Hur man gör razor scooter tricks

Razor Scooters är populära med ryttare i alla åldrar! Det finns gott om coola tricks du kan lära dig oavsett din färdighetsnivå. Roliga tricks för nybörjare inkluderar att lära sig hur man gör en kaninhopp, en däckkran och en barspin. Att lära dem kommer att öka ditt självförtroende och förbereda dig för mer avancerade knep som en halv hytt, en klackning och en fakie.

Steg

Metod 1 av 2:
Lärande nybörjare Razor Scooter tricksTrött på annonser? Uppgradera till PRO
  1. Bild med titeln Do Razor Scooter Tricks Steg 1
1. Gör en kaninhop att förbereda sig för mer komplexa knep. Ta din scooter till var marken är bred och platt. Rid din scooter med bekväm hastighet och när du känner dig redo, böj dina knän och hoppa in i luften. När du hoppar, dra styren uppåt för att rita scooter däck upp med dig. Fortsätt böja knäna när du landar tillbaka på marken och tryck på styret nedåt något.
  • Du behöver inga ramper eller kullar för att göra en kaninhopp.
  • Mastering The Bunny Hop hjälper dig att förbereda dig för att lära dig mer komplexa knep.
  • Bild med titeln Do Razor Scooter Tricks Steg 2
    2. Gör en manual för att åka bara på bakhjulet på din scooter. Lägg 1 fot på baksidan av din scooter däck och sparkar sedan med din andra fot. Lyft försiktigt på styret så att framhjulet är luftburet medan du håller din andra fot från scooter däck och strax ovanför marken. Använd dina händer för att styra scootern och sväng din fot som inte är på däcken för att hålla dig balanserad.
  • En manual är ett utmärkt sätt att öva din balans och att lära sig en övergång att använda mellan olika knep.
  • Bild med titeln Do Razor Scooter Tricks Steg 3
    3. Prova en däckkran för att studsa på baksidan av din scooter. Rid din scooter framåt och placera sedan 1 fot ner på bromsen. Placera din andra fot så att den vilar på däcket precis framför bromsen. Dra upp styret upp för att lyfta framhjulet och sedan studsa på bromsen så att din scooter hoppar något med bara bakhjulet som rör marken.
  • Däckkranen gör också en bra övergång mellan mer komplicerade tricks.
  • Bild med titeln Do Razor Scooter Tricks Steg 4
    4. Utför ett BARSPIN för att lära sig den grundläggande manövreringen för styrtråd. Ta din högra hand av styren och håll din vänstra hand på. Fortsätt sedan hålla på styren med din vänstra hand medan du snurrar dem så långt du bekvämt kan. När du inte kan snurra styret längre, ta med din högra hand under din vänstra arm och ta tag i styren med din högra hand. Ta bort din vänstra hand från styren och fyll sedan på rotationen med din högra hand. När du har roterat styret med 360 °, returnera din vänstra hand till styren.
  • Du kan börja med antingen vänster eller höger, så länge du slutför barspinet med din motsatta hand. Den grundläggande processen är densamma.
  • När du börjar, träna barspins medan du är stillastående genom att stå med 1 fot på bromsen och lyfta framsidan av scootern från marken.
  • Om du vill utföra en barspin medan du rider, gör du en kaninhopp så högt som möjligt och slutför barspinet medan du är i luften.
  • Metod 2 av 2:
    Exekvering komplexa rakhyvel scooter tricksTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln Do Razor Scooter Tricks Steg 5
    1. Prova en halv hytt för att göra en kaninhopp med en 180 ° sväng. En halv hytt är ett enkelt och imponerande knep för att lära sig! Börja med att böja knäna och dra styren upp när du hoppar in i en kaninhopp. Medan du hoppar, vrid din kropp med 180 ° för att helt ändra din riktning. Landa på marken på samma sätt som en kaninhopp, med knäna böjda och styret tryckt mot marken.
    • Försök att hoppa så högt som möjligt så att du har tillräckligt med tid att byta riktning.
  • Bild med titeln Do Razor Scooter Tricks Steg 6
    2. Utför en häl piska för att göra en kanin hopp med en 360 ° rotation. Börja med att göra en kanin hopp och hoppa så högt som möjligt i luften. Medan du är luftburna, använd din vänstra häl för att sparka scooterdäcket ordentligt så att det spinner med 360 ° i en moturs-riktning. När din scooter däck har roterat en hel 360 °, placera båda fötterna tillbaka och landa med knäna böjda.
  • När scooter däck roterar, håll styret ordentligt med båda händerna för att hålla din kropp i samma position.
  • Det är bäst att öva en häl-piska på platt mark först innan du flyttar på att prova det på ramper.
  • Bild med titeln Do Razor Scooter Tricks Steg 7
    3. Gör en fakie för att rida din scooter bakåt. Kör långsamt din scooter framåt och dra försiktigt handtaget så att däcket lyfts av marken. Lätt hopp från däcket när du lyfter den och använder foten som är på framsidan av däcken för att trycka det så att det roterar med 180 °, vilket gör att däcken bläddrar runt så att bakhjulet är ledande framför. När scooter däck är direkt framför dig, placera foten som du brukade rotera däck och så nära handtaget som möjligt.
  • Håll foten som inte roterar däcket som svävar strax ovanför marken medan däcket ändrar riktningen.
  • När du landar, fortsätt bara att rida din scooter, men med däck framför dig snarare än bakom dig!
  • Om du vill återgå till din ursprungliga position, följ helt enkelt samma process. Dra upp styret upp, hoppa från däck och tryck däcket för att rotera det med 180 °. Land sedan tillbaka på scootern och fortsätt rida normalt.
  • Bild med titeln Do Razor Scooter Tricks Steg 8
    4. Försök att rida med inga händer för att träna din balans. Börja med att rida din scooter längs platt mark med en bekväm hastighet. Lyft styret upp väldigt lite och rotera dem med 180 ° med 1 hand. När dina styrs är felaktigt runt, ta bara bort den 1 handen som återstår på staplarna och sänka din vikt i din bakfot på scooter däck. Rikta tillbaka din bakre axel med din ryggfot och balansera så länge du kan!
  • Det är viktigt att lägga så mycket vikt på din bakfot som möjligt eftersom det är där ditt centrum för balans är.
  • Att vrida styret bakåt hjälper dig att styra med vikten i din bakfot. Luta din vikt något till vardera sidan för att styra din scooter när du rider med inga händer.
  • Även om det kan tyckas läskigt, allt du behöver rida utan händerna är lite förtroende!
  • Varningar

    Använd alltid en hjälm medan du rider din rakhyvel scooter för att hålla dig säker.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande