Hur man skapar ett netflix-konto för någon annan

Med mer än 50 miljoner abonnenter är Netflix en av de mest populära på efterfrågan media streaming webbplatser i världen. Med Netflixs prenumeration kan du titta på din favoritfilm från vissa delar av Europa eller var som helst i norra och sydamerika. Processen att prenumerera på Netflix är ganska lätt, och vem som helst kan göra det. Du kan också skapa ett Netflix-konto för någon annan ganska lätt. Du kan skapa ett Netflix-konto för någon annan direkt från din dator eller smartphone.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda din dator
  1. Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan Steg 1
1. Besök Netflix webbplats. På en ny webbläsareflik, gå till https: // netflix.com / global.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan Steg 2
    2. Logga ut ur ditt Netflix-konto. Om du inte loggade ut ur ditt Netflix-konto under din senaste session, kommer du direkt till din hemsida. Du måste logga ut genom att klicka på länken "Logga ut" längst upp till höger på din webbläsare. Vid loggning kommer du att tas till Netflixs hemsida.
  • Om du är inriktad på Netflixs hemsida, logga inte in.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan Steg 3
    3. Klicka på länken märkt "Starta din gratis månad." Länken är på höger sida av sidan. När du klickar på den här länken, styrs du till en sida där du kan anmäla dig som ny medlem.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan Steg 4
    4. Ange e-post till den person för vilken du skapar ett Netflix-konto och ange ett lösenord. Tänk på att den person för vilken du skapar kontot kommer att använda det här e-postmeddelandet och lösenordet, därför borde du inte glömma det.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan steg 5
    5. Välj din favoritbetalningsmetod från listan över betalningsmetoder på din nuvarande sida. Om du vill betala för någon annan kan du använda dina egna betalningsuppgifter. Å andra sidan kan du använda sina betalningsuppgifter om du vill att de ska betala för sin prenumeration.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan Steg 6
    6. Ange det fullständiga namnet på den person du skapar kontot för. Gör det här på de angivna namnet.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan Steg 7
    7. Starta medlemskapet. Klicka på kryssrutan för att visa att du godkänner villkoren för prenumerationen och klickar sedan på länken "Start medlemskap" för att starta en gratis en månadsabonnemang för någon annan.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan Steg 8
    8. Låt din vän eller relativ njuta av medlemskapet. Ge lösenordet till det konto du just skapat för den person som du skapade den för så att de kan börja njuta av filmer på Netflix.
  • Metod 2 av 2:
    Använda din smartphone
    1. Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan Steg 9
    1. Starta Netflix-appen på din smartphone. Starta ett Netflix-konto för någon annan är enkel på din smartphone - Börja med att knacka på Netflix App-ikonen på din startsida eller applåda.
    • Om du inte har appen ännu, sök efter det på enhetens App Store (Google Play for Android, iTunes App Store för iOS) och ladda ner det - det är gratis.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan steg 10
    2. Ställ in ett nytt medlemskap. Så snart Netflix-programmet har startats klickar du på länken "Ställ in ditt medlemskap" som finns på inloggningsskärmen.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan Steg 11
    3. Ange inloggningsuppgifterna för det nya kontot. I den tomma rutan som visas, ange e-postadressen till den person som du skapar kontot. Ange ett lösenord i den andra rutan.
  • Kom ihåg att den person för vilken du skapar kontot kommer att använda det här e-postmeddelandet och lösenordet, så det borde du inte glömma det.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan steg 12
    4. Ange din föredragna betalningsmetod från de som listas. Du bör ange dina betalningsuppgifter om du ska betala för någon annan. Men om du vill att de ska betala för prenumerationen, bör du ange deras betalningsinformation.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan Steg 13
    5. Starta medlemskapet. Markera rutan som visar att du godkänner Netflixs användarvillkor. Fyll i din registrering genom att trycka på länken Märkt "Start Medlemskap."
  • 6. Låt din vän eller relativ njuta av medlemskapet. Ge lösenordet till det konto du just skapat för den person som du skapade den för så att de kan börja njuta av filmer på Netflix.
  • Bild med titeln Skapa ett Netflix-konto för någon annan steg 14

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande