Hur man utformar en tatueringshylsa

Att få en tatuering ärm är ett bra sätt att uttrycka din stil och utåt visa några av de saker som är viktiga för dig. För att börja utforma en tatueringshylsa är det viktigt att du först bestämmer vilka stilar, teman, symboler, bilder och färger du vill inkludera. Du kan sedan bestämma layouten på din ärm genom att välja var du vill att de större bitarna ska vara och vilka mönster eller motiv du vill använda för att ansluta dem. Slutligen kan du arbeta med en professionell tatueringskonstnär för att slutföra designen och ta med dina tatueringshylsa visioner till livet.

Steg

Metod 1 av 3:
Besluta om dina tatueringselement
  1. Bild med titeln design en tatuering ärm steg 1
1. Bestäm om du vill ha en helt eller partiell ärm. För att börja processen med att designa din ärm, överväga om du vill tatuera hela din arm, eller om du vill ha en partiell ärm som kan vara lättare att täcka upp. Detta hjälper dig att bestämma hur man ska fortsätta med din design, liksom hur många sessioner du behöver planera med din konstnär. Det finns 4 populära typer av tatueringärmar, inklusive följande:
  • En kvart ärm, som täcker från toppen av din axel halvvägs ner din övre arm till din armbåge.
  • En halv ärm, som når från toppen av din axel till din armbåge. 
  • En full ärm, som täcker från toppen av din axel till din handled. 
  • En Hikae-ärm, som är en japansk stilhylsa som går kontinuerligt från bröstet till din armbåge eller handled. 
  • Bild med titeln design en tatuering ärm steg 2
    2. Tänk på vilken stil (er) du vill inkludera. Det finns flera olika tatueringsstilar som du kan välja att inkludera i din ärmdesign. I många fall specialiserar sig konstnärer i 1 eller 2 stilar, så bestämmer vilka stilar du vill inkludera hjälper dig att välja en konstnär.
  • Några populära stilar inkluderar tribal, ny skola, traditionell, akvarell, japansk och keltisk.
  • Om du vill att din ärm ska vara mer enhetlig och ha ett tydligt flöde, kanske du kanske klibbar till bara 1 eller 2 stilar. 
  • Bild med titeln design en tatuering ärm steg 3
    3. Konceptualisera det stora temat (er) av din tatueringshylsa. Att få en tatuering ärm är ett stort beslut, så det är viktigt att du konceptualiserar 1 eller 2 teman som du är passionerade för. Ditt tema kan vara en genre du alltid älskat, eller ett meddelande koncept som är särskilt meningsfullt för dig. Vad du än väljer, se till att det är något du vet du kommer att älska för resten av ditt liv.
  • Till exempel, om du är passionerad om fantasy romaner eller filmer, kan du konceptualisera ett fantasi tema med tatueringar inklusive drakar, romantik och andra tematiska element.
  • Ditt tema kan också vara ett meddelande eller en känsla, som harmoni, heartbreak och inlösen, eller fred. Du kan då välja symboler och motiv som uttrycker det temat för dig. 
  • Bild med titeln Design En Tattoo Sleeve Steg 4
    4. Välj några av dina måste-ha symboler och mönster. När du har bestämt dig för det stora temat (er) på din ärm, välj några symboler som representerar de teman som du vill inkludera. Medan din tatueringskonstnär säkert kommer att ha några idéer, är det till hjälp för dig att välja några symboler för att presentera för din konstnär för att hjälpa dem att förstå vad du går för.
  • Om du till exempel vill att din ärm för att representera harmoni, kan du välja symboler och motiv som rör naturen, som vågor och moln, om du känner harmoni med naturen. 
  • Om ditt stora tema är hjärtat, till exempel, kanske du vill inkludera heartbreak-symboler som hjärtan, rosor, en skeppsbruten båt eller vågor kraschar i ett hjärta.
  • Bild med titeln design en tatuering ärm steg 5
    5. Bestäm vilka färger du vill inkludera. De färger du inkluderar i din ärm kommer att påverka det övergripande utseendet och innebörden av dina tatueringar, så det är viktigt att du bestämmer dig för tid exakt vilka färger du vill inkludera. Dessutom kommer din ärm att vara på armen för alltid, så se till att du väljer färger du älskar och att du inte blir sjuk av.
  • Om du till exempel vill att din ärm för att ha en mer dämpad atmosfär, kanske du vill hålla dig till svartvitt eller greyscale färgschema. 
  • Om du vill att din ärm att verkligen stå ut, kommer du sannolikt att du väljer några färger som kommer att pop. Tänk på att färger tenderar att kosta mer och tenderar att blekna snabbare än svarta och gråskala alternativ.
  • I allmänhet tenderar tatueringsfärger som är betydligt lättare eller mörkare än din hudton att dyka upp bäst. Till exempel, om din hud har en rosa nyans och varma undertoner, pinks, blekade röda, och gula kommer inte att dyka upp så mycket som mörkare nyanser av svalare färger, som blått och grönt.
  • Metod 2 av 3:
    Bestämning av tatueringshylsa layouten
    1. Bild med titeln Design En tatuering ärm steg 6
    1. Skissa ut de större, mer meningsfulla bitarna först. När du har bestämt dig för de stora elementen i din ärm, börja lägga dina idéer ner på papper genom att skissa ut de största bitarna först. De största delarna av din ärm är i allmänhet de som håller mest mening, så du kommer sannolikt att spendera lite mer tid på dessa bitar än bindemonter.
    • Antalet stora tatueringsbitar beror på utseendet och meningen att du går för, liksom hur stor din ärm tatuering kommer att vara. Om du bara gör en kvart ärm, kommer du sannolikt att du kommer att hålla fast vid 1 eller 2 större bitar utöver de bindande elementen.
    • Om du vill att din ärm ska ha ett singulärt fokus, försök välja några större bitar som talar med det huvudmeddelandet eller temat. Om du till exempel vill att din ärm för att indikera hur du har övervinna hinder, kan du välja en 1 till 4 större bitar som passar detta tema, till exempel ett skeppsbrott och ett berg.
  • Bild med titeln Design En tatueringshylsa Steg 7
    2. Besluta om placeringen av alla större ärmelement. Efter att ha bestämt vilka stora symboler och bilder du vill inkludera i din design kan du börja bestämma var du vill att dessa stora bitar ska vara belägna. Placeringen av de största bitarna kommer att avgöra hur historierna, teman och meddelanden utvecklas över ärmen, så att bestämma om layouten kommer att bidra till att din ärm flyter på ett meningsfullt sätt.
  • När du bestämmer dig för placeringen, kom ihåg att din konstnär sannolikt kommer att slutföra dessa element först. Eftersom tatuhylsor i allmänhet tar flera sessioner under månader och till och med år att slutföra, kanske du vill överväga om placeringen av dina större bitar kommer att se bra ut på egen hand för en tid.
  • Dessutom, överväga eventuella skador eller känsliga områden som kan påverka placeringen av några delar av designen. Till exempel, om du har kronisk handledsmärta, kanske du vill undvika att ha några fulla färgelement på din handled så att konstnären inte måste spendera så länge att dra ut designen.
  • Bild med titeln design en tatuering ärm steg 8
    3. Använd mönster eller kontinuerliga motiv till Anslut de större tatueringar. När du har skisserat och bestämt dig för placeringen av de större bitarna kan du börja skissa ut de mönster och motiv som du vill använda för att ansluta dessa bitar. Bakgrundselementen i din ärm ska både stödja meningen och lägga till kontinuitet till designen.
  • Tribal mönster och naturligt förekommande kontinuerliga element som rök, flammor, virvlar, vatten eller vinstockar, är till exempel bra alternativ för bakgrund och bindviter som hjälper dig att skapa en kontinuerlig, flytande ärm.
  • Till exempel, om din ärm betyder hur du har övervinna hinder, och dina större bitar inkluderar ett skeppsbrott och berg, kan du sedan skissa ut relevanta motiv eller mönster för att ansluta dessa, till exempel vindblåsor eller vågor.
  • Metod 3 av 3:
    Samarbeta med en tatueringskonstnär
    1. Bild med titeln Design En tatuering ärm steg 9
    1. Titta på flera konstnärernas arbete för att bestämma vem du vill samarbeta med. Medan du bestämmer mycket av designelementen och layouten själv, kommer din tatueringshylsa att vara ett samarbete mellan den konstnär du väljer och själv. Därför kan det vara till stor hjälp att spendera lite tid på att undersöka konstnärerna i ditt område för att se vars arbete justeras mest med vad du vill ha.
    • För att hitta tatueringskonstnärer i ditt område, försöker göra en internetsökning efter studior i närheten. Då kan du gå till varje studio eller konstnärs hemsida för att titta på sitt arbete.
    • Att titta på en konstnärs Instagram-profil är också ett bra sätt att titta på sitt tidigare arbete och få en känsla för deras estetiska. 
  • Bild med titeln design en tatuering ärm steg 10
    2. Möt med eventuella konstnärer först. Innan du väljer en konstnär att göra din tatuering ärm, är det bra att träffas med 1 eller 2 av de konstnärer vars arbete du gillar. På det sättet kan du prata med konstnären en-mot-ett, visa dem dina mönster och se till att de förstår och kan utföra din vision.
  • Många tatueringskonstnärer kommer att ge ett gratis 1-timmars konsultation, där du kan diskutera den ärmdesign du har skapat och se till att du är på samma sida. 
  • Under det första mötet med en konstnär, se till att du talar om eventuella problem du kan ha. Kom ihåg att tatueringar är avsedda att vara för evigt, så det är viktigt att du är 100% självsäker med en konstnär innan du går framåt. 
  • Ta med bilder av tatueringar du gillar att ge din tatueringskonstnär en uppfattning om vad du går för.
  • Bild med titeln Design En tatueringshylsa Steg 11
    3. Arbeta med din tatueringskonstnär på att slutföra ärmdesignen. När du väl väljer en konstnär, börja med att arbeta med konstnären för att samarbeta på den sista ärmdesignen. Låt dem veta varför du har valt varje element i din design, och hur du föreställer dig den slutliga produkten att se. Din konstnär kommer att kunna arbeta med den design du har gett dem och slutför designen för din ärm baserat på vad du berättar för dem.
  • Om du har några befintliga tatueringar på dina armar, se till att konstnären är medveten om dem så att de vet att de måste integrera dem i den slutliga ärmdesignen.
  • Tips

    I genomsnitt tar det 8 till 10 sessioner för att slutföra en tatueringshylsa.
  • Eftersom tatuering ärmar görs under flera sessioner, se till att du planerar dina sessioner med din konstnär i förväg så att du vet vad du kan förvänta dig varje gång.
  • Före varje session, se till att du ordentligt Förbered dig för att få tatuerade Så du blir bekvämare och kan uthärda denna ibland smärtsamma process.
  • Om din ärm kommer att ta flera månader eller till och med år att slutföra, kanske du vill fråga din konstnär att börja på din handled eller axel så att det inte kommer att se ut som om du slumpmässigt har placerat tatueringar i tiden mellan sessionerna.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande