Hur man väljer fall bröllopsdekorationer

Fall är en bra tid att hålla ett bröllop. Vädret blir kallare, och färgerna förändras. Om du håller ett fallbröllop, kan du börja med att plocka ett färgschema och tema. Då kan du välja dina blommor, liksom bestämma vilka falldekorationer du kommer att införliva.

Steg

Del 1 av 4:
Plockar ett färgschema
  1. Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 1
1. Prova mjuka gröna och bruna. Medan gröna vanligtvis är förknippade med våren, kan de också göra det bra för ett fallbröllop. Tänk moss eller sage grön, parat med en mjuk kastanj brun. Dessa färger ger bröllopet en woodsy känsla utan att skrika "falla."
  • Till exempel kan du använda naturliga trävaser med succulenter. Då kan du använda bruna laddare med mossgröna servetter.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 2
    2. Par rött och orange. Röd och orange tillsammans är en naturlig för ett fallbröllop. De ger en nod till de förändrade färgerna, och med tanke på hjärtens värme, liksom. Du kan också lägga till vita vita, så att de andra färgerna inte blir för överväldigande.
  • Dessa färger fungerar underbart med blommor, som apelsin och röda rosor. Du kan också använda färgade glasvaser eller röda bordslöpare.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 3
    3. Använd koppar och rosa. Om du vill använda rosa men inte vill att dina färger ska känna sig för fjädrande, försök att para det med koppar. En mjukrosa låter en romantisk touch, och koppar accenter hjälper till att flytta färgschemat för att vara mer fallande.
  • Till exempel kan du använda kopparladdare och servettringar, tillsammans med vaser som har koppar accenter. Sedan införliva den rosa i mjuka rosa rosor, servetter eller dukdukar.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 4
    4. Prova dämpade färger. Oavsett vilka färger du vill, välja mer dämpade toner kan hjälpa dem att känna sig som fall. En ljus, turkosblå skrik sommar. Men dämpa det ner till en mjukgråblå, och det börjar passa mer med fall.
  • Till exempel kan du para mjuka gråblå servetter med dämpade orange rosor eller fallblad.
  • Del 2 av 4:
    Titta på teman
    1. Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 5
    1. Prova rustik. Fall är den perfekta tiden för ett mer rustikt bröllop. Rustika bröllop lutar tungt på landstil, inklusive att använda ladugårdar som platsen. Du kan integrera dekorationer som Burlap bordslöpare, pajstänger och höbalar för att skapa en rustik känsla.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 6
    2. Gå till ett skoltema. Fall betyder tillbaka till skolan, höger? Du kan bygga ett bröllop runt det temat. Prova buketter av pennor och gamla böcker bundna med band som centerpieces. Använd äpplen i din inredning, som att poking pinnar i dem och använda pinnarna för att hålla foton. Du kan också lägga till Mini Chalkboards för att skriva bröllopsmeddelanden på.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 7
    3. Gå spöklikt med ett halloween tema. Om ditt bröllop är före Halloween, tänk på att använda det som ditt tema. Du kan använda några av dina favorit spöklika tecken som dekoration eller köpa upp halloween dekorationer som skelett och spindelväv. För något lite klassigare kan du försöka falska kråkor, vita ljus och röda blommor.
  • Alternativt, ha ett Thanksgiving-tematbröllop. Du kan gå fullt ut tacksägelse, med cornucopias och all traditionell tacksägelsemat. Plus, om du har det nära Thanksgiving, ger det dig en anledning att fira med din familj varje år.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 8
    4. Tänk på ett fall-lövtema. Ett annat alternativ är bara omfamna de förändrade färgerna på hösten. Du kan inkludera fallblad under dina dekorationer, inklusive att sprida dem runt borden. Du kan också ha vaser med nakna grenar och andra skördartiklar, som vete buntar, äpplen, pumpor och ljus.
  • Del 3 av 4:
    Välja fallblommor
    1. Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 9
    1. Titta på Garden Dahlias. För enkel elegans är Garden Dahlias ett bra val. De är underskattade, men erbjuder ett rikt utbud av färger. Plus, de ser inte ut som du försökte för hårt. Faktum är att du även kan välja dem från trädgården om du har dem runt.
    • Dahlias gör en underbar bukett alla på egen hand. För centerpieces, försök lägga till några fler bitar av grönska i en woodsy vas.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 10
    2. Välj Cymbidium Orchids och Calla Lilies. Ett annat bra alternativ för fallblommor är cymbidium orkidéer och calla liljor. Du kan hitta dessa blommor i persikor, apelsiner och scarlet, perfekt för en blandning av höstfärger. Dessutom gör de för en unik bukett.
  • Du kan hålla fast vid bara blommorna för en bukett. För ett mittpunkt, försök att gå enklare. Det vill säga har alternerande vaser av Calla Lilies och Orchids, med bara några blommor i varje vas.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 11
    3. Lägg till Fall berör till en mer traditionell bukett. Om rosor är mer din sak för blommor, kan du fortfarande ha en mer höstbukett. Lägg bara i några bitar som referensfall, som röda fallbär och krabba äpplen.
  • För ett mittstycke, tänk på att föra det ihop i en pumpa vas, gjord genom att dölja en pumpa. Du kan använda orange eller vita pumpor, men pumpan kommer att skapa ett slående centerpiece, plus det verkligen hammare hemma temat.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 12
    4. Överväga torkade blommor. Medan färska blommor gör ett uttalande på våren och sommaren, går de dämpade färgerna av torkade blommor perfekt med hösten. Du kan till och med lägga till saker som torkad eukalyptus, till exempel för en touch av dämpad grön. Som en extra bonus kostar det vanligtvis dig mindre än färska blommor.
  • Eftersom du inte behöver lägga till vatten till dessa blommor, kan du få mer kreativ med vaserna för centerpieces. Till exempel kan du använda korgar eller till och med burlap väskor fyllda med sand eller glasmarmor.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 13
    5. Prova saker annat än blommor. Denna tid på året har du massor av alternativ för dekorativa buketter. Till exempel gör vete ett bra tillägg till en bukett, och det kan till och med göra en hel bukett om du kopplar det med ett fint band. Du kan också använda små grenar med höstlöv i din bukett.
  • Du kan göra vete stjälk centerpieces som står på egen hand. Bara slå upp dem i blommigt tejp, binda sedan upp dem i ett eget band. Splay ut botten så det kan stå upp. Du kan också lägga till några torkade gräs för en färg av färg.
  • Del 4 av 4:
    Med skördartiklar att dekorera
    1. Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 14
    1. Använd pumpor. Pumpor och dekorativa kalebasser är rikliga på hösten, och om du har ett fallbröllop, kommer du sannolikt att använda dem. Men om de ljusa apelsinerna hos pumpor inte faller i ditt färgschema, överväga att spraya att måla dina pumpor för att matcha dina bröllopsfärger.
    • Försök använda pumpor på unika sätt. Till exempel kan du hälla ut pumpor för att göra dem till vaser för centerpieces.
    • Ett annat alternativ använder vita eller mörka gröna kalebasser för att bättre matcha dina bröllopsfärger.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 15
    2. Kasta i några löv. Löv är också ett bra tillägg till höstdekoration. De kan lägga till variation och ett brett utbud av apelsiner, röda, gula och till och med purpur. Plus, de är mycket billigare än blommor, så du kan köpa mycket mer för att göra en stor inverkan.
  • Du kan också bara samla löv från utsidan för att använda i ditt bröllop.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 16
    3. Kom ihåg den andra fallen. Äpplen och päron kan också fungera bra i ett bröllop. Du kan använda dem eftersom de ska göra centerpieces, eller du kan spraya måla några i metalliska färger som en "neutral" Färg. Försök att kila dem på vackra rätter som centerpieces, till exempel.
  • Om du använder päron, se till att välja de som är understryk. Hårdare päron kommer att hålla sig bättre.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 17
    4. Använd hö. För en mer down-home-känsla, försök med att integrera hö i ditt bröllop. Till exempel kan du använda höbanden som sittplatser på både ditt bröllop och mottagning. Var bara säker på att varna dina gäster, som hö kan vara scratchy. Du kan också kasta filtar eller tyg över dem för ett lite klassigare utseende.
  • Bild med titeln Välj Fall Bröllopsdekorationer Steg 18
    5. Göra en miniatyrskog. Ett annat sätt att införliva ett falltema är att använda grenar. Du kan få dem längs gången vid bröllopet och använd dem som centerpieces på ditt bord. Prova att lägga till färgat glas eller röda fjädrar för att skapa effekten av löv.
  • Bild med titeln Välj Höstbröllopsdekorationer Steg 19
    6. Ta hänsyn till temperaturen. Om du är utomhus kan dina gäster behöva hjälp med att hålla varma, särskilt om din bröllopsdag är briskare än du planerar. Överväg att ha sjal och filtar till hands för att hålla dina gäster varma. Plus, de kan göra en mysig dekoration, om du rullar upp sig snyggt i en vacker behållare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande