Hur klä sig väl som en överviktig man

Oavsett din kroppstyp, kan snygga, smickrande kläder hjälpa dig att känna dig trygg och bekväm. Om du har lite mer att älska och är inte säker på hur du klär dig, oroa dig inte! Det finns många alternativ som kan hjälpa dig att se och känna ditt bästa. För någon garderob, proportion, passform och komfort är nyckeln. Välj väl passande kläder, smickrande tyger och tillbehör som kompletterar din kropp. Framför allt, ha det som får dig att må bra inifrån och ut!

Steg

Metod 1 av 3:
Bär kläder som passar din form
  1. Bild med titeln klä väl som en överviktig man steg 1
1. Gå för väl passande kläder istället för baggy eller snäva nedskärningar. Motstå uppmaningen att täcka upp med baggy kläder, som kan se slarviga och kasta bort kroppens proportioner. Kläder som är för täta är inte bättre. Tricket är att investera i kläder som passar dig precis rätt.
  • Om du inte känner till dina storlekar, fråga en anställd på en klädaffär för rekommendationer. Om du är självmedveten kan det vara mer bekvämt att handla på en herrbutik som specialiserar sig på stora och långa storlekar.
  • Var noga med att välja kläder som passar dig just nu. Du kan behöva köpa nya artiklar i framtiden om du förlorar eller går i vikt i framtiden, men välfyllda kläder kan hjälpa dig att se ditt bästa ut i nutiden.
  • Bild med titeln klä väl som en överviktig man Steg 2
    2. Välj V-halsplattor istället för runda, besättning nacke kragen. En V-hals krage hjälper till att förlänga ansiktet och halsen, så leta efter den krageformen när du handlar för T-shirts och tröjor. Crew Neck Collars, å andra sidan, dra inte ögonen ner och kan överdriva en rund ansiktsform.
  • Krisp, kvalitet V-hals t-shirts är super mångsidiga. Du kan bära en V-nacke och linne slacks till en grill eller par med en blazer för ett affärsavslag.
  • Bild med titeln Klä väl som en överviktig man Steg 3
    3. Leta efter knapp-ups med spridna krage för att komplettera breda funktioner. Avståndet mellan en klänningskjortaens kragepunkter kallas spridningen. När du handlar för knapp-ups, leta efter skjortor med allmänt spridda kragepunkter för att balansera ett bredare ansikte och nacke.
  • Helst, gå för krage sprider bredare än en rätt vinkel. Titta där kragepunkterna möts på toppknappen och bildar en vinkel. Den vinkeln ska vara större än 90 grader.
  • Smala krage ser ut ur proportion med breda funktioner. Bredvid en smal krage, ett brett ansikte och nacke ser bredare ut.
  • Expertips
    Kathi Burns, CPO®

    Kathi Burns, CPO®

    Board Certified Professional OrganizerKathi Burns är en styrelsecertifierad professionell arrangör (CPO) och grundare av organiserad och energiserad!, Hennes konsultverksamhet med ett uppdrag att bemyndiga människor att behärska sin miljö och personlig bild genom att hjälpa dem att ta kontroll, göra förändringar och organisera sina liv. Kathi har över 17 års organisation erfarenhet och hennes arbete har presenterats på bättre hem och trädgårdar, NBC News, Good Morning America och Entrepreneur. Hon har en BS i kommunikation från Ohio University.
    Kathi Burns, CPO®
    Kathi Burns, CPO®
    Board Certified Professional Organizer

    Undvik att bära breda lappar eller krage. Istället väljer du vertikala linjer att smala ner ditt utseende, som skinnare lapels, krage och slipsar.

  • Bild med titeln Klä väl som en överviktig man Steg 4
    4. Stick med rätta ben, medelstora byxor utan pläter. Straight-legged byxor kan hjälpa till att balansera proportionerna i benen, midjan och magen. Byxor som är så breda längst ner som vid låret är särskilt bra om du har större midsection men mindre ben. Boot-cut byxor med en subtil flare på fotleden kunde också fungera, men du vill vanligtvis inte gå med full-på bellbottnar (om det inte är din stil!).
  • Avsmalnande jeans (som mager jeans) med bredare lår och tunnare anklar kan göra dina ben att se oproportionerligt små och överdriva din midsektion.
  • Platser kan lägga till bulk, så välj byxor med platta fronter.
  • Dessutom, gå för längre hemlins, speciellt om du är kortare. De kan hjälpa till att förlänga din kropp.
  • Bild med titeln klä väl som en överviktig man steg 5
    5. Se till att dina shorts inte går förbi knäna. Om du bär shorts, borde de passa snyggt och faller strax runt knänivån. Om dina shorts är för långa och faller halvvägs ner dina skenor, kan dina nedre ben se små och utöver proportion. Din midja, i sin tur skulle se bredare.
  • När du har mer att älska, tänker du på dina proportioner nyckel. Om dina ben ser oproportionerligt små, kommer resten av din kropp att se större ut.
  • Bild med titeln klä sig väl som en överviktig man Steg 6
    6. Bära 3-knapps blazers med breda lapels för att lägga till strukturen till ditt utseende. Blazers är ett bra sätt att ge din kroppsform och polera av en titt. Leta efter jackor med kvadrerade axlar och 3 knappar, som kan hjälpa till att förlänga din kropp.
  • Håll mittknappen på Blazer-knappen. Medan du vill gå med kvadrerade axlar, kom ihåg att du bör undvika axelkuddar. Vadderade axlar kan lägga till extra bulk.
  • Undvik jackor med tunna lapels, som skulle se ut ur balans och få dig att se större ut.
  • Dricks: När du är sportig en blazer, ha på sig en pocket-torg för att uppmärksamma dig från magen och upp till bröstet.

    Metod 2 av 3:
    Välja smickrande tyger och färger
    1. Bild med titeln klä väl som en överviktig man Steg 7
    1. Stick med ljus till medelviktstyg för att undvika att lägga till extra bulk. Lastbyxor, hoodies och skrymmande tröjor gjorda av tjocka tyger kan få dig att se större ut. Bomull, linne och annat ljus är naturliga tyger bra val. Om du svettar mycket, kan naturliga tyger också hjälpa till att kyla ner och förhindra svettfläckar.
    • Medan lättare tyger är vanligtvis föredragna, kom ihåg att du fortfarande vill att dina kläder ska ge din kroppsdefinition. Tyg som är för lätt och clingy kommer inte att drapa bra över din kropp.
  • Bild med titeln klä väl som en överviktig man steg 8
    2. Gå för vertikala ränder och rensa bort horisontella ränder. Även en svag pinstripe kan skapa en fin vertikal linje och långsträckta din kropp. Vertikala ränder kan hjälpa till att smala ditt utseende, men kom ihåg att horisontella ränder kan få dig att visas bredare.
  • Som med något mönster eller stil, slitera ränder i mått, och bär inte båda randiga toppar och bottnar samtidigt. Du kan till exempel bära pinstripe byxor, en v-neck tee, och en solid blazer till ett möte och hälsar på jobbet. Eller du kan gå till ett lunchdatum som bär en randig knapp och solida slacks.
  • Bild med titeln klä sig väl som en överviktig man Steg 9
    3. Bära mörkare toner, men bära inte bara svart hela tiden. Solid, mörkare toner är din bästa vän! Navy, pistolmetall, djup grön, mörkbrun och svart är alla bantningsfärger. Lättare färger, å andra sidan, kan överdriva storlek.
  • Medan mörkare toner är bantning betyder det inte att din garderob ska vara färglös och tråkig. Lägg till intresse för dina kläder och gå med mörkare nyanser av varje färg istället för att bara ha på sig alla svarta hela tiden.
  • Bild med titeln klä väl som en överviktig man steg 10
    4. Välj neutrala fasta ämnen istället för upptagna mönster. I allmänhet, försök att undvika mönster som täta pläd, små checkers och allt med framträdande horisontella ränder. Skjortor med djärva, upptagna mönster kan uppmärksamma din midsection och få dig att se större ut.

    Dricks: Om du vill blanda din garderob med mönster, gå med mindre upptagna motiv, till exempel prickar, en stor paisley eller stora rutiga rutor. Större och mindre upptagen motiv är mer proportionella än komplicerade mönster med små element.

  • Bild med titeln klä sig väl som en överviktig man Steg 11
    5. Använd färgkombinationer för att betona kroppens proportioner. Eftersom ögat dras till lättare färger och mörkare färger tenderar att vara mer bantning, kan du använda färgkombinationer till din fördel. Till exempel, om benen är tunnare än din midsection, kan ljusare färgade byxor och en mörkare topp hjälpa till att balansera dina proportioner.
  • Om du är kort och stout vill du i allmänhet undvika djärva färgkontraster. Undvik, till exempel, bär en svart topp med ljus khaki byxor. Skarpa kontraster skapar en horisontell linje vid din midsection, vilket kan överdriva din mage och få dig att se kortare.
  • Medan du vill hålla färg kontrasterar minimal om du är stout, kan lättare nyanser på toppen rita ögat uppåt och förlänga din kropp. Försök till exempel ha ett medium till mörkblå v-nacktröja och svarta byxor.
  • Metod 3 av 3:
    Accessorizing klokt
    1. Bild med titeln klä väl som en överviktig man steg 12
    1. Försök byta ditt bälte för suspenders. Att bära suspenders (även kallade hängslen) kan ta vänjer sig, men många män hittar dem bekvämare och stödjande än bälten. Suspenders kan också skapa en bättre silhuett, eftersom bälten kan dela din kropp i hälften och lägga tonvikt på din mage.
    • Suspenders arbetar särskilt bra med affärsbild och dressy klädsel, och de ser bra ut med en skarp blazer.

    Dricks: Om du går för ett mindre formellt utseende och vill ha ett bälte, välj en som är bred, vilket kommer att komplettera din kropp bättre än ett smalt bälte.

  • Bild med titeln klä väl som en överviktig man Steg 13
    2. Välj stora, enkla klockor och smycken. Om du gillar att ha på sig klockor, gå med större, mer proportionella mönster. Detsamma gäller för slips, ringar, armband, och alla andra smycken du bär.
  • Som en tumregel bör smycken alltid vara i proportion med en persons kropp. En jätte klocka på en tunn handled ser komisk ut, men en stor klocka på en större handled ser balanserad.
  • Bild med titeln klä sig väl som en överviktig man steg 14
    3. Gå för bredare band och knutar. Leta efter slipsar som är minst 3 tum (7.6 cm) bred vid tjockare änden. Eftersom andel är så viktigt, kompletterar bredare band ett brett bröstkorg. Tunna slipsar, å andra sidan, kan göra din torso att se större i jämförelse.
  • På samma sätt, tjockare knutar, såsom a Vindsorg, kan balansera en bred nacke och ansikte. Minns att en knapp-upp med en brett spridningskrage är utmärkt för bredare funktioner. En spridningskrage lämnar också gott om plats för en bred vindsorgknut.
  • Var noga med att spetsen på ditt slips når bältets övre linje och går inte längre än botten av spännet.
  • Bild med titeln klä väl som en överviktig man steg 15
    4. Bära dina nödvändigheter i en portfölj eller påse istället för dina fickor. Att hålla en stor plånbok, mobiltelefon och andra föremål i fickorna kan lägga till extra bulk. För att undvika överdrivna fickor och ta fokus av din midja, investera i en skarp portfölj eller budbärare.
  • Om du är självmedveten om att bära en väska, tänk inte på det som en "manväska!"En portfölj kan skicka ett in-laddning, successionsmeddelande, och en elegant ryggsäck eller läderbjörnsäck är perfekt för mindre formella utseende.
  • Stiltips

    Stilstips för plusstora män

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Tips

    Förtroendet gör en stor skillnad! Bära kläder som är bekväma och få dig att må bra och försöka att inte vara för självmedveten.
  • Bra hållning kan också ha en bantningseffekt, så stå upp rakt och håll huvudet upp högt!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande