sittplatser?
  1. Bild med titeln Passa en frukostbar Steg 5
1. Det minsta minsta är 8 i (20 cm), men 15-18 i (38-46 cm) är bättre. Överhänget är avståndet Bartop sträcker sig ut från väggen eller skåpet utan något (annat än stödfästen) under det. Om bartop inte har tillräckligt överhäng, kommer du att knäcka knäna mot väggen eller skåpet varje gång du sätter dig ner!
  • Syft alltid med minst 12 tum (30 cm), och om du har utrymme och stark bracketing för att stödja överhänget, överväga att gå så långt som 18 i (46 cm) för maximal komfort.
Fråga 6 av 9:
Behöver överhänget stödfästen under?
  1. Bild med titeln Passa en frukostbar Steg 6
1. Det beror på bartopmaterialet, men svaret är vanligtvis ja. Bartops överhäng-som är lika med det öppna benutrymmet under-är viktigt för bekväm frukostbar sittplatser. Bland vanliga bartopmaterial kan kvarts typiskt hantera en 14 tum (36 cm) ostödd överhängning, granit, 10 i (25 cm) och fast yta, 6 i (15 cm). Överhängförmågan hos trä varierar mycket baserat på tjocklek, art och många andra faktorer. Konsultera med Bartop-tillverkaren för specifik vägledning.
  • I de flesta fall behöver du 2 fästen för en frukostbar som är upp till 48 i (120 cm) bred, 3 parentes för 48-96 i (120-240 cm) och så vidare.
  • Om du bygger en frukostbar från slutet av en köksö eller halvön, kanske du kan använda dolda parenteser som cantilever ut direkt längs bartopens undersida.
Fråga 7 av 9:
Hur bifogar jag en frukostbar till väggen?
  1. Bild med titeln Passa en frukostbar Steg 7
1. Markera väggen, fäst fästen på väggstrukturen och säkra bartopen. Att bygga en enkel frukostbar är ett bra projekt för den genomsnittliga DIYER. Det innebär egentligen bara standard DIY-färdigheter som mätning, borrning och skärning. Som en mycket bred översikt måste du göra följande:
  • Markera en 42 i (110 cm) hög linje längs väggen och markera sidorna på väggknapparna för att förankra parenteserna i.
  • Borra pilothål och skruva på fästena så att topparna är på 42 i (110 cm) linje.
  • Skär bartopen i storlek, om det behövs, och fäst den på parenteserna underifrån med lim, skruvar eller båda. En solid bit av lövträ, minst 1.5 i (3.8 cm) tjock, är ett bra val här.
Fråga 8 av 9:
Hur utökar jag en frukostbar från mitt befintliga skåp?
  1. Bild med titeln Passa en frukostbar Steg 8
1. Installera en ny bänkskiva som överhänger den befintliga basen. Om du lägger till en frukostbar till slutet av din köksö, köper du till exempel en ny bänkskiva för ön som skapar ett överhäng med minst 12 tum (30 cm) för frukostbaren. Kvarts kan kunna hantera detta överhäng som inte stöds, men de flesta bänkskiva material behöver överhangstöd. Här är en allmän förhandsgranskning av processen:
  • Ta bort den gamla bänkskivan, var försiktig så att du inte skadar skåpet.
  • Mäta, markera och installera supportfästen i skåpstrukturen. Alternativt, installera "osynliga" stöd, vilka är platta metallskenor som körs under hela bänkskivan och cantilever ut för att stödja överhänget.
  • Installera den nya bänkskivan med en kombination av lim och skruvar.
  • 2. Gör bartop något högre om du inte vill ersätta hela bänkskivan. I stället för att ha en frukostbar är det en sömlös fortsättning av bänkskivan - vilket kräver att hela sektionen ska byta ut en mindre separation mellan de två elementen. Montera stödfästena i skåpets struktur så att de håller bartopen något högre än den bänkskiva som helst lika med bartopens tjocklek, helst.
  • Till exempel, om din träbartop är 1.75 i (4.4 cm) tjock, sätt fästena så att de håller bartopens övre yta 1.5 i (3.8 cm) ovanför den angränsande bänkskivans övre yta.
  • I stället för att försöka matcha den befintliga bänkskivan, välj en koordinerande färg eller mönster i samma material, eller ett annat material som kompletterar den befintliga bänkskivan.
  • Fråga 9 av 9:
    Hur mycket kostar en DIY Breakfast-bar?
    1. Bild med titeln Passa en frukostbar Steg 10
    1. Planera att spendera cirka $ 500 USD på material för en grundläggande väggmonterad bar. Kostnaden kan gå upp snabbt beroende på materialet du använder, förstås, men $ 500 USD är en bra initial uppskattning. Om du anlitar någon för att bygga samma grundläggande frukostfält för dig, räkna med att betala runt $ 500 för arbete.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande