Hur man är en framgångsrik köpman i maplestory

Merchanting i Maplestory är ett bra sätt att tjäna pengar För sällsynta saker som Zakum hjälmar, utrustning med sällsynt eller legendarisk potential och de senaste stolarna från Gachapon. Oavsett om du är en ny spelare eller en veteran, kan du vara en framgångsrik köpman, även med en nybörjare vapen.

Steg

Metod 1 av 3:
Förberedelse
  1. Bild med titeln vara en framgångsrik köpman i Maplestory Steg 1
1. Nå nivå sexton, om du inte redan har det. Detta är kravet att köpa butikstillstånd och anställda handlare. Om du är ny på Maplestory, gå över till Henesys att träna på blå svamp. Du tjänar pengar från träning där eftersom svampen släpper Bento-lådor, som kan säljas till en NPC för 1K.
  • Bild med titeln vara en framgångsrik köpman i Maplestory Steg 2
    2. Få ett butikstillstånd eller en hyrd handlare. Du kan gå till kassan och köpa en. Om du inte har NX, gör några undersökningar och erbjudanden på Nexons webbplats eller säljer objekt på MTS tills du har minst 1800 NX.
  • Hyrda köpmän är användbara om du kommer att bli jordad, du har ett instabilt internet som är svagt, du går på semester, eller du har ofta tillgång till Maplestory ofta.Du kan få det för cirka 1000 NX per dag och du kan köpa mer än 1 i taget.
  • Regelbundna butikstillstånd är perfekta för nya handlare och spelare med ett stabilt internet. Tillstånd kostar 1 800 NX i 3 månader (20 NX per dag, har 16 slitsar). Semesterbutikstillstånd är 3 600 NX i 3 månader och de har 24 objektspår.
  • Metod 2 av 3:
    Lagringsartiklar för din butik
    1. Bild med titeln vara en framgångsrik köpman i Maplestory Steg 3
    1
    Bunkra upp på objekt. Du kan inte ha en butik utan föremål! Du kan jaga monster för dolda potentiella föremål, göra uppdrag för saker och pengar, köpa rullar från människor, och om du hade gjort Fallen Woods Quest, kan du köpa alla botemedel, istappar, återgå till NLC-rullar och diamantpilar. Jane`s Quests kan ge dig GFA-rullar 60% som du kan sälja i tio till femton miljoner.
  • Bild med titeln vara en framgångsrik köpman i Maplestory Steg 4
    2. Dra fördel över ditt yrke. Om du är nivå trettio eller högre kan du lära dig en yrken och sälja dina skapelser.
  • Med Herbalism, Du kan tillverka ört och blomsteroljor att sälja till lata alkemister.Du kan också Merchant Herb Roots och få gratis örter när du samlar hundra örtrötter. Om du snubblar på en gyllene ört, skör det! Sällan, primal essens, som kan sälja upp till hundra femtio miljoner kan falla.
  • Mining är en av de mest populära yrkena.De mest populära mineralerna är guld, brons, diamant, granat, mithril och adamantium.Du kan handla i hundra malmfragment för sju slumpmässiga malmer. Precis som gyllene örtrötter faller primal essens från hjärtstenar.
  • Smithing Låt dig skapa vapen och rustning för dig själv och andra människor.Några av de mest lönsamma föremålen är Androids (kvinnliga är mer lönsamma, eftersom många spelare vill att tjejer följer dem), kasta stjärnor och de flesta av nivå 120 + objekt.
  • Tillbehörsskapande Låt dig sälja tillbehör.Detta är de mest lönsamma yrkena, som du kan göra från en miljon (för örhänge med 3% av någon stat) till cirka två miljarder (för örhänge eller hängande med legendarisk potential som har 36% lycka eller all statistik som kombineras) De flesta spelare Älskar att göra halva örhängen för potential och sälja dem på den fria marknaden för upp till sju hundra femtio miljoner mesos och släppa eller säkra de utan potential.
  • Alkemi låter dig skapa potions. Försök att sälja piller, eftersom du kan bära fler piller än potions. Du kan också skapa fixister i Crafting Town. Nya alkemister skulle säkra sneakers från Henesys-marknaden för att få exp och sälja de med potential för några miljoner mesos.
  • Bild med titeln vara en framgångsrik köpman i Maplestory Steg 5
    3
    Pruta. Du kan hitta nya spelare som säljer sina föremål för billiga priser. Om det finns en spelare som erbjuder dig ett objekt för ett dyrt pris, haggle med dem. Säga "Hej" När handelsfönstret öppnas och säger tack när du slutar handla. Detta hjälper dig att bygga ditt rykte som en köpman samtidigt som du får de saker du vill ha.Detta arbetar också med Gachapon-vinnare, men du kan irritera dem.
  • Metod 3 av 3:
    Ställa in din butik
    1. Bild med titeln vara en framgångsrik köpman i Maplestory Steg 6
    1. Hitta en plats i FM. Kanaler Två och tre är de bästa platserna för att ställa in en butik. Kanal En är bättre, men du kan kopplas från hackare.Var uppmärksam på patchar och få en plats först efter att den är klar.
  • Bildbeteckningen är en framgångsrik köpman i Maplestory Steg 7
    2. Sälja fläckar. Om du hittar en bra plats i kanal en, sälja den i fem till tjugo miljoner. Om du hittar en mindre busigare plats kan du fortfarande göra en vinst, men sälja det till billigare priser.
  • Bild med titeln vara en framgångsrik köpman i Maplestory Steg 8
    3. Välj ett bra namn för din butik. Välj en som faktiskt beskriver de saker du säljer, till exempel "Empress-utrustning" eller "Billiga mästerskapsböcker". Inte många människor vill köpa från en butik som heter "Jag gillar paj" eller "I Sovjet Ryssland driver bilen dig!".
  • Bild med titeln vara en framgångsrik köpman i Maplestory Steg 9
    4
    Annonsera. Du kan smega (super megafon) ett meddelande om din butik. Du kan köpa dem i kassan, den billigaste som en 400 NX för en skalle megafon (röd gräns, ingen ikon i högra högra hörnet. Några Smegas säljer för över 2 500 NX (Super Megafone, din avatar i högra högra hörnet, plus en annons på Maple TV (TV: n i de flesta städer som talar om saker som Big Bang-patch, vänfinnare och förlora exp), kom ihåg att Sätt i kanalen och FM i din annons, eller dina kunder kan inte hitta din butik. Om du vill att din annons ska vara super effektiv, säg något intressant eller uppmärksamhet att locka, men ljuger inte och hävdar att objekten i din butik är en meso eller riskerar irriterande kunder. Du kan sälja snabbt, eller gå så långt för att göra en marknadsplats.
  • Tips

    Gå med i en köpman Så du kan få lite vinst och göra vänner med nya köpmän.
  • Som av v.107, det finns ett nytt system som heter "Alien Socket System", där du kan förbättra din utrustning med "socklar" och "Nebulit" Förutom potentiell och utrustning förbättring. Men se till att du faktiskt vill lägga till nebulit till din utrustning, för om du vill ändra nebuliten måste du betala 1000 Nexon Cash för a "Nebulit diffusor". Du kan också betala 800 Nexon Cash för en Nebulite Gachapon-biljett, om du har tur, kan du få en rankad nebuliter.
  • Du kan också sälja kontantaffärsartiklar i GMS också. De flesta 30 dagars föremål säljer i tjugo miljoner, medan ett permanent föremål (ex. Överraskningsstil exklusiva föremål) kan sälja i upp till två miljarder. Exklusiv överraskning stil låda objekt säljer upp till mer.
  • Du kan gå med i Expeditions för objekt (ex. Zakum hjälm) och rulla dem med Legendary Spirit. Vissa saker från expeditioner kan sälja för några hundra miljoner mesos eftersom människor inte är villiga att gå med i en expedition eller använda kraftfulla rullar på sina föremål utan att förstöra dem.
  • Kontrollera webbplatser som Basilmarket för att hitta priser på din server.
  • Logga in före den varma händelsen. De ger vanligtvis saker som SP-återställningar, en stormtillväxtpotion, en speciell hatt (för nya klassversioner) och ett brev som ger dig berömmelse, men du får chansen att få sällsynta saker som ängel välsignelser. Det finns också 2x Exp och släpp händelser under varm tid!
  • Kontrollera din Crusader Codex för att ta reda på vilket Monster droppar vilka saker, innan du går träning.
  • Om du förlorar saker och mesos på grund av återgång eller stabilitetsproblem, Du kan få NX (den typiska mängden är 5000 MapleLoPs) som en kompromiss och det kan finnas en 2X EXP och droppe, mestadels från 2: 00- 4:00 i PST. Nexon kan också ge bort andra godsaker beroende på hur allvarlig rulle var. Detta händer också om du har hackat och skicka en biljett till Nexon. Beroende på svårighetsgraden av hackningen kommer den mängd NX du kommer att komma att variera.
  • Innan du går till skolan eller till sängs, får du ett deltidsjobb för upp till 3 av dina karaktärer. I 6 timmar kommer din karaktär "arbete" På jobbet och efter 6 timmar, besök MS. Anslag i varje större stad för din belöning. Belöningar inkluderar buffs och exp (vila), örter och alkemi recept (herbalism), malmer och utrustning recept (gruvor), potioner och rullar (allmänna butik) och potioner och utrustning (general butik).
  • Om du inte har ett butikstillstånd, Du kan handelsmalmer, tallrikar och pärlor i Crafting Town.Ore kan sälja upp till ett hundra tusen, och tallrikar / pärlor kan sälja upp till en miljon. Du kan också Merchant scrolls på den fria marknaden, men det blir laggigt om din dator inte är tillräckligt kraftfull.
  • Zinyden, Maplestory Community Manager (@MAPLESTORY) Har ett Twitter-konto och kommer att tweet om statuserna för underhåll, händelser och varna människor om olika händelser.Om du är en av de köpmän som vill ta en plats omedelbart, följ honom. Du kan också ställa frågor om det och han kan svara.
  • Leprechauns i NLC sjunker runt en till två tusen och du kan ha en chans för att det ska släppa Steelys som du kan sälja för en till fyra miljoner. Dessutom har Wolf Spindlar en chans att släppa Ibis. Du kan också jaga Master Death Teddies för Angelic välsignelse ring recept.
  • Varningar

    Vissa handlarande guilds hade varit kända för trakasserande spelare att märka dem i sina butiker, med hotet att koppla bort hackning. Var försiktig om en spelare säger, "Tag (guild namn) eller vi kommer att dc du". För att minska chanserna för det, stäng av dina viskningar när du säljer objekt.
  • Priserna i FM kan deflatera. Var försiktig när du köper dyra stolar och allt över hundra miljoner.
  • Var försiktig när du säljer objekt till spelare med ett rykte för duplicering av föremål. Du kan göra miljontals mesos efter handel, men ditt sålda objekt kan dupliceras, därför förstör ekonomin.
  • Köp aldrig nx med mesos. Du får bli bedrägad och förbjuden för kontanthandel.
  • I GMS och KMS finns det ett system där monster kommer inte att släppa saker eller mesos När du är tjugo eller flera nivåer över det monsterns nivå.Du kan kringgå det genom att göra en mule, och innan du är upp, döda din karaktär.
  • * Köp inte duplicerade föremål (ex. De 301 attackerna röda cravens ser på smegas). Nexon har blivit uppmärksam på det här problemet och ersätter dem för närvarande med rena versioner av dessa objekt. De kommer inte att återbetala dig dina mesos eller NX.
  • Saker du behöver

    • Minst 1800 NX. NX kan vara kredit (köpt från Nexon-webbplatsen), förbetald (köpt med Karma Koins) eller Maple-poäng (ges under händelse).
    • Ett Nexon-ID. Detta kan göras på Nexons webbplats.
    • MAPLESTORY, NEXON INSTALLER, ELLER GAMELAUNTER. Att använda Gamelauncher rekommenderas starkt eftersom människor har blivit hackade från att använda webbplatsen.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande