Hur man citerar det federala registret

Amerikanska federala bestämmelser kodifieras i Kod för federala förordningar. Det federala registret, å andra sidan, uppdateras dagligen med regler som ännu inte har kodats. Om du skriver ett forskningspapper som handlar om federal reglerande aktivitet, kan du behöva använda en förordning som anges i federalgistret som en källa. Även om informationen som ingår i din citat kommer att vara liknande, kommer formatet att skilja sig beroende på om du använder modern språkförening (MLA), amerikansk psykologisk förening (APA) eller Chicago-citatstil. MLA använder bluebook-citatstil för federala register citat. BlueBook är den citatstil som används i det juridiska fältet.

Steg

Metod 1 av 3:
MLA / BlueBook
  1. Bild med titeln Cite det federala registret Steg 1
1. Starta dina verk citerade inträde med kontoret eller byråns namn. För regler i det federala registret, börja med "Förenta staterna" Att identifiera den federala regeringen. Placera ett komma efter "Förenta staterna," Lägg sedan till namnet på den specifika verkställande avdelningen eller byrån som utfärdade förordningen. Placera en period efter byråns namn.
  • Exempel: USA, Food and Drug Administration.
  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 2
    2. Ge en titel för förordningen. Titeln på förordningen kommer att anges i början av posten i Federal Register. Använd titelfall, vilket utnyttjar alla substantiv, pronomen, verb, adverb och adjektiv. Placera en period i slutet av titeln.
  • Exempel: USA, Food and Drug Administration. "PREMARKET TOBACCO PRODUCTIONS OCH RECORDKEEPING KRAV."
  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 3
    3. Lista volymen och sidnummeret där förordningen visas. Skriv volymen för det federala registret följt av förkortningen "Fed. Reg." Skriv sedan sidnumret där förordningen börjar. Inkludera kommatecken för sidnummer med 5 eller flera siffror. Inkludera inte en period efter sidnumret.
  • Exempel: USA, Food and Drug Administration. "PREMARKET TOBACCO PRODUCTIONS OCH RECORDKEEPING KRAV." 84 Fed. Reg. 50.566
  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 4
    4. Inkludera datum för offentliggörande inom parentes. Skriv ett utrymme efter det sista sidnumret och öppna parentes. Skriv datumet i månadsårsformat, med hjälp av 3-brevförkortningen för månaden. Placera en period utanför stängning parentes.
  • Exempel: USA, Food and Drug Administration. "PREMARKET TOBACCO PRODUCTIONS OCH RECORDKEEPING KRAV." 84 Fed. Reg. 50.566 (sep. 25, 2019).
  • MLA Works Cited Format

    Förenta staterna, avdelningen eller byrån, "Avdelning av förordning i avdelning." Vol. # Matade. Reg. Sida # (månad dag, år).

  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 5
    5. Använd det första elementet i din arbetsgräns i din in-text-citat. När du nämner förordningen i texten i ditt papper, följ den med en parentesistisk citat som leder dina läsare till den citerade posten. För din parentesiska citat, använd de första par element som ingår i din uppgjorda post. Detta kommer typiskt att vara "Förenta staterna" och namnet på verkställande avdelningen eller byrån som utfärdade förordningen.
  • Exempel: Förordningen kräver att tillverkare upprätthåller poster som visar att tobaksvaror, till exempel vaping-enheter, är lagligen marknadsförda (USA, mat och drogadministration).
  • Om du inkluderade namnet på verkställande avdelningen eller byrån i din text behöver du vanligtvis inte en parentetisk citat i slutet av meningen. Till exempel kan du skriva: "Efter dödsfall från användningen av vaping-enheter utfärdade den amerikanska livsmedels- och drogadministrationen en förordning som skulle kontrollera marknadsföring av vaping-enheter." Eftersom du identifierade verkställande organet i meningen, skulle du inte behöva inkludera en parentesistisk citat.
  • Metod 2 av 3:
    Apa
    1. Bild med titeln Cite det federala registret Steg 6
    1. Starta din referenslista med rubriken i förordningen. Se i rubriken av förordningen och ge den fullständiga titeln i förordningen. Använd titelfall, vilket utnyttjar alla substantiv, pronomen, verb, adverb och adjektiv. Placera en period i slutet av titeln.
    • Exempel: Mammografi kvalitetsstandarder Act.
  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 7
    2. Ge volymen och källan till förordningen. Skriv volymnumret, sedan ett mellanslag, sedan förkortningen "Fed. Reg." Skriv ett utrymme efter förkortningen och lägg till sidnumret där förordningen börjar. Använd inte kommatecken mellan sidnummer siffror.
  • Exempel: Mammografi kvalitetsstandarder Act. 84 Fed. Reg. 11669
  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 8
    3. Inkludera datum för offentliggörande inom parentes. Skriv datumet i månadsdagsformat utan att förkorta namnet på månaden. Lägg till en status till datumet om förordningen inte är slutgiltig. Kontrollera "handling" Linje i rubriken för förordningen. Om förordningen inte är slutgiltig, inkludera denna information före datumet. Lägg en period efter stängning parentes om datumet är det sista elementet i din citat.
  • Exempel: Mammografi kvalitetsstandarder Act. 84 Fed. Reg. 11669 (Föreslagen 28 mars 2019)
  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 9
    4. Inkludera information om den framtida platsen för förordningen, om det är tillgängligt. I rubriken i förordningen, leta efter en CFR-rad. Om en är tillgänglig, skriv ett utrymme efter den stängande parentesen för datumet och sedan öppna en ny parentesisk. Skriv orden "att kodifieras på" följt av volymen och den delnummer där förordningen kommer att kodifieras. Använd förkortningen "pint." för den del. Placera en period efter stängning parentes.
  • Exempel: Mammografi kvalitetsstandarder Act. 84 Fed. Reg. 11669 (Föreslagen 28 mars 2019) (att kodifieras till 21 C.F.R. pint. 900).
  • APA-referenslistaformat

    Avdelning av förordning i avdelning. Vol. # Matade. Reg. Sida # (statusmånad dag, år) (Kodifieras vid Vol. # C.F.R. pint. #).

  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 10
    5. Använd namnet på förordningen och året för att citera i text. APA i-text citat inkluderar det första elementet i referenslistan och året som referensen publicerades. Vanligtvis skulle du placera denna information inom parentes i slutet av någon mening där du diskuterar förordningen, inom den slutliga skiljeteckningen.
  • Exempel: Förordningen skulle modernisera befintliga mammografiska standarder genom att uppdatera dem för att överensstämma med aktuell teknik (mammografi kvalitetsstandarder, 2019).
  • Om du inkluderar titeln på förordningen i din text, placera publiceringsåret omedelbart efter titeln på förordningen. Om du råkar inkludera både publikationsåret och förordningen behöver du inte alls en parentetisk in-text-citat.
  • Metod 3 av 3:
    Chicago
    1. Bild med titeln Cite det federala registret Steg 11
    1. Starta din bibliografi-post med författaren till förordningen. Förbundsregler har vanligtvis inte en enskild författare. Istället anses avdelningen eller byrån som utfärdat förordningen anses författaren. Placera en period efter namnet på avdelningen eller byrån.
    • Exempel: Institutionen för arbete.
  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 12
    2. Inkludera titeln på förordningen i offertmärken. Efter namnet på avdelningen eller byrån som utfärdade förordningen, skriv in den fullständiga titeln på förordningen. Använd titelfall, vilket utnyttjar alla substantiv, pronomen, verb, adverb och adjektiv. Placera en period i slutet av titeln, inuti stängningsnoteringsmärken.
  • Exempel: Institutionen för arbete. "Lärlingsprogram, arbetsnormer för registrering, ändring av förordningar."
  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 13
    3. Identifiera volymen, numret och datumet för det federala registret.Skriv orden "Federal register" I kursiv, följt av lämpligt volymnummer. Placera ett komma efter volymen, sedan förkortningen "Nej." för "siffra," följt av problemet nummer. Skriv sedan datumet i månadsårets format. Förkorta inte namnet på månaden. Placera en kolon efter den stängande parentesen.
  • Exempel: Institutionen för arbete. "Lärlingsprogram, arbetsnormer för registrering, ändring av förordningar." Federal register 84, nej. 122 (25 juni 2019):
  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 14
    4. Ange sidnummer på den första sidan i förordningen och URL, om det behövs. Efter kolon, skriv numret på den första sidan där förordningen börjar. Använd inte kommatecken för att separera siffror. Placera en period efter sidnumret. Om du har tillgång till federala registeret online, lägg till den direkta webbadressen till slutet av din citat, placera en period i slutet av webbadressen.
  • Exempel: Institutionen för arbete. "Lärlingsprogram, arbetsnormer för registrering, ändring av förordningar." Federal register 84, nej. 122 (25 juni 2019): 29970. https: // govinfo.GOV / Content / PKG / FR-2019-06-25 / PDF / 2019-13076.pdf.
  • Chicago bibliografiformat

    Avdelning eller byrå. "Titel för förordningen i avdelning." Federal register Vol. #, Nej. # (Månad dag, år): sida #. Url.

  • Bild med titeln Cite det federala registret Steg 15
    5. Justera skiljetecken för att skapa fotnoter för citat i text. Samma information som du ingår i din bibliografiska inmatning ingår också i fotnoter när du refererar till förordningen i texten i ditt papper. Men interna perioder ändras till perioder. Den enda perioden uppstår i slutet av fotnot. Om sidnumret för det material du referenser skiljer sig från den första sidan i förordningen, skulle du använda det sidnummer i fotnot istället för den första sidan.
  • Exempel: Institutionen för arbete, "Lärlingsprogram, arbetsnormer för registrering, ändring av förordningar," Federal register 84, nej. 122 (25 juni 2019): 29970, https: // govinfo.GOV / Content / PKG / FR-2019-06-25 / PDF / 2019-13076.pdf.
  • Chicago fotnotformat

    Avdelning eller byrå, "Titel för förordningen i avdelning," Federal register Vol. #, Nej. # (Månad dag, år): sida #, URL.

    Tips

    Federal Register uppdateras dagligen och publiceras online på https: // federalregister.gov /. Du kan komma åt PDF-filer som är digitala kopior av utskriftsversionen av Federal Register.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande