Hur man skapar ett hemligt samhälle

Har du någonsin velat vara i en exklusiv klubb, men aldrig känd för någon?Vill du ses som chic och sofistikerad?Börja ett hemligt samhälle med dina vänner!

Steg

Provklubbdokument

Prov Secret Society Schedule

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Prov Secret Society Mission Statement

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Prov Secret Society Induction Ceremony

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Metod 1 av 1:
Skapa ditt eget hemliga samhälle
  1. Bild med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 1
1. Skapa en hemlighet eller ett hemligt uppdrag. Ett hemligt samhälle måste ha något att skydda.
  • Bild med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 2
    2. Läs några klickliknande böcker, som Clique-serien av Lisi Harrison, för någon bakgrundsinformation, men kanske inte så menande som om de var. Få ett antal av dina vänner att läsa dessa böcker.Privata prata med en av dina närmaste vänner som du vet kommer att älska tanken på att starta ett hemligt samhälle.
  • Bild med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 3
    3. Tänk på ett namn.Du och din närmaste vän bör diskutera vad ditt hemliga samhälle ska kallas. Diskutera också vem du kommer att inducera.Kom ihåg, även om du har en stor grupp riktigt goda vänner, är inte alla hemliga samhällsmaterial.De kommer inte ta reda på, eftersom det är ett hemligt samhälle.
  • Bild med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 4
    4. Genomföra en korrekt initiering för dig och din närmaste vän.Detta bör göras innan du initierar andra.På det sättet är du säker på att komma med en bra idé.Inledningen är en av de viktigaste delarna av samhället. Det måste vara något som inte heller skulle göra. Ljusbelysning sätter en seriös och officiell ton, vilket alltid är bra.Hemliga namn är roliga att ha.
  • Bild med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 5
    5. Ta reda på vad ditt samhälle gör. Det måste finnas regler. Ange ett schema för roliga saker du kan göra, jag.e. dressing lika på vissa dagar, eller ha månatliga ritualer. Ha kul med det.Det handlar om din kreativitet.Nyhetsbrev är vanliga. Det kan vara kul att skicka mystiska meddelanden i någon del av din skola. Alla ser det, men väldigt få vet vad det betyder.
  • Bild med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 6
    6. Hitta potentiella medlemmar. Subtilt släpp något som är relaterat till din hemlighet i en konversation med en vän för att ta reda på hur de känner för det. Se till att det inte finns någon möjlighet att de någonsin förråder dig, se till att de kommer att bli okej med reglerna. Nämna inte ditt hemliga samhälle tills du är helt säker på att de kan vara helt betrodda. Om de förråder dig är ditt hemliga samhälle inte så hemligt längre!
  • Bild med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 7
    7. Inducera dina medlemmar. Bjud in dina vänner till en sömn och sedan våren på dem.De kommer att bli förvånade och upphetsade och glada eftersom de är speciella.
  • Bild med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 8
    8. En viktig sak i hemliga samhällen är att träffas i hemlighet, det betyder att möte på en ny plats varje gång eller ha tillgång till ett hemligt rum någonstans. Du kan till och med räkna ut en tid att chatta online.
  • Bilden med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 9
    9. Göra en klädkod. De flesta små hemliga samhällen använder kläder medan stora, som frimurarna, har komplexa förkläden.
  • Bild med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 10
    10. Håll tyst och ha kul. Dina vänner och du kommer att vara ännu närmare än någonsin.
  • Bild med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 11
    11. Initiera väl för att göra människor i samhället. I en skola, initiera de mest lysande och entusiastiska studenter som verkar som klickmaterial, och de kommer att motivera och inspirera andra. Men du vill inte ha för många medlemmar. Ju fler medlemmar, desto mindre hemlighet är det. Fem till tio borde vara bra.
  • Bild med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 12
    12. Först var vänlig, men avslöjar inte de centrala hemligheterna i ditt samhälle. Efter tiden går det långsamt att riva hemligheter till nya induktioner. När allt kommer omkring vill du inte berätta för dem hemligheten omedelbart, för vad om de blädnar det till andra? Du vill inte ha det.
  • Bilden med titeln Skapa ett hemligt samhälle Steg 13
    13. Det måste vara ett sätt att bli av med någon om de blir dåliga för gruppen eller börja prata som blabbing samhällets hemlighet. Om de gör, låtsas som det var aldrig hemligheten, men omedelbart skapa en ny hemlighet. Sätt detta i reglerna.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kan bestämma att lämna anteckningar på en viss plats någonstans du går. Detta kallas en död droppe. Bra ställen kan vara i en otrolig bok i biblioteket, eller under en penna skärmare. Det borde vara någonstans där folk inte brukar söka.
  • Skapa led som mästare eller ny medlem och ju högre personerna rankar de mer privilegierna de har.
  • Ett mycket bra ställe att få dina klubbmöten är i din skolas bibliotek. Välj ett litet hörn och få dina möten där. Var noga med att du håller tyst så att du inte lockar uppmärksamhet!
  • Om någon av dina vänner blir arg verkligen ofta eller verkar som stora munnar, berätta inte för dem.
  • Skapa hemliga koder som du bara vet.
  • Om du inte vet var du ska ha det, är en bra plats din väns hus eller ditt hus. Du kan också hitta en restaurang eller plats att träffas. Det kommer också att hjälpa om någon i det hemliga samhället också är i din klass.
  • Berätta det för alla utom de människor du inte litar på så att de kände din hemlighet.
  • Skapa ett hemligt handslag.
  • Varningar

    Ta bort din historia så att ingen hittar den här webbsidan.
  • Om du gör misstaget att välja fel personer - den populära klicken, jocks, kontrollfreaks, de som har en personlig agenda som tävling och stolthet, etc., Var beredd att hantera människor du inte kan lita på. De kommer att använda den som en konkurrenskraftig plattform, och när de gör det kan du satsa att de inte kommer att hålla sina munnar stängda.
  • Om du har ett nyhetsbrev, var försiktig! Människor i skolan eller sämre kan ta reda på det!
  • Se till att du bor i lagen när du utför dessa steg.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande