Hur man väljer en tatueringsdesign

För att välja en tatueringsdesign, bör du reflektera över din personlighet, intressen och utseende. Ta med din livsstil innan du väljer tatueringsstorlek, placering och färgning. Träna ut din budget och forskning Lokala tatueringskonstnärer vars arbete du gillar. En tatuering kan vara ett vackert sätt att fira ett viktigt livsmoment, eller att uttrycka din identitet och intresse.

Steg

Metod 1 av 5:
Få designidéer
  1. Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 1.jpeg
1. Titta upp tatueringar online. Besök bildbanker eller gallerier online för att visa bilder av olika tatueringar eller mönster. Bilder grupperas vanligtvis efter kategori, vilket kan minska din söktid om du har en grundläggande idé i åtanke. Spara dina favoritbilder i en mapp på din dator eller på en Pinterest.
  • Det kan vara till hjälp att överväga dina långsiktiga tatueringsplaner också. Om du vill att din första design ska vara en del av en större ärmtatuering, Leta efter bilder som visar enskilda tatueringar som används inom en bredare ärm.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 2.jpeg
    2. Kolla in bindemedel på en tatueringsaffär. De flesta tatueringsaffärer kommer att visa portföljer av sina vanliga konstnärer i sitt väntområde. Besök en butik och granska dessa bindemedel för att bekanta dig med vad varje konstnär har att erbjuda. Många butiker kommer också att göra sina artisters portföljer tillgängliga på deras hemsida.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 3.jpeg
    3. Boka ett samråd med en tatueringskonstnär. Om du hittar en tatueringskonstnär vars arbete du gillar, boka ett konsulttillstånd för att diskutera en möjlig tatuering. Ta med bilder av konstverk, mönster eller andra tatueringar du gillar att ge konstnären en känsla av vad du vill ha. Diskutera storleken på tatuering som du vill och var du vill sätta det så att konstnären kan generera en passande design för dig.
  • Metod 2 av 5:
    Besluta om tatuering detaljer
    1. Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 4.jpeg
    1. Ta reda på hur stor du vill att din tatuering ska vara. Storlek är ett viktigt övervägande för tatueringar eftersom det begränsar vilken typ av mönster du kan välja mellan. Till exempel kommer ett mycket detaljerat porträtt inte att fungera för ett mycket litet hudområde. Alternativt kan en mycket grundläggande design som en musikanteckning se udda om den sträcker sig över en stor del av kroppen.
    • Kontakta en tatueringskonstnär för råd om storlek, design och placering av din nästa tatuering.
    • Om du har en låg tolerans för smärta, välj en mindre tatuering som tar mindre tid.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 5.jpeg
    2. Välj placering av din tatuering. Innan du bestämmer dig för att få en tatuering, bör du bestämma hur synlig du vill att den ska vara och hur det kan ändras som din kroppsålder. Om du inte är fri att visa dina tatueringar på jobbet, välj inte ett öppet område av din kropp till tatuering, till exempel dina händer, handleder, anklar, nedre armar eller nacke. Fråga din tatueringskonstnär för råd om placering för att undvika tatuering av ett område av kroppen som sträcker sig och snedvrider din tatuering, till exempel din underliv.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 6.jpeg
    3. Bestäm mellan en fullfärg, vit eller svart och grå tatuering. Du bör bestämma rätt av BAT som färgschema du vill ha din tatuering att ha. Om du vill ha en mer dämpad tatuering är en vit eller svart och grå design din bästa satsning. Om du vill ha något djärvt, färgstarkt och roligt, är en fullfärgstatuering ett bra val.
  • Om du är osäker på det här beslutet, notera att du alltid kan lägga till färg till din tatuering längs linjen.
  • Tänk på att vita och gula tatueringar tenderar att blekna den snabbaste.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 7.jpeg
    4. Träna din tatueringsbudget. Innan du kontaktar tatueringskonstnärer för att börja planera din tatuering, borde du veta hur mycket du är villig att spendera på den. Bra tatueringskonstnärer kan debitera $ 250 eller mer per timme för sitt arbete, och vissa tatueringar kommer att kräva flera sessioner. Var tydlig med några artister som du pratar med om hur mycket du måste spendera och få uppskattningar för vad tatueringen du tänker kostar totalt.
  • Faktor i en spetsmängd på minst 20% för din tatueringskonstnär.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 8.jpeg
    5. Var noga med att välja en design som gör dig lycklig. Innan du bosätter sig på en tatueringsdesign, se till att det är något du kommer att njuta av att titta på för resten av ditt liv. Om du älskar naturen, till exempel, en tatuering av en soluppgång, fågel, träd eller fjäril kommer att återspegla din personaffinitet för utomhus. Undvik att bosätta sig på någonting som är populärt eller trendigt som inte faktiskt ger dig glädje.
  • När du har några alternativ skisserat, ta din tid och titta bara på dem alla. Vilken som ger dig en känsla av nöje? Vilken känns som om det handlar om dig? Gå för den där.
  • Metod 3 av 5:
    Fira viktiga händelser
    1. Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 9.jpeg
    1. Ha ett meningsfullt datum tatuerad på dig själv. En viktig händelse kan minnas med en tatuering av datumet, antingen i vanlig text, siffror eller romerska siffror.Ta med en bild av den specifika designen du vill ha för datumet, eller leta efter prover av olika teckensnitt att använda. Du kan också be din tatueringskonstnär att rita datumet i utsmyckat manus för en mer konstnärlig känsla.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 10.jpeg
    2. Få en stående tatuering. Stående tatueringar är ett vackert sätt att hedra en älskad, antingen efter att de passerar eller medan de är närvarande för att uppskatta gesten. Leta efter en tatueringskonstnär som specialiserar sig på porträtt och planerar ett samråd för att diskutera vad du vill ha gjort. Var noga med att välja ett tydligt, detaljerat fotografi för att basera din tatuering och ge den till konstnären att arbeta från.
  • Stående tatueringar är också ett bra sätt att hylla en personlig hjälte eller favorit kändis.
  • Stående tatueringar kan också göras för att fira älskade husdjur.
  • Du kan välja att rama porträtt med en gräns eller en viktoriansk cameo-stil design.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 11.jpeg
    3. Stava ut namnet på en älskad. Tatueringar är ett bra sätt att hedra föräldrar, syskon, barn eller makar. Överväga att få sitt namn tatuerat av sig själv, eller omgivet av en design som speglar sin personlighet. Till exempel, om du får en tatuering för din make, en ivrig trädgårdsmästare, kan du lägga till en ros bredvid deras namn.
  • Vänta länge innan du har namnet på en signifikant annan tatuering på dig själv. Dessa tatueringar tenderar att vara de som oftast är täckta senare i livet.
  • Metod 4 av 5:
    Återspeglar din identitet och intressen
    1. Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 12.jpeg
    1. Välj en design som speglar din kulturella bakgrund. Representerar din egen kulturella bakgrund genom att välja en tatuering inspirerad av traditionellt konstverk eller symbolik. Till exempel, om du är av irländsk eller skotsk nedstigning kan du välja en keltisk tatuering, som en knutworkcirkel eller kors. För en mer direkt hyllning kan du välja en tatuering din nations flagga eller nationella symbol.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 13.jpeg
    2. Få en tatuering inspirerad av din favoritfilm, TV-show eller tecknad bok. Uttryck din uppskattning för ett favoritelement av popkulturen genom att låna från TV, biograf eller litteratur för din tatueringsdesign. Välja något som du har varit en fan av länge och förväntar dig att njuta av under överskådlig framtid. Ta med ett foto av en specifik logotyp, tecken eller skärmfångst för din tatueringskonstnär att arbeta med och diskutera dina specifika idéer med dem.
  • Till exempel kan du välja en batman tatuering om du är en lång tid comic book fan.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 14.jpeg
    3. Välj en litteraturinspirerad tatuering. Få en tatuering som representerar en favoritbok eller författare genom att välja ett specifikt citat eller skapa en design baserad på specifikt arbete. Om du väljer ett skriftligt citat, välj det teckensnitt eller skrivstil som du vill. Om du har en konstnärlig design i åtanke, ta bilder av olika element som du vill integrera i tatueringen till din rådgivning och diskutera din idé med tatueringskonstnären.
  • Till exempel kan du få en tatuering av en raven som hyllning till Edgar Allen Poe.
  • Metod 5 av 5:
    Välja en klassisk tatueringsdesign
    1. Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 15.jpeg
    1. Få en retro nautisk tatuering. Sjömän var några av de första personerna i U.S. att få tatueringar, mestadels för att fira sin tjänst. Ankare, fartyg, svallar och nautiska stjärnor är alla tidlösa tatueringsdesigner som fortfarande är populära idag. Leta efter en tatueringskonstnär som specialiserar sig på gamla skoltatueringar och väljer den marininspirerade symbolen du gillar mest.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 16.jpeg
    2. Välj en blomma tatuering. Blomma gör vackra tatueringsdesigner och kan också hålla mycket mening. Till exempel används tusenskönor ofta för att symbolisera renhet och oskuld medan röda rosor är ett tecken på sann kärlek och passion. Du kan helt enkelt välja en tatuering av din favoritblomma, eller en kombination av blommor som du hittar visuellt tilltalande.
  • Bild med titeln Välj ett tatueringsdesign Steg 17.jpeg
    3. Gå till en elegant abstrakt design. Ha din tatueringskonstnär doodle några former eller mönster som vädjar till dig. Tänk på konstruktioner av enkla former, med raka linjer eller perfekt åtskilda prickar. Välja att få en abstrakt geometrisk design, eller en geometrisk representation av ett favoritobjekt, djur eller person.
  • Om du ritar din egen design, använd en linjal eller protractor för att göra perfekt till och med linjer eller cirklar.
  • Enkla former ser bra ut klädda med smycken, så överväga att få dem på dina handleder eller strax under dina klaviklarna.
  • Tips

    När du har en design i åtanke, ta lite tid att tänka på det innan du får tatuerade. Häng en bild av designen på din spegel eller kylskåp för att se om du fortfarande gillar det efter några dagar eller veckor.
  • Om du får ett ord eller en fras från ett annat språk tatuerat på dig, se till att få en korrekt översättning innan du går igenom med det.
  • Vissa tatueringar kommer att kräva touch-ups nerför linjen för att hålla dem från att se suddiga. Prata med din tatueringskonstnär om detta under din rådgivning för en beräknad tidtabell.
  • Laser tatuering borttagning är dyrt, smärtsamt och tidskrävande, så du borde inte använda den som en anledning att vara avslappnad om ditt tatueringsbeslut.
  • Tattoo täcker är möjliga, men de är svåra att göra över stora, djärva mönster.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande