Hur man lockar kackerlackor

VIDEO

Medan kackerlackor är oftast tänkt som skadedjur, kan roaches också hjälpa till att återvinna ekologiskt material och näring växande växter. Du kan välja att ta med dem till din trädgård för att hjälpa dina växter att växa, vill ha dem att hjälpa till att bryta ner din kompost, eller bara vill hjälpa dina barn att fånga några roaches för att hålla som husdjur. Oavsett din anledning att vilja ha kackerlackor, lockar dem är faktiskt ganska lätt. Ge dem bara mat, vatten och skydd, och dessa insekter kommer att dyka upp i horder.

Steg

Metod 1 av 3:
Med hjälp av mat
  1. Bild med titeln attrahera kackerlackor Steg 1
1. Lämna kött och ben ut. Den rotisserie kycklingkroppen kvar från middag igår kväll gör perfekt roach bete. Lämna ut krapor av kött eller ben som inte har blivit plockade rena i de områden där du vill locka roaches.
  • Kom ihåg att köttet kommer att rota, vilket kommer att producera både starka lukt och bakterier. Placera inte det i områden där husdjur eller barn kommer att kunna komma åt det och hålla det ur utrymmen där lukten kan bli stötande.
  • Placera skrapor i isolerade områden som skåp, garage eller andra utrymmen där det blir lätt att runda upp dina roaches.
  • Bild med titeln attrahera kackerlackor Steg 2
    2. Strö socker där du vill ha roaches. Kackerlackor är särskilt lockade till sockerarter och stärkelser. Sprinkling lite socker runt är ett snabbt och enkelt sätt att få roaches där du vill ha dem.
  • Ett spår av socker kan vara särskilt användbart när du vill ta med roaches genom en utökad väg, som längs längden på en trädgård eller gräsmatta.
  • Om du vill hålla ett roach problem under kontroll, kasta bort alla paket med socker där du har hittat roaches. Var noga med att försegla några nya paket i lufttäta behållare.
  • Bild med titeln attrahera kackerlackor Steg 3
    3. Ställ ut fruktskalor, skalor och kärnor. Frukt är en naturlig källa till socker, och kan vara lika bra för att locka roaches som köket. Använd fruktskrapor som Rinds, Peels, Cores och Andra kasserade bitar för att locka roaches.
  • Om du vill ta med roaches i din gård eller ett annat utomhusutrymme kan du begrava fruktskrot strax under jordjorden. Detta kommer att locka roaches men fortsätt att förfallna materia dolda från husdjur, barn och grannar.
  • Bild med titeln attrahera kackerlackor Steg 4
    4. Använd fettburkar för att locka roaches. Kan du fylla med ditt extra baconfett och stekolja är fantastisk roach mat. Ange öppna fettburkar i området där du vill ha roaches. Som en bonus kan burkarna dubbla som en tillfällig bostadsmiljö för dina insekter.
  • Metod 2 av 3:
    Att locka roaches med hushållsmaterial
    1. Bild med titeln lockar kackerlackor Steg 5
    1
    Kompost ditt skräp. Komposterande skräp samlar massor av saker roaches kärlek, inklusive matskrot och organiska icke-matmaterial som papper. Bygg en komposthög eller använd en komposteringsfack för att bryta ner ditt skräp till roach-lockande mulch.
    • Kompostering innebär att man begår regelbundet stapel, inklusive vridning och vatten. Kompostering är därefter det bästa valet för när du vill locka roaches varje säsong eller över en längre tid.
    • Du kan använda mulchen från din komposthög för att locka roaches till andra områden, liksom. Lägg till mulch till din trädgård eller organiska slöseri för att ta med roaches.
  • Bild med titeln lockar kackerlackor Steg 6
    2. Lämna locket till ditt papperskorgen kan öppna om du inte vill kompostera. Om du behåller en komposthög är inte för dig, försök att hålla locket av din soptunna. Detta lämnar din sopor utsatta. Doften kommer att locka roachesna, och festen av matskrot kommer att hålla dem i området så länge som leveranser sist.
  • Bild med titeln lockar kackerlackor Steg 7
    3. Håll gamla kartongskrotar ihop. Kartong är ett annat hushållsmaterial som roaches älskar. Förvara gamla lådor, förpackningsmaterial och annat kartongmaterial tillsammans. Om du kan, behåll kartongen i ett fuktigt utrymme. Detta kommer att göra det särskilt tilltalande för roaches och andra insekter.
  • Pizza lådor kan vara särskilt användbara för att locka roaches, eftersom dessa använder både kartong och mat dofter.
  • Bild med titeln lockar kackerlackor Steg 8
    4. Kontrollera lokala bokbindemedel för kackerlackor. Roaches har varit kända för att lockas till bokbindningar för stärkelsen. Kolla in de områden som finns runt lokala bokbindemedel eller bokbindande leveranser för roaches som du kan flytta till önskat område.
  • Använd humant roach fällor för att hålla dina roaches levande och innehas tills du är redo att flytta dem.
  • Metod 3 av 3:
    Upprätthålla en roach-vänlig miljö
    1. Bild med titeln attrahera kackerlackor Steg 9
    1. Ge dem skydd. Roaches lockas till områden där de kan gömma sig. Ge dina roaches med skydd som kartongrör och lådor. Om du håller dem i ett terrarium, får du rockskydd och andra gömställen från fisk och små husdjursektioner i djuraffären.
    • Om du väljer att hålla dina roaches i ett terrarium, få dem en stark plast eller glasutrymme som är minst 6 gånger större än det område som din roaches upptar. Det borde ha mycket små lufthål, eftersom roaches kan fly från jämn tunna slitsar i sina tankar.
    • Placera fuktig jord längst ner på tanken och ge dem gömställen av trädbark, plana stenar och bitar av trä. Äggkartonger och små kartongstycken gör också bra gömställen.
  • Bild med titeln attrahera kackerlackor Steg 10
    2. Håll utrymmet varmt. Kackerlackor gör bäst i varma, fuktiga miljöer. Medan en genomsnittlig rumstemperatur på ca 70 ° F (21.1 ° C) är lämplig för daglig aktivitet, en temperatur av ca 80 ° F (26.7 ° C) är nödvändigt om du vill att de ska reproducera.
  • Medan kackerlackor är hårda, kan kallt, torrt väder orsaka svårigheter för vissa arter. Använd en värmelampa i de kalla vintermånaderna för att hålla din roaches varm.
  • Bild med titeln attrahera kackerlackor Steg 11
    3. Se till att dina roaches har konstant tillgång till vatten. Kackerlackor söker fuktiga platser, så det är viktigt att de har tillgång till vatten. Om du håller dina roaches i en husdjurs livsmiljö, se till att de har en rent, färskt vatten tillgängligt hela tiden. Ändra vattnet dagligen för att hålla det friskt. Du kanske också vill använda en luftfuktare under torra månader för att hålla dina roaches glada och friska.
  • Om du försöker locka roaches till utomhusutrymmen som gräsmattor, var noga med att vattna dem regelbundet för att hålla dem fuktiga.
  • Bild med titeln lockar kackerlackor Steg 12
    4. Leverera gott om mat. Mat lockar inte bara roaches, det håller dem runt. Leverera dina roaches med gott om mat, inklusive kötter av kött, frukt och grönsaker. Om du håller din roaches som husdjur, kan du hitta specialitet roach sällskapsdjur på din lokala djuraffär. Se till att det finns någon mat tillgänglig för dem hela tiden. Byt ut gammal mat varje vecka.
  • Mängden mat du behöver för att leverera kommer att bero på antalet roaches du har och deras arter. Läs förpackningsrekommendationerna för att bedöma rätt mängd mat för din livsmiljö.
  • WikiHow Video: Hur locka kackerlackor

    Kolla på

    Varningar

    Lämna skrot, sopor, socker och annat organiskt material runt kan också attrahera andra scavengers, inklusive insekter, gnagare och djur som tvättbjörnar, possums och coyotes. Det finns inte mycket du kan göra för att locka roaches men håller bort andra rovdjur, så var försiktig när du kontrollerar dina skrotor.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande