Hur man hanterar vinnande lotteriet

Du vann just lotteri! Alla de dåliga biljetterna och oturliga siffrorna kan äntligen läggas i det förflutna. Men vad händer efter att du vinner jackpotten? Läs vidare för information om hur du hävdar priset och använd din vindkraft klokt.

Steg

Del 1 av 3:
Vad ska du göra rakt efter att du har vunnit
  1. Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 1
1. Försöka Hall tyst. Berätta inte för någon du har vunnit tills du faktiskt har pengarna. Men stor summan, ditt liv kommer att förändras ganska drastiskt, och det tar ett tag för dina nyimerade omständigheter att sjunka in. Så slappna av, ta ett djupt andetag och blabber inte. Du vill hålla din integritet så länge som möjligt.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 2
    2. Läs noga igenom alla instruktioner. Gör det innan du hävdar ditt pris. Instruktioner kommer att vara på både lotteribiljetten och på biljettbyråns hemsida. Du vill inte att ditt intäkter skulle sönderfalla på en dum teknik, skulle du?
  • Skriv ditt namn på baksidan av biljetten, såvida inte reglerna förbjuder det eller om det inte skulle hindra att du bildar ett blindt förtroende för att acceptera pengarna på dina vägnar.
  • Gör flera fotokopior av fram och bak av din biljett och deponera originalet i en värdeskåp i en välrenommerad bank.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet Steg 3
    3
    Kontakta en advokat omedelbart. Du vill väga dina juridiska alternativ om att hålla bankkonton och dela vinsterna. Din advokat kommer att ge dig expertis och se till att du inte går in i några lagliga fallgropar.
  • Del 2 av 3:
    Utarbeta de juridiska och finansiella konsekvenserna
    1. Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 4
    1
    Skydda din integritet och identitet. Namnen på de flesta lotteri vinnarna publiceras av media, och du kommer sannolikt att ha intervjuförfrågningar från lokala nyhetsbutiker.
    • Du kanske kan skydda din integritet på det sätt du väljer att ta emot vinsterna. Eller kan du kanske använda juridiska personer för att hjälpa till att maskera din identitet.
    • Tänk noga på om du vill ha mediauppmärksamhet. Det är roligt att dyka upp på de nattliga nyheterna och bli en omedelbar kändis, men den kändisen kommer med några olägenheter. Dina vänner kan börja fråga dig om pengar. Dina handlingar kommer att granskas. Människor kommer att förvänta dig att göra vissa saker nu när du är rik. Courting media uppmärksamhet kan inte vara det bästa steget om du vill undvika dessa olägenheter.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 5
    2. Överväga att ha din advokat bilda ett blindt förtroende. Detta kommer att låta dig samla pengarna samtidigt som du behåller din anonymitet. Du kommer att kunna utse fullmakt, och din advokat hjälper dig att stryka ut någon annan rynka du kan stöta på i arrangemanget.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 6
    3. Ta skatt beaktande. Två saker är säkra på livet: död och skatter. Tja, du behöver nog inte oroa dig för döden, så inte, om inte chocken på priset har ditt hjärta att känna sig lite fladdrande. Men ja, det kommer att bli skatter. Uppskatta att ungefär hälften av dina vinster kommer att gå till betalningsskatter.Och du kan bli dubbel beskattad på din vinst, först när du får det, men också om det flyttar din skattesats högre får du en ytterligare efterfrågan på skatt i slutet av skatteåret.
  • Alla lotteri vinster anses vara skattepliktiga intäkter i Förenta staterna, oavsett om de mottas som en schablonbelopp eller i flera årliga betalningar.
  • Att hålla lotteriens vinster i ett förtroende har några skattefördelar eftersom det undviker probate av lotteriet fortsätter vid vinnarens död och minimerar skatterna på gården.
  • Översättning: Förtroende får inte beskattas så mycket, så överväga att sätta upp en!
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet Steg 7
    4. Bilda ett partnerskap om biljetter var gemensamt köpt. Om du köpte biljetten som en del av en grupp, kommer du förmodligen att behöva göra några större diskutera och planera med din grupp.
  • Tänk på omständigheterna för biljetter som köpts gemensamt eller av en grupp individer. Var det ett muntligt avtal att dela vinsterna? Kan det verkställas enligt statlig lag? Att skapa ett juridiskt partnerskap kan vara ett bättre sätt att ta emot vinster på uppdrag av alla partners snarare än att ha en person som får kontrollerna.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 8
    5. Titta på omständigheter som involverar makar eller betydande andra. Lotteri pengar kan betraktas som en äktenskaplig egendom som förvärvats under äktenskap, speciellt om biljetten köptes med äktenskapliga medel.
  • Det innebär att det kan vara föremål för uppdelning bland båda parter på skilsmässa. Även om parterna inte är gifta kan det finnas en gemensam rätt till vinst.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet Steg 9
    6. Titta på gifta pengar till familj och vänner. Lotteri vinnare kan göra en gåva av sina vinster, upp till den årliga uteslutningsgränsen, utan att ådra sig gåvskatteplikt. Att göra gåvor till välgörenhetsorganisationer har också fördelaktiga skatteimplikationer för lotteri vinnare.
  • Tänk på att ge till välgörenhetsorganisationer som du känner starkt om eller organisationer som är i behov. Se till att du vet att deras arbete är ansett och inte uppfunnit igår.
  • Gör mottagarna av dina gåvor tecken sekretessavtal. Detta kommer att hålla dem från att avslöja upplysningen av din gåva i minst fem år.
  • Del 3 av 3:
    Skapa långsiktiga fördelar från dina vinster
    1. Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 10
    1. Kontakta en välrenommerad revisor eller finansiell rådgivare. Du kommer att vilja göra det innan du spenderar några pengar. De hjälper dig att väga alla möjliga alternativ och ge dig bästa möjliga råd för hantering av dina vinster.
    • Din ekonomiska rådgivare kommer att diskutera med dig en plan för hur mycket pengar att spendera mot att spara, om du ska investera dina pengar och var, tillsammans med prognoser som när du kan förvänta dig att gå i pension.
    • Tänk på en privatbank och privatbanker bara för din lotteri och ha intäkter från din investering deponerad i ditt vanliga sparkonto, flytta pengarna för att kontrollera efter behov.
    • Ställ in ett förtroende på din privata bank för dina barn och barnbarn att dra från.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet Steg 11
    2. Ge dig själv en blygsam initialutgift spree. Lotteri vinnare som går i konkurs går ofta galen köpa hus och bilar i de första stadierna av att ha sina vinster. Socka bort resten av dina vinster så att du kan leva på intresset.
  • Det är förmodligen inte det mest attraktiva förslaget, men balanserar dina kortsiktiga intressen med dina långsiktiga mål. Ingen ångrade någonsin att ha sparat pengar på lång sikt.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 12
    3. Överväga att ta årliga betalningar över en klumpsumma. Detta gör det möjligt för dig att göra ett år eller två av potentiellt dåliga ekonomiska beslut medan du lär dig de bästa sätten att hantera dina pengar.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 13
    4. Överväg att inte sluta ditt jobb. Du kan vara rik, men du behöver något för att hålla dig upptagen och hålla dig från att spendera alla dina nyfunna rikedomar. Försök arbeta deltid eller ta en ledighet.
  • Nu är den perfekta tiden att utforska den karriären du alltid ville ha. Oavsett om det är konstnär, franchise ägare eller gymnasielärare, förfölja det jobb du verkligen vill ha nu att du har medel och lite tid att utforska.
  • Överväga att gå tillbaka till skolan. Om du älskar att lära och tillfredsställelse som följer med kunskap, tänk på att anmäla dig i klasser som intresserar dig. Du behöver inte komma in i Harvard. En enkel community college kommer att göra, så länge du ger din hjärna ett träningspass.
  • Övervägande finansiella klasser kan de hjälpa dig att förstå rapporterna från ditt lag av finansiella rådgivare.
  • Betala av dina lån.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 14
    5. Investera, investera, investera. Du vet det som säger, "Du behöver pengar för att tjäna pengar." Tja, det uttalandet gäller fortfarande. Du har en chans att göra en betydande summa pengar bara genom att investera. Det är inte järnklädda, men det är ett bra sätt att se till att dina pengar inte bara slösas bort eller sitter där "fungerar inte för dig".
  • Kom ihåg om dina investeringar inte producerar mer avkastning än inflationen då i reala termer "köpa kraft" av dina pengar är faktiskt krympande.
  • Diversifiera din portfölj, men ha en keps på riskabla investeringar. Överväga säkrare rutter, till exempel en pensionsplan, tidsinlåning, certifikat eller penningmarknader. Fråga din lokala kreditförening om de behöver en annan volontärstyrelseledamot. Lär dig de ekonomiska repen.
  • Om du är i USA, kom ihåg att den amerikanska regeringen bara försäkrar varje bankkonto upp till 250 000 dollar, vilket innebär att du inte ska ha mer än 250 000 dollar i varje bankkonto om du vill vara säker. Investera pengar som inte finns på ett bankkonto på obligations- eller aktiemarknaden.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 15
    6. Köp allt med ett belöningsbaserat kreditkort och betala det per månad från ditt checkkonto. På det sättet kan du skörda ännu fler belöningar för ingenting. Var noga med att betala i tid, för att undvika alla intresse av intresse som är skyldig till banken.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet steg 16
    7. Håll en låg profil. Håll dina gamla vänner nära. Du litar redan på dem och vet att de är där för långdistansen. Försök att inte bli prickig eller locka någon oönskade uppmärksamhet.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet Steg 17
    8. Köp smart. Du kan ha tillräckligt med pengar för att köpa en ö och hittade en mikronering, men du måste fortfarande köra den mikronationen. Tänk på de extra kostnader som är inblandade innan du köper.
  • Tänk innan du köper ett hus. Hur mycket kommer egendomsskatt vara? Hur mycket kommer verktyg att vara? Hur mycket ska jag spendera i underhåll? Tänk också på att värdet av ett hus ofta fluktuerar med marknaden.
  • Tänk två gånger innan du köper en flotta Porsches. Bilar förlorar hälften av sitt värde så snart du kör dem hem från återförsäljaren. Dyra bilar kräver dyrt underhåll, och utländska bilar har tullar som slås på dem av regeringar.
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet Steg 18
    9. Behandla din familj väl. Om de var där för dig länge innan du var en lotteri vinnare kanske du vill behandla dem till något speciellt.Men du är inte skyldig att lindra någon av deras ekonomiska duress, om de har någon. Kom ihåg att din familj kan hjälpa dig. Om du eller de har dåliga utgiftsvanor som kommer att likla
  • Bild med titeln Deal med att vinna lotteriet Steg 19
    10. Köp CDS på $ 250 000 varje försäkrad federalt och ta intäkterna. Köp den nuvarande högsta räntebärande CD-skivan för kortast möjliga och rulla eller återköpa i högre grad tills du kan hitta en bättre avkastning. Din bank hjälper dig att göra det här.
  • Tips

    Kom ihåg att när man arbetar med små banker, gå direkt till VP eller övre ledningen. Med större, nationella banker, gå till sin privata bank eller motsvarande division för kunder med stor rikedom. De kan ha fler alternativ när det gäller bankverksamhet och har ett bättre grepp om upplysnings- och säkerhetsförfarandena i banken.
  • Spendera det inte genast. Ge dig en mängd att spendera varje vecka och lova dig själv, när den är borta är det borta!
  • Använd pengarna för att först betala din skuld. Att vara skuldfri är viktigt att göra innan du köper en massa saker.
  • Ge din gamla bil till frälsningsarmén eller annan välgörenhet.
  • Innan du samlar in pengarna, skriv ner eller spela in allt du vill göra eller åstadkomma, vad du vill undvika på vägen, och hur du känner för tillfället om den nuvarande situationen och framtiden. Det här är så att du så småningom kan gå tillbaka och se hur du kände och vad du ville göra när du inte visste hur det var att leva som en miljonär.Detta kan vara precis vad du behöver om din syn på livet så småningom förvrängs av pengar.
  • Skapa en önskelista som du kan titta på efteråt och sedan bestämma vad du verkligen behöver, vissa saker är bäst kvar som drömmar istället för mycket dyra realiteter!
  • Blås inte dina pengar på saker du inte behöver annat än den första utgiften spree.
  • Håll dig själv i kontroll. Extravagans kan få dig att förlora dig själv och dina vänner. Det kan också få dig de vänner du inte vill ha.
  • Om du hade utvecklat rimliga utgiftsvanor och gör inga förändringar på din lyckodag, fortsätter du att ha gott om pengar för nödsituationer. Köp några Big-biljettobjekt du verkligen vill och sedan återuppta det liv du ledde förut.
  • Skry inte om det, folk kommer att bli irriterad med dig eller försöka vara din vän för att få vad du har.
  • Kom ihåg att vara smart med din nyfunna rikedom. Var inte impulsiv eller köp saker du inte behöver. Din familj kan förvänta dig att bara dela ut pengar, men de är inte som standard med titeln till dina pengar, och det är du inte skyldig att ge dem någon av det.
  • Varningar

    Försök att inte låta pengar vara det viktigaste ämnet eller problemet mellan dig och dina vänner, utökad familj och flickvänner / pojkvänner.
  • Många lotterier kommer att kräva en release för att de ska kunna publicera spelet, men du borde kunna få juridisk rådgivning för att förhindra detta på grund av integritet. Och om du inte kan, som en sista utväg bär mörka glasögon, ändra din klädstil och använda en förklädnad i varje publicitetsfoto.
  • Kom ihåg att pengar inte köper lycka.Några av de rikaste människorna i världen har minst mängden lycka.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande