Hur man köper saker med paypal utan ett kreditkort

Om du vill göra dina inköp online enklare och säkrare, är PayPal ett bra sätt att göra det. Du behöver inte ett kreditkort för att skapa ett konto, men du behöver ett betalkort eller bankkonto för att göra inköp. Då kan du använda din Paypal-inloggningsinformation för att köpa saker på webbplatser som accepterar denna form av betalning.

Steg

Del 1 av 3:
Ställa in ett konto
  1. Bild med titeln Köp saker med PayPal utan ett kreditkort Steg 1
1. Navigera till http: // paypal.com att hitta "Bli Medlem" knapp. När du är på sidan kan du hitta den här knappen i det övre högra hörnet av skärmen. Klicka på den för att starta processen att öppna ditt konto.
  • Bild med titeln Köp saker med Paypal utan ett kreditkort Steg 2
    2. Ange ditt mail och ett lösenord. För att använda Paypal måste du ha en giltig e-postadress. Skapa ett lösenord för ditt konto som har båda bokstäverna, siffrorna och en speciell karaktär. Det bidrar också till att ha en stor bokstav och en liten bokstav.
  • Om du inte har ett e-postkonto kan du registrera dig för ett gratis konto på platser som Yahoo!, Gmail och AOL.
  • Bild med titeln Köp saker med PayPal utan ett kreditkort Steg 3
    3. Fyll i den biografiska informationen. PayPal kommer att be dig att fylla i information som ditt namn och adress. Du måste också lägga till ditt telefonnummer. Denna information gör det möjligt för PayPal att kontakta dig om något är fel med ditt konto.
  • Dessutom, till att lägga till adressen gör inköp enkelt, eftersom de kan använda den adressen för att maila dig objekt när du köper något online.
  • De kommer också att använda detta för din faktureringsadress.
  • Bild med titeln Köp saker med Paypal utan ett kreditkort Steg 4
    4. Verifiera din e-postadress. När du ställer in ditt konto skickar Paypal en länk till ditt e-postmeddelande som du behöver klicka på. Det kommer att bekräfta din e-postadress för kontot.
  • Om det inte skickas automatiskt, gå till "inställningar" I ditt konto och klicka på "Uppdatering" bredvid e-postmeddelandet och sedan "Bekräfta det här e-postmeddelandet." Du kommer att skickas en annan länk till din e-postadress.
  • Del 2 av 3:
    Lägga till ett bank- eller betalkort
    1. Bild med titeln Köp saker med Paypal utan ett kreditkort Steg 5
    1. Klicka på "Plånbok" I ditt konto. På en dator, "Plånbok" är längst upp på skärmen. På mobiltelefonappen, "Plånbok" är under menyn. Tryck på knappen för att navigera till plånboken.
    • Din plånbok är din lista över betalkort, kreditkort och bankkonton i samband med ditt PayPal-konto. Du kan länka mer än en.
  • Bild med titeln Köp saker med PayPal utan ett kreditkort Steg 6
    2. Välj "Länk ett kort eller bank" knapp. Den här knappen kommer att ta upp en sida där du kan välja vilken typ av konto du vill ange. Plocka antingen "Länk en bank" eller "Länk ett betalkort," Beroende på dina önskemål.
  • Om du inte är bekväm att länka PayPal till ditt huvudkonto, kan du skapa ett nytt, separat checkkonto med en online-bank som allierad, radie, chime eller aspiration.
  • Bild med titeln Köp saker med Paypal utan ett kreditkort Steg 7
    3. Följ anvisningarna för att lägga till lämplig information. Du behöver kontoinformationen för vilken typ av betalning du bestämmer dig för att komma in. PayPal behöver denna information för att göra betalningar för dig.
  • För ett bankkonto måste du välja kontroll eller besparingar. Ange sedan både routningsnumret och bankkontonummeret.
  • För ett betalkort måste du ange kortnummer, utgångsdatum och säkerhetsnummer.
  • Bild med titeln Köp saker med Paypal utan ett kreditkort Steg 8
    4. Bekräfta ditt konto om du använder ett bankkonto. Medan debetkort är omedelbart bekräftade måste du ta några extra steg för att bekräfta ett bankkonto. Du kan antingen bekräfta kontot direkt genom att ange ditt bank-ID och lösenord, eller du kan göra det manuellt genom att titta på små insättningar PayPal kommer att göra till ditt konto.
  • För att göra det direkt, ange ditt bank-ID och lösenord när du blir ombedd. PayPal lagrar inte denna information.
  • Att göra det manuellt, titta på deponeringarna i ditt bankkonto under de närmaste dagarna. De kommer att vara väldigt små. Gå sedan tillbaka till bankkonto-skärmen på ditt PayPal-konto och ange beloppet PayPal skickat dig i 2 separata inlåning. Bli inte för upphetsad! Dessa belopp är mindre än $ 1 USD, och PayPal drar dem efter några dagar.
  • Del 3 av 3:
    Gör ett köp
    1. Bild med titeln Köp saker med Paypal utan ett kreditkort Steg 9
    1. Hitta en webbplats som accepterar PayPal. Många webbplatser accepterar denna betalningsform, inklusive stora aktörer som eBay och Etsy. Om webbplatsen accepterar Paypal kommer det att ha PayPal-ikonen när du går och kolla.
    • Du kan också kolla under "Handla om" Sida eller vanliga frågor om du vill hitta vilka former av betalning webbplatsen accepterar.
    • Vissa fysiska butiker accepterar också denna betalningsmetod.
  • Bild med titeln Köp saker med PayPal utan ett kreditkort steg 10
    2. Lägg till objekt i din kundvagn som du normalt skulle. PayPal ändrar inte hur du handlar på en webbplats. Välj bara de objekt du vill ha och lägg till dem på ditt konto. Fortsätt lägga till föremål tills du är redo att kolla in.
  • Bild med titeln Köp saker med Paypal utan ett kreditkort Steg 11
    3. Klicka på "Kolla upp" knapp. Börja processen att kolla som du normalt skulle. Kassa-knappen är vanligtvis längst upp till höger på skärmen på de flesta webbplatser. Den här knappen tar dig till en sida där du kan granska din kundvagn och bestämma hur du vill betala.
  • Bild med titeln Köp saker med Paypal utan ett kreditkort Steg 12
    4. Logga in på ditt PayPal-konto när du blir ombedd. När du checkar ut, klicka på "Paypal" ikon för att välja det som din betalningsmetod. Det kommer då att dra upp en PayPal-skärm som ber om ditt email och lösenord. Ange den här informationen och klicka på Fortsätt.
  • Om du redan är inloggad i ditt PayPal-konto på den webbläsaren kan det inte uppmana dig att ange ditt e-postadress och lösenord.
  • Den här sidan är en säker sida från PayPal, så du borde se "Paypal" I URL-adressen längst upp i popup-fönstret.
  • Bild med titeln Köp saker med Paypal utan ett kreditkort Steg 13
    5. Bekräfta köpet. PayPal-popupen leder dig igenom ett par skärmar. En skärm kommer att fråga dig om din föredragna adress, och en annan kommer att fråga dig vilket länkat konto du föredrar att betala från om du inte har en PayPal-balans. Klick "Bekräfta" För att fortsätta köpet.
  • Ibland klickar du på "Bekräfta" kommer automatiskt att göra inköpet och ta dig tillbaka till den ursprungliga webbplatsen för att visa bekräftelsesnumret. Andra gånger tar det tillbaka till en skärm på den ursprungliga webbplatsen för att bekräfta köpet och få ditt bekräftelsesnummer.
  • Tips

    Du behöver inte pengar på ditt PayPal-konto för att göra ett köp. Det kommer helt enkelt att dra tillbaka det från ditt länkade konto.

    Varningar

    Håll ett öga på din PayPal-balans. Medan PayPals syfte är att skydda dig online, är det fortfarande sårbart för vissa attacker. Om någon får tag i din information, kan de börja göra små uttag, så konfigurera ditt konto för att meddela dig via e-post för varje transaktion. På det sättet kan du hålla reda på vad som händer och ring PayPal om du har problem.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande