Hur man skapar ett facebook-erbjudande

Medan du kanske är kör en annons För ditt företag kan du köra erbjudanden och kampanjer som kan stimulera människor med en Bogo-affär för att göra ett köp från dig. ThisWill lär dig hur du skapar ett Facebook-erbjudande med https: // facebook.com.

Steg

  1. Bild med titeln Skapa ett Facebook-erbjudande Steg 1
1. Gå till din sida. Du kan logga in från https: // facebook.com, Klicka sedan på expandera Pil (▼) längst upp till höger på sidan och välj din företagssida för att komma igång.
  • Bild med titeln Skapa ett Facebook-erbjudande Steg 2
    2. Klick Erbjudanden. Du ser det här i menyn till vänster på sidan under "Hem." Om du inte ser det här alternativet kanske du behöver klicka Se mer först.
  • Om Erbjudanden Fortfarande är inte synligt, du kanske behöver lägga till den i dina flikar. Klick inställningar högst upp på din sida, välj sedan Mallar och flikar i menyn på vänster sida. Klick Lägg till en flik längst ner på sidan och sedan Lägg till fliken bredvid"Erbjudanden."
  • Bild med titeln Skapa ett Facebook-erbjudande Steg 3
    3. Klick Skapa erbjudande. Du får se detta i avsnittet i mitten. Ett nytt dialogfönster öppnas.
  • Bild med titeln Skapa ett Facebook-erbjudande Steg 4
    4. Skapa och beskriv ditt erbjudande. Du bör lägga till ett foto, beskrivning, erbjuda typ, vilka saker eller tjänster som erbjudandet är bra för, utgångsdatum och inlöseninstruktioner. Du kan också lägga till Villkor i det nedre vänstra delen av fönstret.
  • Bild med titeln Skapa ett Facebook-erbjudande Steg 5
    5. Klick Publicera. Du ser det här i det nedre högra hörnet av fönstret. När erbjudandet har publicerat, omdirigeras du till din erbjudande sida där du kan se allt ditt förflutna, nuvarande och framtida erbjudanden.
  • Tips

    För att radera ett erbjudande, klicka på inställningar som din sida, klicka sedan på Aktivitets logg Från menyn till vänster på sidan (det är hela vägen längst ner), klicka på pennikonet bredvid ditt erbjudande och klicka sedan på Radera. Du kan inte redigera ditt erbjudande, så du måste ta bort ditt upplagda erbjudande och försök igen.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande