Hur man flirta med en kille online

Utan kroppsspråk eller verbala signaler, kan handlingen av online flirtation känna sig intuitiva. Människor är så vana vid att uttrycka attraktion fysiskt att flirta över webben är ett eget spel. Emotionellt laddad, lekfull retning har fortfarande sin plats på internet, och även om du måste närma dig det är något annorlunda än du normalt, internet är faktiskt ett bra ställe att få träna med flirta.

Steg

Metod 1 av 3:
Använder sociala medier
  1. Bild med titeln Flirt med en kille online steg 1
1. Välj en smickrande profilbild. En profilbild säger mycket om dig, och om du vill flörta på nätet, har du ett bra foto av dig att gå med dina inlägg går långt. Om du redan har många bra bilder av dig själv, bör du välja en som belyser ditt ansikte, helst i en högupplösta fotokvalitet. Om du inte har många bilder, försök ta några och se om det finns någon stav. Du kommer inte ha en fysisk närvaro Spara för den här bilden medan du flirta online, så gör det räkna.
  • Om du har slitna bestämmer vilket foto du ska använda, få en vän att hjälpa. En väns råd kan ge insikt om hur dina foton kommer att uppfattas av andra människor.
  • Använd ett nytt foto. Ladda inte upp något riktigt gammalt som inte exakt återspeglar det du ser ut.
  • Bild med titeln Flirt med en kille online steg 2
    2. Gör dina tankar och åsikter kända. Skulptera ett aktivt socialt medier Livet kommer att ge människor det intryck du har ett upptagen verkligt liv också. Det här är bra om du försöker få någon intresserad av dig. Om det finns något i ditt sinne, gör ett inlägg om det. Om du kom upp till något intressant den andra dagen, låt internet veta det.
  • Kvalitet är i slutändan viktigare än kvantitet, och spammar med ett stort antal grunda eller dåligt formulerade tjänster kommer faktiskt att ha den motsatta effekten du går för.
  • Bild med titeln Flirt med en kille online steg 3
    3. Gilla och återhämta sig som intresserar dig. De flesta sociala medier (som Facebook) har en funktion som snabbt tillåter dig att uttrycka intresse i ett inlägg. Den "som knappen" är otroligt snabbt att använda, och visar någon du är intresserad av vad han måste säga. Om du redan är intresserad av en kille, ska du gå ut ur din väg för att visa sina online-tjänster lite kärlek och uppmärksamhet. Om de är de sorts tjänster som kan dra nytta av att ha en bredare publik, kan du till och med dela dem till din egen profil.
  • Metod 2 av 3:
    Chattar med honom direkt
    1. Bild med titeln Flirt med en kille online steg 4
    1. Fråga honom om hans intressen. En väldigt hjälpsam sak om att använda internet för att flörta är att du kan lära dig så mycket om personen innan du går in i den. En Facebook-profil kommer att ha massor av potentiell information för att starta en konversation med. I all sannolikhet kommer han att ha sina favoritböcker, filmer, lag och band tillgängliga för att läsa på sin profil. Någon av dessa kommer att göra för en bra konversationsstart. Få killar kommer att vända bort någon som uttrycker ett genuint intresse för dem, så var inte blyg!
    • Till exempel, om han gjorde ett inlägg om en film du nyligen såg, kunde du meddela honom slumpmässigt: "Jag såg den filmen också. Jag var ganska upphetsad för det och det svika inte. Har du några favoritdelar?"
  • Bild med titeln Flirt med en kille online steg 5
    2. Komplimanger honom. Oavsett vad du tycker, det finns inte en person som lever som inte mår bra på någon nivå om ett komplement riktat mot dem. Liksom att scopa ut sina intressen kommer en full-bodied online-profil att låna dig gott om potentiella skäl att komplimentera honom. Kolla hans senaste inlägg eller bilder - har han varit upp till något intressant i livet nyligen? Har han en bra profilbild? Skicka honom ett privat meddelande och låt honom veta vad du tycker.
  • Att lägga till ett smiley ansikte Emoticon är ett bra sätt att lägga till värme till ditt meddelande.
  • Bild med titeln Flirt med en kille online steg 6
    3. Agera ljus och lekfull. Speciellt när du först börjar prata med en kille, vill du inte bli för tung med dina konversationsämnen. Flirtation matar av ljus, avslappnad interaktion. Diskutera vad som händer i dina liv För närvarande, liksom vanliga intressen du har är bra utgångspunkter, men en riktigt bra konversation kommer att ta ett eget liv. För att effektivt flirta, bör du arbeta humor och komplimanger i konversationen.
  • Var tålmodig med det. Om du är ren försöker flörta som ett medel till ett slut, det blir inte roligt eller till och med framgångsrik!
  • Bild med titeln Flirt med en kille online steg 7
    4. Använd Emoticons i MODERATION. Flirta online kan vara en svår sak när du inte har kroppsspråk för att få din poäng över. Emoticons är en billig ersättning, säker, men de kommer med sina egna användningsområden. Om du berättar ett skämt som står en chans att tas på allvar, inkludera en blink eller lekfull uttryckssymbol. Ta det att inte använda dem för mycket, eftersom de snabbt kommer att förlora sin effekt när de är överanvänds och till och med som mycket irriterande.
  • Bild med titeln Flirt med en kille online steg 8
    5. Göra offentliga inlägg på sin vägg. Om du interagerar med din förälskelse via Facebook, är Wall Posting ett effektivt sätt att låta någon veta att du är intresserad av dem. Att hålla en post offentlig betyder att det blir lätt och roligt, och det kommer att göra dina interaktioner öppet synliga för andra människor. Att hänvisa till ett inre skämt du har, eller att skicka några av din favoritmusik på väggen är båda bra idéer för väggpost.
  • Om det är något av en seriös eller personlig natur, bör du hålla fast med personliga meddelanden.
  • Bild med titeln Flirt med en kille online steg 9
    6. Använd röstchatt med honom. Röstchatttjänster som Skype är gratis och låter dig använda din dator som en telefon. När du har fått förbi de första stadierna av små samtal och meddelanden fram och tillbaka är röstchatt nästa rekommenderade steg. Det kan vara besvärligt först om du inte har talat personligen innan, men du kan se om du har en riktig kemi på det här sättet.
  • Webcamming kan vara ett roligt sätt att approximera upplevelsen att hänga i person.
  • Metod 3 av 3:
    Uppför sig
    1. Bild med titeln Flirt med en kille online steg 10
    1. Skriva ordentligt. Om du inte är i Grad School, förlita sig mycket på Shorthand och "Texting" -språket kommer du ingenstans när det kommer att imponera någon ny. Många människors enda erfarenhet av dig kommer att vara via din online-närvaro, så du borde göra ditt bästa för att bli intelligent och mogen. Detta inkluderar att använda rätt stavning, relativt noggrann grammatik och hålla användningen av uttryckssymboler i måttlighet.
  • Bild med titeln Flirt med en kille online steg 11
    2. Var civil med din inlägg. Varje gång du gör ett inlägg på nätet, bör du överväga hur det speglar på dig som en person. Medan det finns plats för offensiv humor och vilda historier, kommer det sällan att få dig i de goda gracesna av människor. Om du försöker imponera på en kille, gör det inte ont för att tona ner din online-personlighet. Varje kille letar efter sin egen uppsättning drag i en potentiell flickvän, men den stora majoriteten föredrar att vara med någon som vet hur man ska utöva lite takt.
  • Bild med titeln Flirt med en kille online steg 12
    3. Försök att vara snäll mot alla. Du kommer inte att tycka om alla du träffas online, men med tanke på att du inte vet vem som ska se dina inlägg, gör det inte ont för att utöva vänlighet och empati. Om en kille går på din profil och ser en massa inlägg om någon du hatar, kommer han att känna sig avstängd och annars ointresserad. Om du har riktigt negativa tankar att ta av bröstet, är de bättre lämpade för privata meddelanden.
  • Bild med titeln Flirt med en kille online steg 13
    4. Håll din offentliga flirta fokuserade på en person. Även om du är legitimt intresserad av någon, känner han inte som investerad i dig om han ser att du behandlar flera andra killar på samma sätt. Om du är intresserad av ofarlig flirta med många individer, bör du ta hand om att hålla det i stort sett privat. Det är okej om tips om det är offentligt, men du vill inte uppfattas som reta. Om det händer blir det svårare att hitta någon när du verkligen är seriös om att söka en partner.
  • Tips

    Om du bor inom levande avstånd från någon du är intresserad av, bör du inte tveka att be dem att spendera tid med dig personligen. Internetflirt kan vara kul men det bör inte betraktas som ett slutmål. Ett förhållande med någon personligen är mycket mer tillfredsställande.
  • Det finns chattrum på nätet som är specifikt baserade på att flörta och förbättra sociala färdigheter. Sök en av dem om du känner att ditt flirta format är lite grovt och behöver polera.
  • Varningar

    Spara de stora milstolparna (som bekänner dina känslor) för personligt. Att låta någon veta hur du verkligen känner kan vara en känslomässigt intensiv upplevelse, och du kommer att sakna det om du klarar av med ett online-meddelande. Killen i fråga kommer också att vara mindre benägna att ta dig allvarligt om du gör alla dina interaktiva online.
  • Ge aldrig för mycket av dig själv borta online. Alla inlägg du gör online kan tas och användas av andra människor, och du borde aldrig helt lita på någon du inte har träffat online innan.
  • Flirta på nätet kan vara ofarligt kul, men det anses vara en form av fusk av vissa människor. Det rekommenderas inte om du för närvarande är i ett förhållande.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande