Hur man väljer lotterinummer

Även om du spelar lotteriet är ett chansspel, det betyder inte att du inte kan få en metod för att välja ditt lotteri nummer.Naturligtvis finns det ingen perfekt metod för att välja vinnande lotteri nummer, men det finns flera sätt att du kan göra det. Du kan ta ett vetenskapligt eller matematiskt tillvägagångssätt, spela och välja slumpmässigt, följ din tarm.Experimentera med några olika sätt. Du vet aldrig. Du kan få tur.

Steg

Metod 1 av 4:
Välja ofta plockade nummer
  1. Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 1
1. Slå upp frekvensdiagrammet för tidigare lotteri drar. De flesta statliga lotteriprogram erbjuder diagram som visar hur ofta varje nummer har tagits under en given tidsram. Till exempel visar det hur ofta nummer 1 valdes som ett Powerball-nummer mellan 1997 och 2015.
  • Om du kan leta upp all-time frekvenserna, det är den bästa möjliga dataset för dig att analysera. Det är mer omfattande, och du bör basera dina nummer så stora en tidsram som möjligt.
  • Det finns inget tydligt sätt att veta om du ska titta på frekventa vinnande nummer eller siffror som kommer upp mindre ofta. Titta upp båda typerna av siffror och spela sekvenser med en kombination av båda om du vill.
  • Men vinnande nummer som kommer upp oftare kommer sannolikt att förbli frekventa vinnare. Om du spelar ett nummer som inte kommer upp så ofta, kan du helt enkelt behöva vänta ett tag för att se om det kommer upp när det är "till följd av" att vinna.
  • Se till att du tittar upp rätt frekvensdiagram för lotterispelet du planerar att spela. Till exempel kommer Powerball-statistik att skilja sig från Mega Millions statistik.
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 2
    2. Välj dina nummer baserat på frekvensdiagrammet. Granska de siffror som är mest valda och minst de mest valda. Granska oddsen för dem såväl som siffrorna däremellan.När du har tittat över oddsen har du två alternativ:
  • Välj nummer som dras ofta. Om du märker att några få siffror sticker ut för att dras betydligt oftare än de andra, överväga att inkludera dem i din val. Var dock medveten om att flera andra människor kommer att försöka denna taktik- om du vinner med ofta plockade nummer, kan du vara med större risk att behöva dela priset med andra vinnare.
  • Välj nummer som dras mindre ofta. Att välja nummer som inte plockas ofta kan det verka kontraintuitiva, men överväga detta: Om alla andra är upptagna att plocka ofta dragna siffror och du vinner med dina "långskott" plockar, kanske du inte behöver dela priset med så många andra vinnare.
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 3
    3. Erkänna att varje nummer fortfarande har en lika chans att bli ritad. Titta på frekventa diagram kan visa dig vilka siffror som tenderar att dras, men kom ihåg att när den faktiska lotteri-teckningen kommer runt, har varje nummer fortfarande en absolut lika chans att bli plockad. Det är allt i lycka till dragningen.
  • Metod 2 av 4:
    Använda Delta-systemet
    1. Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 4
    1. Lär dig Delta-systemet. Delta Lotto-metoden är sätt att välja lotterinummer baserat på en statistisk studie av siffror som ligger bredvid varandra. Denna information har varit relaterad till att vinna lotteri nummer, som har utgjort grunden för den här metoden.Med andra ord är Delta-metoden baserad på forskning, men kom ihåg att det inte finns någon garanti du kommer att vinna om du väljer ditt nummer på detta sätt.
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 5
    2. Välj ett mycket lågt antal. Numret ska vara mellan 1 och 5. Till exempel är nummer 1 ett bra nummer att välja, eftersom det ofta är mer än 60% av tiden, numret 1 är en del av de vinnande delta-nummer som ingår i serien. Men gärna välja ett annat lågt antal som du mår bra om till exempel 3 eller 5 Det finns ingen exakt vetenskap.Exempel: 1
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 6
    3. Välj två siffror mellan 1 och 8. Det finns ett antal kombinationer som du kan välja mellan. Du kan till exempel välja 3 och 5. Eller, 2 och 6 kan vara ett alternativ. Du kan också välja två på varandra följande siffror som 7 och 8.Exempel: 3 och 5: 1-3-5
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 7
    4. Välj ett antal mycket nära 8. Itcan vara över nummer 8, såsom nummer 9. Eller kan det vara under, till exempel 7. För det fjärde numret, välj något ganska nära 8, antingen över eller under det. Exempel: 9: s, 1-3-5-9
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 8
    5. Välj två siffror mellan 8 och 15. Välj två siffror några få nummer från varandra som 11 och 13. Ett annat alternativ kan vara 14 och 9 eller 10 och 14. Välj siffrorna slumpmässigt eller välj dina favoritnummer mellan det angivna intervallet. Det mindre numret behöver inte listas först. Exempel: 11 och 13: 1-3-5-9-11-13.
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 9
    6. Skriv ner dina delta-nummer. När du har valt 6 nummer i den beskrivna metoden har du skapat en sexsiffrig lotteri-nummer-sekvens. Skriv det i den ordning du valt dem. I vårt exempel är siffrorna 1-3-5-9-11-13
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 10
    7. Lägg upp siffrorna. Se till att summan av siffrorna inte är större än det högsta antalet tillåtet i spelet du spelar. Till exempel, om det högsta lotteriumret du kan spela är 56, är våra siffror inom intervallet eftersom den totala summan är lika med 42. 1 + 3 + 5 + 9 + 11 + 13 = 42
  • Om du är inom ca 15 från den totala men inte större än summan, har du valt några bra nummer.
  • Om du behöver välja olika nummer så att du summan inte är större än det högsta lotterisumret, gör det så.
  • Det är okej om siffror upprepar sig i det är tillämpligt. Till exempel är du nummer nära 8 kan vara nummer 9, och du kan också välja 9 för ditt nummer mellan 8 och 15. Om du behöver göra detta för att se till att din summa är inte större, det är bra. Kom ihåg siffror som ibland upprepas i vinnande lotterisnummer.
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 11
    8. Omordna delta-numren. Delta-nummer är vanligtvis inte i sekventiell ordning. Så ändra siffrorna runt lite. Sätt det första numret senast och det sista numret först. Sätt siffrorna i mitten i slutet eller början. Omorganisera dem så att de är i en annan ordning.Till exempel kan våra siffror omorganiseras 1-3-5-9-11-13OR det kan vara 5-3-11-9-1-13. Det finns ett antal olika variationer som du kan ha.
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 12
    9. Skriv ner det slutliga delta-numret.För närvarande är vår delta-serie 5-3-11-9-1-13. Detta är inte ditt slutliga lotteri nummer. Du kommer att använda dessa nummer för att skapa din lotteri nummer-sekvens.
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 13
    10. Skriv ner det första lotteriumret. Det första delta-numret på serien blir det första lotteriantalet för din lotterisekvens. Det är oförändrat. Resten av siffrorna kommer dock att läggas till för att skapa lotteriantal.Till exempel:, det första lotteriumret är 5.Exempel: 5
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 14
    11. Lägg till det första lotteriumret och det andra deltaantalet tillsammans. (5 +3 = 8) Denna summa av dessa två blir ditt andra lotteri nummer, nummer 4. Upprepa detta för resten av delta-numren. Att lägga till summan av siffrorna bredvid varandra är hur du skapar varje nummer i serien för att skapa din slutliga lotteri-nummer-sekvens. Om våra delta-nummer är 5-3-11-9-1-13, skapas våra lotteri nummer på följande sätt:
  • Det första lotteriumret är 5.Exempel: 5-
  • Det andra lotteriumret skapas genom att lägga till det första lotteriumret till det andra delta-numret.För vårt exempel får vi 8 som summan av 5 och 3.Nummer 8 är vårt andra lotteri nummer.Till exempel är numret 5,8 hittills.Exempel: 5-8-
  • Lägg till det andra lotteriumret till det tredje delta-numret. Till exempel är nummer 8 vårt andra lotteri nummer. Vårt tredje delta-nummer är 11. Till exempel är nummer 8 plus 11 motsvarar 19. (8 + 11 = 19) så, nitton är vårt tredje lotteri nummer. Till exempel är lotteriantalet5,8,19 hittills.Exempel: 5-8-19-
  • Lägg till det tredje lotteriumret och det fjärde delta-numret. I vårt fall är 19 vårt tredje lotteri nummer och 9 är vårt fjärde delta-nummer. Till exempel, 19 plus 9 är 28. (19 + 9 = 28) Tjugoåtta är vårt fjärde lotteri nummer. Numren är 5,8,19 och 28 hittills.Exempel 5-8-19-28-
  • Lägg till det fjärde lotteriumret och det femte delta-numret. För vårt exempel är 28 vårt fjärde lotteri nummer och 1 är vårt femte delta-nummer. Tjugoåtta plus 1 är lika med 29. (28 +1 = 29) Så, nittio nio är vårt femte lotteri nummer. Hittills är siffrorna 5,8,19, 28 och 29.Exempel: 5-8-19-28-29-
  • Lägg till det femte lotteriumret och det sjätte delta-numret. I det här fallet är 29 vårt femte lotteri nummer och 13 är vårt sjätte delta-nummer. 29 + 13 = 42 . Fyrtio två är vårt sjätte lotteri nummer. Lotteriantalet är 5,8,19,28,29 och 42 hittills.Exempel: 5-8-19-28-29-42
  • Våra slutliga lotteri nummer är 5-8-19-28-29-42. Nu är dina siffror redo att spela. Upprepa processen igen för att skapa ett annat deltanummer.
  • Metod 3 av 4:
    Välja lyckliga nummer
    1. Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 15
    1. Välj nummer som är viktiga för dig. Om du tror på lyckliga nummer, är de förmodligen siffror som är i närheten av viktiga datum eller händelser i ditt liv. Blanda antalet signifikanta tal tillsammans. Till exempel kan du använda din farfars födelsedagmånad och år, 10/1929 och din mors födelsemånad och dag, 3/21. Tillsammans kan du komma med något som 10-19-3-21-29. Andra exempel på signifikanta tal kan innefatta ::
    • Födelsedagar: Din, dina barn, din make, och så vidare.
    • Anniversaries: Detta kan vara ett bröllopsdagsdatum, eller datumet för en annan viktig händelse.
    • Åldrar: Med din ålder eller åldrarna i dina nära och kära är också en vanlig praxis.
    • Adresser: Adressen till din barndom eller nuvarande hem är en annan taktik du kan försöka.
    • Telefonnummer: Försök bryta ner ditt telefonnummer till en sekvens av enkel- eller dubbelsiffriga Lotto-nummer.
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 16
    2. Välj nummer du anser ha tur. Vissa människor har ett lyckligt nummer som de använder för allting. Det är inte anslutet till en födelsedag eller något liknande, de gillar bara numret. Om så är fallet för dig, lägg till ditt lyckliga nummer till ditt lotteri nummer. Du vet aldrig.Du kan få tur!
  • Om du spelar ett lotterispel som Powerball, överväga att göra ditt lyckliga nummer Powerball Pick.
  • Också om du har turnummer är 7 och 11 lyckliga, kom ihåg att de är riktigt vanliga lotteri plockar. Om du vinner med dessa nummer på din biljett, kan du sluta dela priset med många människor.
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 17
    3. Välj ett lyckligt nummer och hålla fast vid det. Vissa människor väljer en siffror som de anser tur och spela det om och om igen tills det kommer upp en vinnare - om det någonsin gör det. Till exempel, om du är favoritnummer sekvens är ditt favoritnummer, kombinerat med din födelsedag och din makas lyckliga nummer och födelsedag (3-6-11-9-10-31), då skulle du spela detta nummer religiöst varje gång du spela lotteriet. Då väntar du på ditt nummer för att komma upp en vinnare. Detta kan anses vara din egen lycka.
  • Metod 4 av 4:
    Använda slumptal
    1. Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 18
    1. Hitta en slumpmässig talgenerator.Slumpmässig.org har en talgenerator som är speciellt utformad för lotteriplockning. Fördelen med att använda slumpmässiga drag är att vinnande lotteri nummer väljs slumpmässigt också. Så det kan vara en lycklig rita.
    • Välj hur många biljetter du vill ha. Välj sedan det land eller stat där du spelar.
    • Välj det lotterispel som du spelar som Powerball, Nebraska-Pick 5, etc. Du kan välja specifika spel för varje stat.
    • Välj hur många siffror som är tillgängliga i teckningen.Exempelvis ett fem sekvensnummer, såsom 5-10-14-2-6-7.Eller är det ett sex sekvensnummer som 11-5-3-9-15-24.
    • Valde det högsta numret i sekvensen. Till exempel, om ett nummer upp till 59 är tillgängligt för att spela, är sekvensen 6-59-30-15-5 ett livskraftigt lotteri nummer.Nummer 60-3-67-3-10-5-1 är det inte.Klicka sedan på Pick-biljetter. Inställningarna och webbplatsen beräknar ett nummer för dig.
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 19
    2. Använd en slumptalsgenerator för ett nummer. Om du fortfarande vill ha lite kontroll över dina siffror kan du använda en slumpmässig talgenerator för att välja enskilda siffror. Du kan till exempel välja parametrarna som ett tal mellan 1 och 30. Låt sedan slumpmässigt välja. Gör det för varje nummer.
  • Du kan också följa stegen i Delta-metoden, förutom istället för att plocka numren själv, kan du låta slumpmässigt antal generator göra det. Du ställer helt enkelt parametrarna för varje steg i processen.
  • Bild med titeln Välj lotteri nummer Steg 20
    3. Använda sig av "lotto pick" Datorgenererade nummer. Låt lotteriet välja slumpmässigt för dig. Du kan begära slumpmässiga val då du köper din lotteribiljett. När ledsagaren frågade dig om siffrorna, berätta för honom eller henne att du vill att systemet ska välja siffrorna för dig. Med klicket på några få knappar har du dina lotteri nummer. Om du köper flera biljetter på en gång, är det förmodligen vägen att gå.
  • Tips

    Kom ihåg att lotteriet är helt slumpmässig och det finns inget perfekt sätt att välja nummer. Om det fanns det skulle det inte vara kul!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande