Hur man är mer intressant

Ingen är tråkig och ingen behöver vara perfekt. Men kanske du känner att du är tråkig och måste vara mer intressant. Att vara en intressant person är inte ärftlig men något som kan läras och praktiseras. Det är en egenskap som du regelbundet måste arbeta med och utvecklas genom att vara vem du är och kommer i kontakt med något som är inne i oss alla. Att vara intressant innebär också social interaktion och villighet att dela med sig av våra liv med andra. Om du vill vara mer intressant, då har du kommit till rätt ställe.

Steg

Del 1 av 2:
Att vara mer intressant för dig själv
  1. Bildbeteckningen är mer intressant steg 1
1. Lossa upp och vara naturlig. Koppla av. En anledning till att många människor misslyckas med att bli intressanta och stimulera människor är att de oroar sig för mycket över de små sakerna och stöter inte på så naturligt. Deras ansträngning baksar på dem, för att de bara försöker för hårt. Försök att vara avslappnad och flexibel. Ta livet en dag i taget.
  • Svett inte de små grejerna. Stryk inte om en klass du ville ta på helgen plötsligt avbruten, till exempel. Istället, rya dina tankar för att se framåt. Snarare sedan bli bummed ut och bo, ta reda på när det finns en annan klass eller planera något annat att göra.
  • Bildbeteckningen är mer intressant steg 2
    2. Var positiv och optimistisk. Intressanta människor är glada människor. Detta är en av anledningarna till att vi finner dem så intressanta - oavsett om vi erkänner det eller inte, vi vill veta hur och varför glada människor är så glada. Dessutom vill ingen verkligen vara runt en "Debbie downer", En negativ, olycklig person.
  • Leta efter positiva i ditt liv och bli praktiserad för att se glaset "halvfullt." Känna sig nere eftersom du aldrig har planer på en fredagskväll? I stället för att bli deprimerad, tänk på vad du kan göra med den tiden: Gå med i ett spel Night Cafe, starta en stickklubb mm. Ibland kan nackdelar bli till möjligheter!
  • Bildbeteckningen är mer intressant steg 3
    3. Bygga en öppen personlighet. Vara tillgänglig för världen och leta efter spänning istället för att vänta på att du hittar dig. Fira flexibilitet och a "Följ bara med" attityd.
  • Oftast är folk inte intressanta eftersom de är reserverade. Många människor känner att de behöver hålla tillbaka för att skydda sig själva. Naturligtvis, i viss utsträckning är det sant, men du kan också ta det här för långt. Genom att hålla tillbaka för mycket, begränsar du din potential och i processen blir mindre intressant. Ju mer reserverade du får, desto mer statiskt ditt liv.
  • Bild med titeln Var mer intressant steg 4
    4. Utöka din komfortzon. Att vara intressant innebär att du gör saker du aldrig gjort tidigare och är villig att dela de erfarenheter med andra människor. Människor som är tråkiga och tråkiga har normalt en mycket liten komfortzon. Så försök att ständigt expandera din komfortzon och våga dig själv för att prova nya saker - det här är den snabbaste vägen för att bli mer intressant.
  • Ju mer av de vanliga erfarenheterna du har, ju mer av en intressant person blir du. Människor ofta "genomleva" andras erfarenheter. En person kanske inte är redo att gå fallskärmshoppning men kommer att känna sig i vördnad som du har och vill veta allt om det!
  • Registrera dig för klass om något du aldrig har gjort tidigare, som keramik eller stickning, eller delta i en sport som du inte har spelat tidigare, som Rugby.
  • Prova saker du kanske inte är bra på, som allmänhetenstalande eller improv. Lär dig att behärska dessa färdigheter.
  • Kom ihåg att det enda sättet vi kan medföra förändringar och tillväxt i våra liv är att utmana de vanor och beteenden som vi för närvarande har. Så tryck dig själv med dina gränser och utmana dig själv att förbättra och växa.
  • Bildbeteckningen är mer intressant steg 5
    5. Fyll i kunskap . Att vara mer intressant handlar inte om att sitta runt, men om att leva ett varierat liv. Du vill bli den typ av person som har nya saker som de kan presentera för alla.
  • Läsa allmänt. Läs böcker om olika ämnen med en rad olika typer av författare. Lyssna på podcaster. Håll dig uppdaterad om vad som händer i världen. Formulera dina egna åsikter om den komplicerade världen där du bor.
  • Lär dig om ditt grannskap. Sök ut nya platser eller revisit gamla haunts i din stad. Gör en helg natt i veckan a "går ut" natt där du utforskar "huven.
  • Sök ut intressanta människor. De människor du spenderar tid med påverkar ditt beteende. Longevity-projektet, som studerade över 1000 personer från ungdomar till döds fann att de grupper du associerar med ofta bestämmer den typ av person du blir. Så, om du vill vara intressant, måste du omge dig med dynamiska människor!
  • Bildbeteckningen är mer intressant steg 6
    6. Hoppa av bandwagon. Om alla andra gör det, är du för sent.Gör din egen sak, och andra kommer att följa. Dessutom är det roligare att ställa de intressanta trenderna än att helt enkelt följa dem.
  • Var ledare för en folkmassa, inte en följare. Som visar att du har förtroende är någon värt att veta.
  • Bildbeteckningen är mer intressant steg 7
    7. Omfamna din medfödda unikhet - och weirdness! Det här är ganska möjligen den viktigaste punkten om att bli mer intressant. Ingen är exakt samma som någon annan. Varje individ är just det - individen.Alla har quirks och insikter unika för sig själva. Göm inte dessa saker - det här är det som gör dig intressant.
  • Underskatta inte hur intressanta vissa quirky eller intellektuella aspekter av dig kan vara. Du gillar att läsa historia böcker? Omfamna det, snarare än att se det som en nördig tidsfördriv av intresse för ingen. Du kan imponera på människor med din kunskap om några ganska esoteriska ämnen.
  • Bära något galet och roligt. Människor kan skratta, men det kommer att göra dig intressant. Var inte rädd för att sticka ut.
  • Känner aldrig som om du borde ändra eller gömma vem du är. Dina quirks är vad som gör dig till dig. Att bli en mer intressant person betyder inte att någon annan, men i stället framhäver vad det handlar om dig specifikt är det intressant.
  • Del 2 av 2:
    Att vara mer intressant i sociala situationer
    1. Bildbeteckningen är mer intressant steg 8
    1. Dyka upp och prata. Författaren till boken om att vara intressant, bokstavligen med titeln Hur man är intressant, har sagt att det första steget att vara intressant är att faktiskt dyka upp. Gå till saker, umgås, träffa människor.
    • Du kan dyka upp i princip som en observatör av andra intressanta människor och låta det vara en lärande erfarenhet för dig, eller du kan dyka upp och vara lite mer av festens liv. Men det viktigaste är att dyka upp. Tänk på den här delen av prospekteringsprocessen.
    • Om du är på en fest, gör en krets i rummet, eller prova något på bordet har du aldrig haft tidigare. Steg ut ur din komfortzon som detta ger dig något att prata om med en annan gäst.
  • Bild med titeln Var mer intressant Steg 9
    2. Var en bra observatör och en stor lyssnare. Kom ihåg att vara intressant betyder inte att du lämnade det största intrycket, eller att du är den som berättar om historien som tar emot allas uppmärksamhet. Det betyder snarare att du lämnade ett positivt intryck på de personer du interagerade med eller hade en bra konversation med dem, och de vill lära känna dig.
  • De flesta fängslande människor är ofta bra lyssnare. Imponerande människor kan vara bra men det kan också överlämna till status jockeying, ett-upmanship och avund. Folk älskar att prata om sig själva och hela tiden finns det en brist på goda lyssnare. Låt den andra personen prata.
  • Bildbeteckningen är mer intressant steg 10
    3. Prata om andras intressen. Detta är direkt från Dale Carnegies klassiska bok Hur man skaffar vänner och påverkar folk. Fråga folk vad de har varit upp till eller vad deras hobbyer är. Tala sedan om det. Du har blivit intressant helt enkelt genom att visa ett intresse. Om du vet om ämnet, kommer likheten att binda dig. Om du inte gör, be dem att förklara och lyssna när de pratar om något de älskar.
  • Bild med titeln vara mer intressant steg 11
    4. Ha bra historier redo att gå. Du borde ha minst tre historier som pålitligt underhåller, informerar och engagerar sig till andra människor. Repetera din "spela teater" Precis som en komiker. Räknas inte med att göra gott "material" på platskomedierna gör det inte så och inte heller.
  • Tänk på att människor i allmänhet är mer intresserade av berättelser om andra människor, snarare än saker. Människor är fascinerad av sitt eget beteende. Kapitalisera på detta.
  • Bildbeteckningen är mer intressant steg 12
    5. Lär dig att presentera vad du måste säga på ett engagerande sätt. Att vara intressant är lika mycket om hur du säger något som vad du måste säga. Två personer kan berätta samma historia, men en person kan göra det i ett droning, tråkigt sätt och den andra i en punchy, engagerande bit. Du vill vara den senare.
  • Alla har vissa saker om dem att folk tenderar att fråga om om och om igen. Gemensamma ämnen inkluderar arbete, skola, familj, senaste resor mm. Det hjälper till att ha mini-taler och berättelser förberedda för dessa ämnen. På det sättet, om någon frågar, har du något redo att gå.
  • När du talar, står ord bara för 7 procent av vad som förmedlas. Röstton och kroppsspråk är mycket viktigare. Injicera humor och personlighet i vad du säger. Skratt. Leende. Vara passionerad. Gest.
  • Tänk på den mest intressanta personen du vet är att den här personen hade ett sätt att vara som drog dig till dem - var de slappna av eller självsäkra eller utgående eller gåtfulla? Försök att replikera detta.
  • Bild med titeln Var mer intressant steg 13
    6. Utveckla en instinkt. Läs andra människor. Vad du berättar för dina föräldrar om din senaste resa till Europa kommer att skilja sig från vad du berättar för nya vänner. Om du märker människors uppmärksamhet vandring, försök att byta upp det eller ställa en fråga.
  • Bildbeteckningen är mer intressant steg 14
    7. Var modig. Bravery behövs för att ha motsatta åsikter och ta oväntade vägar. Du behöver inte vara som alla andra och du borde inte vilja vara. Om du inte är modig, kommer du att hänga runt vattenkylaren, prata om killen som faktiskt är.
  • Bildbeteckningen är mer intressant steg 15
    8. Ha så kul! Leka. Var inte rädd för att bara vara dig själv.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande