Hur man går med rupees i legenden om zelda: en länk mellan världar

Rupees får världen att gå runt, eller åtminstone världen av Zelda-spel. I legenden om Zelda: En länk mellan världar, är Rupees kanske viktigare än de någonsin har varit tidigare, för nu behöver du pengarna till hands för att hyra objekt för länken för att använda i fängelsehålorna. Det finns två sätt att använda för att odla mycket rupier.

Steg

Metod 1 av 2:
Bee-Farming i Kakariko by
  1. Bild med titeln Farm Rupees i legenden om Zelda_ En länk mellan världens steg 1
1. Gå till Kakariko Village. Först måste du ha tillräckligt med pengar för en flaska. Oroa dig inte, den här investeringen är väl värt det. Flaskan gör att du kan lagra fångade insekter.
  • Bild med titeln Farm Rupees i legenden om Zelda_ En länk mellan världens steg 2
    2. Leta efter huset som har ett bi tecken på det. Ange, och du kommer att se Bee Guy. Tryck på "A" för att prata med honom. Han kommer att sluta ge dig nätet, som kan användas för att fånga buggar.
  • Bild med titeln Farm Rupees i legenden om Zelda_ En länk mellan världens steg 3
    3. Lämna huset och gå till en stor fläck av gräs. Du hittar den i nedre vänstra hörnet av Kakariko Village. Skär gräset genom att svänga ditt svärd. Förhoppningsvis kommer en bi att visas.
  • Bild med titeln Farm Rupees i legenden om Zelda_ En länk mellan världens steg 4
    4. Fånga biet. Om en bi visas, tryck på "X" eller "y" för att använda nätet och fånga det.
  • Om en bi inte visas, gå in i närmaste byggnad, och kom tillbaka för att återställa gräset. Fortsätt att upprepa processen tills du tar en bi.
  • Bild med titeln Farm Rupees i legenden om Zelda_ En länk mellan världens steg 5
    5. När du har en bi, återvänd till bee killen. Han kommer att ge dig 50 rupier i utbyte mot bi. Nu är din flaska tom igen.
  • Bild med titeln Farm Rupees i legenden om Zelda_ En länk mellan världens steg 6
    6. Gå fånga en annan bi. Bee Guy kommer att köpa ett obegränsat antal bin, så länge du är villig att mala, kommer du att fortsätta tjäna pengar.
  • Metod 2 av 2:
    Spelar Rupee Rush Mini-Game
    1. Bild med titeln Farm Rupees i legenden om Zelda_ En länk mellan världens steg 7
    1. Kör söder om Kakariko by för att hitta mini-spelet. Se också till att du har 50 rupier eftersom det är vad det kostar att spela.
    • Rupee Rush är ett mini-spel som länk kan delta i. Målet är att samla så många rupier som möjligt inom 30 sekunder. Men spelet kommer inte att informera dig om hur mycket tid du har kvar. Så, för den här metoden att fungera, behöver du en stoppur. De flesta använder bara stoppuret på sin smarta telefon.
    • I Lorule ligger Mini-Game söder om Thieves stad och kostar 100 Rupees att spela.
  • Bild med titeln Farm Rupees i legenden om Zelda_ En länk mellan världens steg 8
    2. När spelet startar, kör din timer. Om du går upp till NPC, och prata med tjejen med mindre än en sekund kvar på timern, kommer du att tjäna trippel det belopp du skulle ha haft annars. Så, om du är rätt, kan du förvänta dig cirka 300 rupier på ett minimum per körning.
  • Spela mini-spelet så många gånger som du vill. Ett annat sätt att mäta hur mycket tid som finns kvar på mini-spelet är att lyssna på musiken. Det här är en fråga om preferens. Du kanske inte gillar att använda en timer eller du kanske inte vill hålla koll på musiken. Använd helt enkelt vilket sätt som är bättre för dig. Musiken kommer att förändras under de senaste två sekunderna kvar.
  • Du får en del av hjärtat om du tjänar minst 100 rupier (150 rupier i lorule).
  • 3. Springa upp och prata med tjejen. När du hörde skiftet i musiken, räkna en annan andra till dig själv av att vänta, då är det när du faktiskt går upp och pratar med tjejen. Detta borde avsluta minispelet vid rätt tidpunkt.
  • Bild med titeln Farm Rupees i legenden om Zelda_ En länk mellan världens steg 9

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande