Så här redigerar du en postsida i wordpress på pc eller mac

Den här artikeln lär dig hur du redigerar en postsida på WordPress på PC eller Mac. WordPress är ett populärt innehållshanteringssystem som kan hjälpa dig att dela din historia med världen. Lyckligtvis är det lätt att redigera inlägg eller sidor även efter att de är levande.

Steg

  1. Bild med titeln Redigera en postsida i WordPress på PC eller Mac Steg 1
1. Logga in på din WordPress-webbplats. Inloggningsadressen är baserad på ditt domännamn men ser i allmänhet ut som: [hemsida].com / wp-admin.
  • Använd din webbläsare för att gå till den här webbadressen och ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in. Du kommer då att tas till din webbplatss instrumentpanel.
  • Bild med titeln Redigera en postsida i WordPress på PC eller Mac Steg 2
    2. Klicka på Inlägg I sidmenyn. Från webbplatsens instrumentpanel ser du en meny på vänster sida av skärmen. Den har en svart bakgrund och en lista med alternativ i grå text.
  • Alternativet "Inlägg" har en tumstackikon till vänster om det. Genom att klicka på det här tar du dig till din lista med inlägg.
  • Om du inte ser "Inlägg," Klicka på "Webbplats" och en rullgardinsmeny ska visas. Du borde hitta "Inlägg" Nära toppen av listan.
  • Beroende på vilken typ av wordpress-blogg du har, kan det märkas "Blogginlägg" eller "Platssidor" istället för "Inlägg."
  • Bild med titeln Redigera en postsida i WordPress på PC eller Mac Steg 3
    3. Klicka på titeln på posten du vill redigera. Posttitlarna kommer bara att vara till höger om sidmenyn och kommer att vara i djärv blå text.
  • Om du har många inlägg och du vet titeln på posten du vill redigera, kan du använda sökalternativet. På höger sida av skärmen nära toppen av sidan, kommer du att se en textruta med en "Sök inlägg" -knappen bredvid den. Skriv in posttiteln i rutan och klicka på knappen för att söka.
  • Bild med titeln Redigera en postsida i WordPress på PC eller Mac Steg 4
    4. Klicka på den information du vill ändra för att redigera den. Sidan "Redigera post" ger dig möjlighet att ändra det mesta av texten och visuella på sidan. Klicka på texten och skriv in dina ändringar för att redigera posten.
  • För att ändra titeln på sidan, klicka bara på textrutan med titeln i den och skriv in den nya titeln.
  • Om du vill ändra postadressen, hitta "Permalink" rätt under posttiteln. Klicka på "Redigera" -knappen bredvid webbadressen, skriv in några ändringar och klicka på "OK" för att spara det.
  • För att redigera inläggets presenterade bild, leta efter "Utvald bild" låda på höger sida av sidan. Genom att klicka på den aktuella bilden kommer du att ta upp ditt mediebibliotek där du kan välja från ett galleri av bilder. Alternativt kan du klicka "Ladda upp filer" För att ladda upp en ny bild. När du har valt en ny bild klickar du på "SET Featured Image" I det nedre högra hörnet av fönstret.
  • Om din webbplats använder kategorier eller taggar kan du också redigera dem genom att hitta dem på höger sida av sidan. Under "Kategorier," Klicka bara på markeringen bredvid de kategorier du vill att det här inlägget ska visas under. Under "Märke," Skriv in de ord eller fraser du vill associera med blogginlägget och klicka sedan på "Lägg till."
  • Bild med titeln Redigera en postsida i WordPress på PC eller Mac Steg 5
    5. Klicka på Förhandsgranskningsändringar. När du har gjort alla önskade ändringar kan du förhandsgranska ditt arbete innan du sätter ändringarna på din levande webbplats. Du bör se "Förhandsgranskningsändringar" nära höger om fönstret i rutan "Publicera". Om du klickar på det här öppnar du en ny flik eller ett fönster där du kan se vad den uppdaterade sidan kommer att se ut.
  • Bild med titeln Redigera en postsida i WordPress på PC eller Mac Steg 6
    6. Återvända till Redigera inlägg fönster. När du har granskat ändringarna, återgå till fliken / fönstret där du gjorde sidans redigeringar.
  • Bild med titeln Redigera en postsida i WordPress på PC eller Mac Steg 7
    7. Klicka på den blåa Uppdatering knapp. När du är färdig med att göra ändringar och är redo att göra ändringarna live, klicka på knappen "Uppdatera". Du kan hitta den här knappen på höger sida av skärmen, nära toppen av sidan.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande