Hur man deltar i gratis online kurser

Online-lärande är prolifererande.Webbaserade klasser erbjuds alltmer av universitet, andra ackrediterade utbildningsinstitutioner och informella samhällen som förespråkar spridningen av specifika färdigheter.Många online-kurser är gratis, och kvaliteten på dessa klasser förbättras.För att dra nytta av dessa möjligheter, hitta en klass, hålla fast vid lektionsplanen och samarbeta med andra online för att lära eller bättre förstå nästan vad du är intresserad av.

Steg

Metod 1 av 4:
Hitta rätt kurs
  1. Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 1
1. Bestäm vilken typ av kurs du hoppas kunna ta. Du har gott om alternativ. Några av de vanligaste och tillgängliga kurserna hjälper dig att lära dig ett nytt språk, borsta på din konsthistoria, få praktisk affärskunskap, och till och med lära sig att koda och på annat sätt utveckla World Wide Web.
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 2
    2. Kolla in Khan Academy.Khan Academy är en global online utbildningskälla som kan vara användbar för människor i alla åldrar, som erbjuder klasser i matematik, vetenskap, datorprogrammering, historia, ekonomi och mer.Khan Academy var en av de första gratis online-kursleverantörerna, och har stadigt vuxit. Det har alltid varit gratis för alla. Som en ideell organisation körs den på volontärer och givare som delar sin kunskap och expertis.
  • Kurser inkluderar träningsövningar och instruktionsvideor, och du tar dem i en självstyrd takt.
  • Khan Academys Online-gränssnitt identifierar dina styrkor och svagheter och anpassar kursen specifikt till dina behov.
  • Khan Academy erbjuder också online-material speciellt för lärare och andra lärare, som kan bidra till att övervaka prestanda i klassen, eller fokusera på en viss studentens framsteg.
  • Khan Academys kurser har översatts till dussintals språk, och själva webbplatsen kan ställas till spanska, franska, brasilianska, engelska eller portugisiska.
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 3
    3. Lär dig ett nytt språk.Det finns gott om online-språkinlärningsmöjligheter där ute, men Duolingo erbjuder kanske de mest användarvänliga och trevliga språkkurser som är helt gratis.Duolingo gör det roligt att lära sig ett språk genom att erbjuda en beroendeframkallande spelliknande plattform där du avancerar baserat på punkt och nivå prestationer.
  • Lektioner inkluderar praxis som talar, lyssnar, läser, skriver och flera valfrågor.
  • Ditt arbete kontrolleras omedelbart och du får omedelbart veta vilket innehåll du missade.Du kommer då att uppmanas att upprepa en uppgift med betoning på innehållet du kämpar med.
  • Duolingo erbjuder också en rolig och interaktiv app att använda på din telefon, vilket innebär att du kan vara mer produktiv i din nedgång!
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 4
    4. Ta affärsklasser med tillstånd av Förenta staternas regering!Den lilla företagsekonomi (SBA) är en oberoende byrå för den federala regeringen som skapades speciellt för att hjälpa och förespråka på uppdrag av småföretag.SBAs mål är att hjälpa människor att bygga och växa småföretag.De erbjuder många företagsklasser, som finns på SBA-webbplatsens inlärningscentersida.
  • Exempel på klasser som erbjuds är "Förstå din kund", "Köpa ett företag" och "ta din högteknologiska produkt till marknaden."
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 5
    5. Ta en klass som erbjuds av Open University.OpenLearn är en webbplats som rymmer en samling klasser i olika discipliner.Medan många av OpenLearns klasser är akademiska i naturen, är vissa inriktade på daglig kompetensutveckling.
  • Klasskategorier inkluderar hälsa, sport och psykologi - Pengar och ledning - Politik och lag- och mer.
  • Några exempel på specifika klasser inkluderar "Forensic Psychology", "Börja skriva fiktion", "Introduktion till Cyber ​​Security" och "Vad är poesi?"
  • Metod 2 av 4:
    Tar bokstavliga universitetskurser online
    1. Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 6
    1. Ta en universitetsklass gratis! Många högt respekterade universitet erbjuder de material som används i sina kurser online gratis.Dessa inkluderar några av de mest prestigefyllda universiteten i världen, som University of California på Berkeley och Yale University.Medan du kan hitta information om de kurser och material som är tillgängliga gratis på dessa och andra universitets webbplatser, blir universiteten i allt högre grad involverade i samarbetsvilliga online-kursleverantörer.Vidare, vissa universitet, som Massachusetts Institute of Technology, gör material tillgängligt via flera olika onlineorganisationer.
    • Hitta en klass med Open Education Consortium.Detta konsortium är ett nätverk av individer och organisationer som finns för att tillhandahålla öppna, samarbetande och innovativa pedagogiska material - inklusive hela kurser - för någon, gratis.Som en ideell behandlar de utbildning som ett socialt gott och försöker göra så mycket innehåll som möjligt tillgängligt för dig och någon annan som är intresserad av att ta online-klasser.
    • På OEC-webbplatsen söker du efter klasser baserade på den institution som underlättar dem, det språk du vill ta en kurs i eller den tematiska kategorin klasser som de är värd.
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 7
    2. Ta en klass med EDX. Några av världens mest respekterade universitet erbjuder gratis kurser online. MIT, Harvard, och några andra universitet har samarbetat för att skapa en online-plattform som heter EDX, som erbjuder alla typer av extremt högkvalitativa klasser online - inklusive online-lärandeverktyg, videor, spel och till och med en 3D-virtuell molekylbyggare - allt gratis!
  • EDX-kurser tas i din takt, var du än är mest bekväma, och virtuella klassrum är öppna 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
  • Du kan antingen revisionskurser, eller tjäna ett intyg om prestation baserat på uppdrag och andra kurser.
  • EDX innehåller socialt lärande genom att underlätta peer-to-peer-kurser för att underlätta samarbetet med andra studenter som tar kurser med dig.
  • Exempel på Harvard-faciliterade klasser inkluderar översikter över forskning som gjorts av Harvard-medlemmarna, med fokus på vissa studier.Dessa inkluderar kurser som är inriktade på lag, vetenskapen om matlagning, neurovetenskap och politik.
  • Exempel på MITs EDX-anslutna kurser (kallade MITX-kurser) inkluderar lektioner på aerodynamik, kvantmekanik, kvantitativ biologi och introduktion till speldesign.
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 8
    3. Kolla in MITs OpenCourseware.OCW är ett initiativ för att göra allt material som används i MITs grundutbildning och examenskurser fritt tillgängliga online. Tillräckligt med material är tillgängligt för att effektivt ta kursen, men du självriktar dina framsteg genom materialet. Du kan få kursplaner, nödvändig programvara, material som är uppdelade i enheter och tillgång till online-studiegrupper.
  • Använd en studiehandledning som anges av en blogg som heter Agupieware för att styra dig genom en fyra månaders plan för att slutföra MITs extremt populära (och gratis!) Introduktion till datavetenskapskurs.
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 9
    4. Ta en klass på Coursa.Coursera erbjuder många typer av klasser som är utformade och drivs av professorer från University of Michigan, Stanford University och Johns Hopkins University, bland annat.Medan den fullständiga erfarenheten (som innehåller betygsatta uppdrag och ett certifikat för slutförande) har en kostnad, är högkvalitativa föreläsningar och icke-graderade uppdrag fritt tillgängliga på Coursera-webbplatsen.
  • Courseras klasslista är extremt betydande.De erbjuder kurser inom konst och humaniora, affärer, datavetenskap, datavetenskap, biovetenskap, matematik och logik, personlig utveckling, fysisk vetenskap och teknik, samhällsvetenskap och språk.
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 10
    5. Undvik vinstdrivande onlineuniversiteter.Många universitet som är övervägande eller exklusivt är främst företag vars huvudmål är att tjäna vinst.Dessa universitet är inte fria, men annonserar ofta sig aggressivt, lovande stora mängder ekonomiskt stöd till studenter.Förvärva federala ekonomiska stödpengar är grunden för dessa företags finansiella modell.
  • Kvaliteten på de kurser som erbjuds av övervägande online, för vinstdrivande universitet är mycket låg.
  • Exempel på vinstdrivna onlineuniversiteter inkluderar Devry University, Kaplan och University of Phoenix, som hittades av en federal utredning för att systematiskt fungera på ett vilseledande sätt och har böter miljontals dollar för att göra det.
  • Metod 3 av 4:
    Lär dig att koda online
    1. Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 11
    1. Kod med Khan Academy! Khan Academy erbjuder flera webbutvecklings- och datorprogrammeringskurser.Lär dig att designa kreativt innehåll och bygga dina egna webbsidor med dagens mest populära online-språk.
    • Lär dig att rita och animera med en intro till jаvascript.I en annan klass, lära dig hur du gör 3D-grafik, menyskärmar och spel.
    • Gör din egen webbsida medan du lär dig att använda HTML och CSS. (HTML är det språk som du omger en webbsida innehåll för att bestämma rubriker, listor, tabeller och annan textformatering.CSS är det språk som också hjälper stilsidor genom att ange färger, teckensnitt, layouter, etc.) Senare kan du kombinera kunskap som lärt sig i flera kurser för att göra dina webbsidor interaktiva.
    • Lär dig att lagra, söka och på annat sätt hantera data med SQL, en populär datahanteringsprogramvara som vanligtvis används i båda appar och inom datakonferenser.
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 12
    2. Planera en komplett datorvetenskaplig läroplan med agupieware. Medan det finns gott om kurser och program tillgängliga online kan det vara svårt att organisera en serie kurser i en sammanhängande läroplan - det är där agupieware kommer in.Den här webbplatsen är faktiskt en blogg om applikationer, teknik och politik. Använd deras guide för att hjälpa dig att slutföra alla de kostnadsfria online-kurser som krävs för att tjäna motsvarande färdigheter och kunskaper som du skulle få från en kandidatexamen i datavetenskap.
  • Agupiewareas föreslagna läroplan bygger på kurslistorna och examensbehoven för de flesta respekterna datavetenskapliga avdelningar i världen. De skisserar helt enkelt de bästa gratis datorprogrammeringskurserna du kan ta, från de bästa institutionerna och rekommendera den bästa beställningen att göra det.
  • Oroa dig inte för att ha någon förutsättning för datavetenskaplig erfarenhet.Agupiewareas föreslagna läroplan förutsätter endast en vilja att lära sig, och matematik och läsförmåga som är lika med en gymnasieutbildning.
  • Hela läroplanen föreslår 15 kurser, inklusive 3 inledande klasser, 7 kärnkurser och 5 valfria ämnen.Läroplanen kommer att bekanta dig med datavetenskapsområdet och en mer specifik förståelse för datastrukturer, algoritmer, programmeringsspråk, operativsystem, nätverk, datakommunikation, systemteknik, mjukvaruutveckling och mer.
  • Agupieware rekommenderar också en lista över valfria ämnen som kan hjälpa dig att fördjupa din kunskap om vilken specialisering du väljer.Valmedel inkluderar elektroteknik och robotik, mjukvaruutveckling och programmering, datorarkitektur och hårdvarudesign, matematik och kryptografi eller nätverk och applikationer.
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 13
    3. Anmäl dig i Code Academy.Kodakademin kan lära dig att koda, med kurser som interaktivt anpassar sig till din takt.Det erbjuder program på ett brett utbud av programmeringsspråk, har använts av över 25 miljoner människor runt om i världen och har varit allmänt erkänd som en pålitlig källa till kodningskompetens.
  • Se koden Academy webbplats för att läsa korta översikter av var och en av de kurser de erbjuder.Dessa översikter skisserar arbetsflödet du följer under varje kurs.
  • Kurser inkluderar utbildning om hur man programmerar med jаvascript, värd webbbilder på Dropbox, läs och skriv med Ruby, problemskytte HTTP-fel, använd dataprogramskenor, gör en webbplats med HTML5 och CSS3, Lär dig Python, Operate SQL, använd DevTools, och Mer.
  • Metod 4 av 4:
    Håller upp med online kurser
    1. Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 14
    1. Håll dig organiserad. Det är viktigt att ha ett ställe att hålla allt det pedagogiska materialet du samlar under din kurs. Har en tydligt namngiven mapp på skrivbordet med alla elektroniska filer du förvärvar och har en konkret mapp för att hålla utskrifter och anteckningar.
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 15
    2. Bekanta dig med portalen. Online kurser har nästan alltid en portal eller instrumentbräda som erbjuder en personlig sida som du kan komma åt genom att registrera och / eller logga in.Plattformar varierar mycket.Bli van vid online-gränssnittet så snart du börjar en klass genom att spendera tid helt enkelt undersöka alla sidor, sektioner och länkar i samband med din klass.
  • Den här användarspecifika (eller klassspecifika) sidan med sannolikt ger de material du behöver (eller information om hur du får dessa material).
  • Utnyttja kompletterande material. Dessa kommer att innehålla länkar till externa referenser och andra användbara material.
  • Bild med titeln Delta i gratis online kurser Steg 16
    3. Delta i den samarbetande aspekten av online-lärande.Om de håller klasser som du kan videokonferens på På, gör definitivt det!Många klasser kommer också att organisera chattrum eller bloggar som är öppna för andra i samma kurs.Använd dessa för att ställa frågor eller börja konversationer om kursmaterial.
  • Gå med i studiegrupper. Studiegrupper kommer sannolikt att innehålla videosmöten eller live-chatt sessioner.Om det inte redan finns en studiegrupp av en sortering eller en annan som är associerad med din klass, starta en! Du och många av dina klasskamrater kommer att dra nytta av att samarbeta, och kommer sannolikt att lära sig kursmaterialet snabbare.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande