Hur man bryr sig om vaktel

Att vara en av de mest docile och rakt fram-husdjur, kan höjande vaktel enkelt bli en beroendeframkallande hobby, särskilt med många fördelaktiga tillgångar och egenskaper. De är vänliga, billiga, mjuka och till och med ätbara ägg som anses vara en delikatess i många länder. Innan du tar med ett par hem, kommer din vaktel att kräva en lugn bostadsmiljö, proteinrik mat, företag och färskvatten dagligen.

Steg

Del 1 av 5:
Ställa in hem för vaktel
  1. Bild med titeln Vård för Quail Steg 1
1. Köp ett lämpligt hem för din vaktel. På grund av sin lilla storlek kan vaktel leva i de flesta typer av bostäder, inklusive marsvin hutches, gnagare burar, kyckling coops och aviaries. Det finns två sätt att förvärva ett hus, du köper antingen en eller bygger en.
  • Det är viktigt att ge vaktel inte mindre än 1 kvadratmeter golvyta. En längre bur tillåter ditt vaktmöjligheter att vandra, men en mindre bur kan orsaka dem stress från nära förlossning.
  • Se till att avståndet mellan ledningarna är högst 1/2 tum, eftersom vaktlar kan klämma huvudet genom något större. På grund av sina små fötter gör de inte bra med trådgolvnät, eftersom de kan falla och glida igenom, vilket orsakar obehag och eventuell skada
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 2
    2. Se till att huset är det bästa det kan vara för din vaktel. Vaktel kan hållas i någon form av bostäder, men deras hem behöver några saker att göra det säkert och lämpligt för din vaktel. Dessa saker inkluderar:
  • Hemmet måste ha enkel åtkomst så att du kan ta fåglarna när det behövs, mata och ge vatten för vaktel varje dag och rengör buret utan problem varje vecka.
  • Quails hem ska ha skydd från regnet, vind, hagel, snö och solen. Tänk på att även om buret ska ha skydd från vinden och solen, behöver det fortfarande gott om frisk luft och lite solljus. Om du inte kan få bostäder med skydd så kan du försöka att täcka ett vattenbeständigt ark (E.g. presenning) över huset för att hålla det säkert.
  • Hemmet ska vara säkert och rovdjursbevis. Hundar, vilda katter, råttor, ormar, tvättbjörnar och rävar kommer så småningom att döda din vaktel om huset inte är rovdjursäkert eller säkert nog. Det är också möjligt för små hundar att gräva under huset och komma in, fåglar kan pissa på vakteln från ledningarna och tvättbjörnar kan nå genom ledningarna och ta tag i vakteln.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 3
    3. Var medveten om att du kan hyra din vaktel med Finches, Kanarieöar och Budgies. Tänk på att om du ska göra det är det bäst att hålla vaktlarna och de små fåglarna i en ganska stor aviary.Bostäderna i en enkel fågelbur kan orsaka stress på både vaktel och den lilla fågeln.
  • Du får fördelar och nackdelar med det här alternativet. Fördelarna är att du inte behöver spendera mycket pengar på ett hem för din vaktel och vakteln kommer att städa upp fröet som fåglarna släpper på golvet. Nackdelarna är att vaktelen kan attackera de andra fåglarna eller bli attackerade sig, det finns mer röra för att städa upp i aviary, och när vakteln odlar och kläcker ut kycklingar kan kycklingarna bli attackerade av de andra fåglarna i aviary.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 4
    4. Placera huset i en lämplig miljö. Quail behöver en lugn, varm men kall, tyst och ostörd plats att stanna för att vara lycklig. De borde också vara inrymda från rovdjur inklusive husdjur. En lämplig plats att hyra vaktel är under ett träd under sommaren eller i ett garage / skjul under vintern.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 5
    5. Lägg till sängkläder till hemmet. För deras livsmiljö sängkläder kan du använda tallskavningar, gran träflis, sand, tidning pellets, gräspellets, timothy hö eller icke-skid köksdrag. Det rekommenderas starkt att du ger vaktlarna några halm / hö för att göra sina bon med. Detta kommer att uppmuntra dem att börja lägga ägg och de kanske vill ha några kycklingar.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 6
    6. Lägg till vaddering till toppen av vaktelens bur (tillval). Du kanske tror att vaktlar inte kan flyga, men när de är rädda, kan de flyga rakt upp till taket.Så för deras bur, se till att lägga till vaddering till toppen för att stoppa vaktlarna från att skada huvudet om de snabbt kommer upp.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 7
    7. Lägg till några andra saker för din vaktel. Vaktel behöver mer än bara sängkläder för att hålla dem lyckliga. Vissa saker de behöver är:
  • Vattenbehållare. Detta borde inte vara för stort eller djupt som vaktel måste ha lätt tillgång till det och inte i fara för att drunkna.
  • Matare. Vaktelen ska kunna komma till mataren lätt och vattenbehållaren.
  • Gömspår. Du kan köpa ett par stora hamnar och placera dem i vaktelens bur. Quail älskar en plats att dra sig tillbaka till när de känner sig rädda eller tror att de är i fara.
  • Sandtub. Quail älskar dammbadning dagligen, sanden förhindrar också irriterande parasiter som kvalster. Eftersom vaktel gör en röra när de dammar badar är det bäst att hålla sandtunnan bort från vattenbehållaren.
  • Småväxter. Om dina vaktlar lever på smuts eller gräs, kommer att växa eller pottar ett par växter i huset göra dina vaktlar väldigt glada! Kom ihåg att vaktlar är nyfiken och älskar olika typer av växter i deras livsmiljö, bara se till att plantorna inte är giftiga för dem.
  • Del 2 av 5:
    Välja din vaktel
    1. Bild med titeln Vård för Quail Steg 8
    1
    Bestäm vilken vaktel som du vill ta hand om. Vaktelraser är alla olika och allmänt valda beroende på deras syfte (e.g. För kött, ägg eller avel). Du borde göra en riktig undersökning på vilken ras som är bäst för dig och din livsstil.Några populära raser är:
    • Coturnix Quail. Det här är den mest populära ägda vaktelen och är utvalda eftersom de är trodde att vara den bästa rasen för nybörjare, de är lätta att ta hand om, de lägger bra ägg och de är stora vaktlar för att höja för kött.
    • Bobwhite vaktel. Dessa är en annan rekommenderad vaktelod som normalt hålls för avel och kött. Hans huvuden tenderar att vara färgvita medan kvinnans huvud är färg ingefära som gör bobwhites lätt att kön.
    • Knappen vaktel. Dessa vaktel hålls vanligtvis inte för kött eller ägg på grund av sin lilla storlek. Fördelarna med att hålla knappvakt är att de är stora uppfödare, vissa typer har ljusa och vackra färger och de är roliga att hålla som husdjur. Knappvakt är också känt för att hållas längst ner på Aviaries för att städa upp frön som andra fåglar faller ner.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 9
    2. Vet hur man hämtar vaktel. Innan du köper Quail behöver du veta grunderna för bostads vaktel:
  • Män kan inte hysas ihop - annars börjar de slåss. Det är möjligt att hyra dem så länge de har en stor mängd utrymme och massor av att dölja fläckar att dra sig tillbaka till när de angriper, men om du inte kan ge detta för din vaktel är det bäst att inte försöka hysa män tillsammans.
  • Hus inte män med inga honor. Detta kan ibland orsaka stress på männen och de kommer också att ringa mycket mer än vanligt.
  • Du måste hyra åtminstone två vaktlar tillsammans. Anledningen till detta beror på att de är sociala fåglar som kommer att bli ensam även om du besöker eller spelar med dem varje dag.
  • Om avelvakt, behöver du minst 1 man med var 2-5 honor för att se till att ägget blir befruktat.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 10
    3. Köp ett hälsosamt quailpar. Du kan köpa vaktel från alla lokala uppfödare, online och eventuellt en närliggande djuraffär. , Innan du köper vakteln, se till att uppfödaren bryr sig om dem ordentligt. Quailen ska matas ett högkvalitativt flöde, deras vatten och bur ska vara rena, och de borde ha gott om utrymme i sitt hem.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 11
    4. Se till att vakteln är frisk. Det sista du vill göra är att sluta spendera mycket pengar på ett par olycksliga vaktlar, även om du tror att du är "spara" dem. Några tips om vilka vaktel är frisk och vilken vaktel som inte kan ses nedan:
  • De borde inte huddled upp i hörnet. Vakteln är antingen kall eller allvarligt sjuk.
  • De borde inte panting. Det betyder att vakteln är för varm eller mycket törstig och förmodligen inte omhändertagen ordentligt.
  • Deras ögon bör vara tydliga. Dåliga ögon är droopy och molnigt.
  • De borde inte ha fjäderlösa kroppar eller ryggar. Om det är mycket förlust i fjädrar kan detta indikera stress i vakteln.
  • Buret bör inte vara smutsigt. Detta inkluderar vattnet, den enda anledningen till att buret är smutsigt är att den aktuella dagen är den dag som buret rengörs och det har inte städats just än.
  • Vakteln ska inte skadas eller ha blod på dem alls! Aldrig, välj någonsin en vaktel med skador eller någon annan vaktel som är inrymd med den skadade vakteln. Den enda goda ursäkningen för en uppfödare att ha en skadad vaktel är att de fick vaktel och försöker höja den tillbaka till hälsan.
  • De borde inte ha kvalster på dem. Om vakteln har kvalster betyder det att deras bur inte städas ordentligt. Kvalster ses som små svarta varelser runt kroppen och chefen för vakteln.
  • De borde inte sova eller åtminstone tyckas vara sömniga. Quailen ska vara vaken och livlig om den inte är natt eller mycket mörk i buret.
  • De borde vara vakna och försiktiga. Vaktel ska vara rädd för plötsliga rörelser ändå ganska nyfiken. Men om vaktaren är tämd kommer det förmodligen inte att bli rädd.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 12
    5. Var medveten om att vissa framträdanden / reaktioner av vaktel är naturliga. Många tror att vakteln ser sjuk eller inte omhändertagen när de är helt fina, några exempel inkluderar:
  • Baldhuvuden. Detta är annorlunda än nakna ryggar eller fjäderlösa kroppar som skalliga huvuden indikerar inte stress men parning. Skalliga huvuden är mestadels vanliga med honor under parningssäsongen som är under vår och sommar.
  • Quail jagar varandra. Dessa vaktel ska vara män och det är normalt för dem att jaga varje för att visa dominans, tror inte att det beror på brist på utrymme. Men om de har ett sår köper inte vakteln eftersom det vanligtvis är mycket dåligt om de inte är helande.
  • Quailen äter så mycket mat! De flesta uppfödare ger vaktel en viss matningstid och det är normalt för vaktel att vara inne i matningsbehållarna och smutsas med matningen. Kom ihåg att vaktel inte är över-ät.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 13
    6. Lämna din vaktel ostörd i en vecka. Innan du interagerar med vaktaren måste du först låta dem bosätta sig i sin nya omgivning. Quailen kan ses upp och ner och längs sin bur för den första veckan och kvinnorna kommer inte att lägga ägg tills de är bosatta, varav kan ta ett par veckor eller mer.
  • Del 3 av 5:
    Feeding Quail
    1. Bild med titeln Vård för Quail Steg 14
    1
    Förbered vaktelens mat. För mat har du ett stort utbud av val. Lämplig mat omfattar: Game Bird Crumbles, Finch / Canary Mix, Turkiet Starter och lite grus eller Grit. Du kan också ge dem ett brett utbud av godis som du kan se i stegen nedan.
    • Ett vanligt val är att leverera matningen i en matare, men om din vaktel lever på smuts / gräs kan du försöka sprida matningen på marken så att din vaktel kan foder för matningen, de kommer att älska det här.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 15
    2. Ge dina kvinnliga vaktlar krossade ostronskal eller krossade äggskal om du vill att de ska lägga hårda och friska ägg.Du kan också sätta dem på en skikt pellets diet istället för sin vanliga kost för att säkerställa att du får de bästa äggen ut ur dem.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 16
    3. Ge dina vaktlar en begränsad mängd godis. Du kan mata din vaktel många typer av mat, inklusive frukter, grönsaker, frön, små buggar, grönska och bordsskrapor.Vaktel kan till och med äta kött om du vill att de ska.
  • Vaktel är ganska noga när det gäller godis. Men oroa dig inte, de ska äta vad de tycker om och lämna vad de ogillar så du kommer snart att lära känna vad du ska mata dem.
  • Kom ihåg att kassera mat som vaktaren inte äter istället för att lämna dem att slösa bort i vaktlarna hemma.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 17
    4. Ge dina vaktlar med en konstant tillförsel av färskt vatten. Se till att vattenbehållaren inte är för djupt eller stor för vakteln och att det är lätt att komma till. Du bör rengöra behållaren minst en gång i veckan för att förhindra uppbyggnad av bakterier.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 18
    5. Vet vilka typer av mat du inte ska mata din vaktel. Quail ska inte äta avokado, koffein, alkohol, choklad, salt eller socker godis, okokta potatis, tomatblad och stjälkar, persilja, citrusfrukter och druvfrön som alla är giftiga för vaktel.
  • Vissa typer av växter är giftiga för vaktel så bra, så var medveten om vilka växter du lägger i deras livsmiljö.
  • Oroa dig inte för mycket på vad du inte ska mata din vaktel eftersom de kommer att undvika giftiga livsmedel om de inte är på den punkten att svälta hungrig.
  • Del 4 av 5:
    Omsorg för Quail Daily
    1. Bild med titeln Vård för Quail Steg 19
    1. Överväg att flytta vakteln till en utomhusbur minst en gång i veckan. Quail älskar nya saker och de är väldigt nyfikna! De kommer att nibble på gräset, dammbadet i smutsen, äta några små buggar de hittar och peck om i marken. Solen är också bra för att lägga höns! Om du märker att den kvinnliga vakteln inte lägger ägg, kan det vara på grund av hennes kost eller brist på solljus, så det är en bra idé att sätta buret ute för lite. Också, om du har en extern bur, vara på utkik efter sådana fåglar som ravn och kråkor. Dessa fåglar kan se vakteln som byte och packa sina huvuden. Om du har dessa fåglar i området, rekommenderas att du täcker buret med en presenning eller något som du inte tittar på dem.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 20
    2. Tillåt för dammbadning. Quail älskar att damm bada dagligen! Dammbadning förhindrar också parasiter i vaktel. För att få dem att damm bada allt du behöver göra är att ge dem ett grunt men bredt badkar av torr sand. De kommer snart att börja damma bada hela dagen.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 21
    3. Rengör quails buret var 1 eller 2 veckor. Rengöring av vaktelburet förhindrar sjukdomar, bakterier och kvalster och är inte en stor uppgift. Du bör förfoga över alla sängkläder, slangar buret ner, skölja matare och vattenbehållare, byt ut badkaret med färsk sand och fyll på mataren och vattenbehållaren med färsk mat och vatten.
  • Eftersom vaktelavfall är högt i ammoniak du måste Rengör sängkläderna minst en gång i veckan för att förhindra sjukdomar. Bara chuck sängkläderna i en behållare eller chuck det i din kompost.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 22
    4. Var noga med att quails bur (eller rum) är mörk på natten. Quail behöver gott om sömn för att vara frisk, glad och övergripande roliga fåglar! Lämna inte några lampor eller åtminstone flytta vakteln till ett mörkt rum så att de kan sova ordentligt. Vaktel kan bara ha upp till 15 timmars ljus per dag, annars kommer de inte att kunna sova.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 23
    5. Håll bullriga eller farliga husdjur ur samma rum som vaktel. Det finns en möjlig chans att en hund eller katt kommer att försöka döda vakteln och om du har ett bullrigt husdjur i rummet kommer de att störa vakteln och orsaka stress.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 24
    6. Samla ägg dagligen. Du bör samla ägget en gång varje dag för att se till att de är färska, speciellt under en varm dag. Du kan lägga ägget i en äggkartong och lämna dem på sidan eller lägga dem i kylskåpet för att vara fräsch under en längre tid. Din kvinnliga vaktel kommer att ligga om ett ägg varje dag så du borde få 5-6 ägg varje vecka.
  • Del 5 av 5:
    Ta hand om hälsa och andra behov
    1. Bild med titeln Vård för Quail Steg 25
    1. Håll ett öga på din Quails hälsa. Om din vaktel verkar agera lite ovanligt eller inte äter senast så är det förmodligen för att vakteln är sjuk. Även om du kan ta din vaktel till en veterinär, kan du också fixa några små problem själv.Några problem som kan uppstå är:
    • Din vaktel är huddled upp i hörnet av buret. Detta är antingen eftersom vakteln är sjuk eller är kall. Om vakteln är sjuk bör du ta det till en veterinär. Om vakteln är kall då ta det ur buret och placera den i en varm låda eller något lika. Rummet ska vara inne och det borde också vara väldigt varmt. Ge lite mat och vatten i Quails-rutan och vänta tills vakteln är ganska livlig tills du returnerar den till buret. Du bör också observera vakteln i några dagar efter det att det återvänder till sin bur.
    • Din vaktel har kvalster. All vaktel som bor i höljet ska tas ut och sätt i en lämplig storlek. När allt vaktel är ur höljet, rengör inneslutningen noggrant. Behandla vaktlarna genom att antingen ge dem ett bra dammbad, köpa lite mite pulver eller någon annan säker metod som blir av med Quail-kvalster.
    • Din vaktel är skadad. Det här är inte någon form av sjukdom, men det är lika allvarligt. Du bör ta bort vakteln som är skadad så snart som möjligt och hålla den separerad i sin egen inneslutning tills den är helt läkt. Om du kommer att lägga vakteln tillbaka i sin flock efter det har läkt, observera vakteln i några dagar för att se till att den kommer med de andra.
    • Din vaktel är för varm. Detta kan enkelt behandlas genom att flytta din vaktel till ett svalare rum, vilket ger vakteln med nyans eller tar värmekällan bort.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 26
    2. Överväga att tama din vaktel. Även om Taming fullvuxen vaktel är svår, kan det göras. Taming Quail är praktiskt om du någonsin behöver ta tag i dem när det behövs, ta dem till en veterinär eller leka med dem ett tag.
  • För att tämja din vaktel du måste erbjuda dem mat från dina händer, besök dem ofta, var väldigt mild mot dem, etc.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 27
    3. Överväg klippa dina vaktlar vingar. Quail kan flyga mycket högt när skrämd, så om din vaktel hanterar det är praktiskt att klippa quailens vingar så att det inte kan flyga bort från dig.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 28
    4. Bestäm kön av din vaktel. Om du inte känner till kön Men här är några användbara sätt att arbeta ut det här:
  • Vent sexing är det mest exakta sättet att känna till kön av din vaktel. Hanen ska ha en bump och lite vitt skum som kommer ut medan honor inte kommer att.
  • Manliga vaktlar brukar ha ljusare fjädrar runt halsen, huvudet och ryggen och är mer aggressiva än honor. Du kan också berätta för könet genom att titta på bröstet.
  • Kvinnor har ibland en förlust av fjädrar på grund av parning och är inte så färgstark som den manliga vakteln.
  • Män kommer att kråka nu och då. För Coturnix Quail är det uppenbart men knappkvinnor kan också ringa, vanligtvis för kycklingar.
  • Bild med titeln Vård för Quail Steg 29
    5
    Lossa din vaktel om så önskas. När avela dina vaktlar stör inte dem eller ta några ägg ur deras bur. De måste göra en koppling av ägg innan någon av den manliga eller kvinnliga vakteln lägger på dem och det tar upp till cirka 21 dagar för ägget att kläcka.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var noga med att mata dina Quails Oyster Shells-Dessa är en bra källa till kalcium för din lägeshöna.
  • Om du ser din vaktel som jagar vardera är det normalt, det är ett sätt att visa dominans. Så länge som vaktaren har en plats att dra sig tillbaka till de är säkra.
  • Försök att köpa coturnix quail som är den rekommenderade startkvällen.
  • Om du någonsin behöver ta din vaktel någonstans, transportera dem i en husdjursbärare eller en liten låda med andningshål i den.
  • House Quails bort från rovdjur, om du inte gör det kommer de att bli stressade, rädda och kommer inte att lägga några ägg.
  • Köp quails online, från en uppfödare, en ranchförsörjning butik eller till och med från en djuraffär.
  • Om du ger ljuslampor för din vaktel, har du bara dem på ca 13-15 timmar per dag. Mer kan orsaka stress på dina vaktlar som de behöver sova också.
  • Till skillnad från några andra fåglar behöver vaktel inte vatten för att bada med - de behöver bara vatten att dricka. Istället dammbada med sand eller smuts.
  • Eftersom vaktel är markfåglar behöver de bredd och inte höjd. Så du borde inte slösa pengar på en liten finch eller kanariebur om det inte har gott om markutrymme för din vaktel.
  • Glöm inte att fråga en djuraffärsägare om hur man bryr sig om vaktlar, eftersom de kommer att veta mycket om dem.
  • Forskning eller få råd om vaktel. Du kan hitta mycket praktisk information på webbplatser, bloggar och forum av vaktel, det är bra att göra lite forskning på fåglarna innan du tar hand om dem.
  • Din Quail Hens kommer att lägga ett ägg om dagen om det hålls glad och stressfri. Beroende på din ras, om du ger dem halm och inte skörda sina ägg kommer de att börja bygga ett bo och sitta på ägget. Men vissa raser går inte brödig så lätt.
  • Var medveten om att ingen vaktel tycker om att bli upptagen, tämja eller inte. Quail tycker att det hotar när något är ovanför dem eller när något griper dem som stora fåglar i naturen gör det ibland när de dödar vaktel. Du bör bara välja din quail när det behövs.
  • När du köper din nya vaktel, kommer de inte att lägga ägg ett tag som att flytta och ett nytt hem kommer att orsaka stress. Quails älskar massor av grönsaker och frukter, ger vaktlar massor av utrymme och gömställen kommer att hålla dem otroligt glada.
  • Besök din vaktel ofta och titta på dem ett tag. Vaktel är intressanta och roliga fåglar som är bra företag. Köp inte bara dem för ägg, kött eller avel, spendera tid med dem i minst tio minuter om dagen, de kommer säkert att göra din dag!
  • Försök att undvika medicinerade flöden. Även om vissa människor säger att de inte har några problem med medicinerat foder, säger andra att om du matar din vaktel kan du få några allvarliga problem med dem. Kom ihåg, det är bättre att vara säker än förlåt.
  • Varningar

    Mata aldrig din vaktel avokado, koffein, alkohol, choklad, salt eller sugary godis, okokta potatis, tomatblad och stammar, persilja, citrusfrukter eller druvfrön som dessa är giftiga för dem.
  • Håll din vaktel bort från husdjur och de flesta stora fåglar. Katter, hundar och köttätande fåglar är alla allvarliga hot mot vaktel och bör hållas borta från dem för att undvika skador eller eventuell död.
  • Quail har många rovdjur som fåglar, tvättbjörnar, råttor, ormar, hundar, katter, rävar, etc. Dessa djur är fast beslutna att komma in i din vaktel bur så se till att det är rovdjursbeständigt.
  • Manliga vaktlar kommer att kämpa varje om de är inrymda tillsammans - det är därför du måste skilja dem. Om deras hem är rymligt och har gott om gömställen, finns det en chans att de inte kommer att kämpa.
  • Vaktel kommer att flyga rakt upp och slå sina huvuden när de är rädda. Detta leder till skador, skador, sår och skalliga huvuden. Så se till att de inte har några störningar eller rovdjur i deras område för att skrämma dem.
  • Om nya vaktlar är inrymda med okända vaktlar kan de båda jaga varje och ens skada var och en. Detta är vanligtvis vanligt men det är alltid bra att kolla på dem för att se om de bosätter sig i fina och använder sig av varje över.
  • Även om du kan hyra fåglar som kanarier och finker med vaktel, finns det en möjlig chans att de inte kommer att komma överens och de kan attackera eller spöka på varandra. De måste också ha en stor mängd utrymme att vara inrymt, en aviary är bäst för detta ändamål.
  • Saker du behöver

    • Vaktel
    • Lämpligt hus
    • Presenning
    • Skydd
    • Strö
    • Hö / halm
    • Vattenbehållare
    • Matare
    • Hamsterhytt
    • Sandtub
    • Småväxter
    • Fågelblandning / matning
    • Krossad ostron / äggskal
    • Grus / grit
    • Behandla
    • Färskvatten
    • Utomhusbur
    • Städtillbehör
    • Husdjursbärare
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande