Hur man köper en förbetald telefon i europa

Om du reser till Europa från Nordamerika eller delar av Asien, får din mobiltelefon inte fungera i Europa. Och även om det gör det kan du hitta det billigare och bekvämare att köpa en förbetald telefon där. Du kan faktiskt antingen köpa både ett telefon- och SIM-kort i Europa, eller ta med en kompatibel telefon och köpa ett SIM-kort som fungerar med det. I båda fallen gör du lite online-forskning för att räkna ut de specifika processerna för att köpa SIM-kort (med eller utan telefoner) i din europeiska destination (er). I många fall, tack och lov är det lika enkelt som att gå in i en närbutik och överlämna några euro!

Steg

Metod 1 av 2:
Köpa en telefon och SIM-kort Combo
  1. Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 1
1. Forskning din telefonköpsstrategi innan du når Europa. Även om det finns en viss standardisering över nationerna i Europeiska unionen (EU), beror du på en förutbetald telefon en hel del på vilken nation eller nationer du kommer att resa till. Några dagar eller (bättre än) veckor innan du avgår, sök "Köp en förbetald telefon i ..." och namnen på de länder du kommer att besöka. Håll det i åtanke också:
  • Alla europeiska mobiltelefoner (EU och icke-EU) är verksamt på GSM-systemet, i motsats till CDMA-systemet som används i Nordamerika och vissa delar av Asien. CDMA-Only-telefoner fungerar inte i Europa.
  • GSM-telefoner kräver alltid ett installerat SIM-kort som är anslutet till en mobil bärare för att kunna fungera på ett mobilnät.
  • Du kan köpa ett nytt SIM-kort (med eller utan telefon) i varje land du besöker, eller använder samma SIM-kort i hela EU utan att medföra roamingkostnader upp till en uppsättning gräns.
  • SIM-kort är lätta att köpa i de flesta europeiska länder, men vissa, som Tyskland, har betydande säkerhetsrelaterade begränsningar som gör processen mycket mindre lämplig för turister.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 2
    2. Handla för den bästa affären på närbutiker och hörnbutiker. Retailbutiker i hela Europa säljer förbetalda telefoner, olåsta telefoner och fristående SIM-kort. Du brukar ha ditt val bland flera lufttrafikföretag som arbetar i det landet, med PLUP-plus-SIM-kortprispunkter som kan börja så lågt som $ 20 USD.
  • Butikerna på din ankomstflygplats säljer vanligtvis telefoner och SIM-kort, men priserna kan vara lite högre.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 3
    3. Handla hos Mobile Provider Butiker för expertledning. Inte alla närbutik clerks kan ge dig den bästa vägledningen när du köper en telefon och SIM-kort. Om du vill ha mer hjälp, gå till ett detaljhandelsutlopp för en av de mobila leverantörerna i det land du besöker. Du hittar dem på flygplatser och i detaljhandeln i städer och städer i hela Europa.
  • Dessa bärspecifika butiker säljer naturligtvis bara telefoner och SIM-kort kopplade till sitt nätverk. Det betyder att du får färre alternativ och kan sluta betala mer som ett resultat.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 4
    4. Köp en återladdningsbar förbetald telefon och SIM som budgetalternativet. Om du bara vill kunna göra prisvärda telefonsamtal och textmeddelanden i Europa är det förmodligen din bästa satsning. Du kan köpa en no-frills funktion telefon, ett förinstallerat SIM-kort och en första mängd samtal / text / data i ett paket för så lite som $ 20 USD.
  • Om du föredrar en förbetald grundmodell smartphone, förvänta dig att startpriset är närmare $ 100 USD.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 5
    5. Få en olåst GSM-telefon och SIM för extra funktionalitet. Om du föredrar att få det som är troligt att det är en högkvalitativ telefon, kanske du vill köpa den och SIM-kortet separat. De GSM-telefoner som säljs i Europa kommer upplåsta som standard, så du kan köpa din favorit telefonmodell och sedan få ett bärspecifikt SIM-kort med en förbelastad Talk / Text / Data Plan.
  • En olåst funktionstelefon (utan SIM-kort) kan börja så lågt som $ 40 USD. En grundläggande olåst smartphone kan vara $ 100-300, medan högre telefoner tenderar att vara i $ 500- $ 900 USD-sortimentet.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 6
    6. Se till att telefonen och simen fungerar innan du lämnar butiken. Om du behöver det, fråga clerk för hjälp med att konfigurera SIM-kortet och telefonen. För förbetalda telefoner innebär det vanligtvis att helt enkelt vända på telefonen och ange det PIN-nummer som levereras med telefonplus-SIM-kortpaketet.
  • Om du köper telefonen och SIM-kortet separat måste du först Installera kortet I lämplig plats.
  • Se till att telefonen är inställd på ditt föredragna språk. Clerk ska kunna hjälpa till med det om det behövs.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 7
    7. Ladda om dina data eller minuter i butikerna eller på nätet. Det är lätt att "top off" talk / text / data laddas på ditt förbetalda SIM-kort när du kör LOW. Helt enkelt gå in i någon butik som säljer SIM-kort från samma mobila bärare som din och betala för att ha mer prat / text / data laddad på ditt kort. Detta kan kosta så lite som $ 10- $ 20 USD, beroende på hur mycket du laddar om på ditt kort.
  • Vissa mobila operatörer i Europa tillåter dig att "Top Off" Din Talk / Text / Data Online istället. Kontrollera paketet och / eller insatserna som följer med ditt telefonplus-SIM-kort Combo för att se om det här är ett alternativ.
  • Metod 2 av 2:
    Ta med en telefon och få ett SIM-kort
    1. Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 8
    1. Ta med din egen telefon om det är olåst och GSM-kompatibel. CDMA-endast mobiltelefoner, som är standard i Nordamerika och delar av Asien, kommer inte att fungera i Europa. Vissa nyare telefoner är dock både CDMA och GSM-kompatibel och kommer att fungera i Europa om "olåst" (det vill säga untethered från en enda mobil bärare). Ring din bärare för att se om telefonen är både kompatibel och olåst (eller kan vara upplåst).
    • Vissa bärare tillåter inte telefoner på sitt nätverk att låsa upp. Det här är mer troligt om du köpte din telefon som en del av ett 2-årigt (eller alternativt tidsperiod).
    • Du behöver fortfarande köpa minst ett SIM-kort som är kompatibelt för användning i Europa när du anländer.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 9
    2. Köp en olåst GSM-kompatibel telefon om din är inte en. Om din nuvarande telefon inte fungerar i Europa kan du, om du vill, köpa en telefon i ditt hemland och få ett SIM-kort när du anländer till Europa. Se bara till att telefonen du köper är olåst och GSM-kompatibel.
  • Köp inte ett SIM-kort med telefonen, såvida det inte är klart märkt som kompatibelt med en viss europeisk mobiltelefonbärare. SIM-kort som är avsedda att användas i Nordamerika, till exempel, fungerar normalt inte i Europa.
  • Köpa en telefon hemma för att få till Europa mot att köpa en telefon i Europa kommer verkligen ner till personligt val. Priserna är vanligtvis ganska jämförbara.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 10
    3. Jämför reglerna för att köpa SIM-kort i din destination nation (er). Många europeiska länder gör det extremt lätt att köpa SIM-kort, medan andra - framför allt Tyskland - har restriktioner som gör det mycket mer utmanande för den genomsnittliga turisten. Sök online för "Köpa ett SIM-kort" i ditt destinationsland eller länder för att få en bättre uppfattning om den specifika processen.
  • Om du reser till flera EU-medlemmar (EU) kan du köpa ditt SIM-kort i ett land där det är lätt att få en och använda den i hela EU. Det kommer inte att finnas några roamingavgifter tills du når en förutbestämd användningsgräns.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 11
    4. Handla för SIM-kort på hörnbutiker och mobilleverantörer. I de flesta europeiska nationer där det fortfarande är lätt att köpa SIM-kort, hittar du dem till försäljning till synes överallt. Butiker på flygplatsen, i stadens affärsdistrikt, och längs motorvägarna säljer vanligtvis SIM-kort från en mängd olika mobiltelefoner. Alternativt kan du köpa ett SIM-kort direkt från en viss bärare på en av sina butiker.
  • Du hittar fortfarande SIM-kort till salu i hela Tyskland, men du måste tillhandahålla både ett giltigt foto-ID och ett bevis på en tysk adress, och vänta sedan på att SIM-kortet skickas till den adressen.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 12
    5. Jämför flera olika Sims innan du väljer ditt val. Välj ett SIM-kort som är anslutet till en erkänd mobiltelefonbärare i det landet. Ta hänsyn till priset, men fråga också clerk (eller några lokalbefolkningen du kanske vet) om den service som erbjuds av olika bärare.
  • Se till att SIM-kortet passar din telefon! Standard SIM-kortet är en vanlig storlek som passar de flesta telefoner, men några nyare telefoner använder mikro SIM-kort. Kompatibla stora telefonmärken ska anges på SIM-kortpaketet.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 13
    6. Byt telefonens telefon simkort Medan fortfarande i butiken. Stäng av telefonen och ta bort det aktuella SIM-kortet. Du måste vanligtvis antingen öppna ett litet bricka genom att peka en ojämn pappersclip i ett litet hål eller, om telefonen har ett avtagbart batteri, ta ut batteriet för att hitta SIM-kortet under. Omvänd processen för att infoga det nya SIM-kortet och sedan slå upp telefonen.
  • Gör det här medan du fortfarande är i butiken där du köpte SIM-kortet. Fråga clerk om hjälp med installation eller felsökning om det behövs.
  • Bild med titeln Köp en förbetald telefon i Europa Steg 14
    7. Informera vänner och familj av ditt nya europeiska telefonnummer. När du har stirat på telefonen och anger det PIN-numret som medkortats med ditt nya SIM-kort, ska telefonen fungera som vanligt på din valda mobila bärare. Men kom ihåg att du har ett nytt telefonnummer. Berätta för dina primära kontakter om det här nya numret så att de kan komma i kontakt med dig, och så vet de att acceptera samtal eller texter från det nya numret.
  • Du får ett nytt nummer varje gång du köper ett nytt SIM-kort.
  • Samtal till ditt normala nummer kommer att gå till röstbrevlåda, och du kommer inte att kunna komma åt dessa röstbrevlådor om inte din mobila leverantör hemma erbjuder ett medel för att få dem online.
  • Tips

    I vissa fall kan du använda ett nordamerikansk SIM-kort i Europa beroende på vilken typ av skatteplan och internationella funktioner du har. Kontakta din mobiltelefonleverantör för att verifiera priser och kontrollera om din kursplan stöder din förmåga att vandra på nätverk i Europa.
  • Även om priser och priser kan variera mellan alla alternativ, är det i stort sett det billigare alternativet med hjälp av ett nordamerikanskt SIM-kort med hjälp av förbetalda europeiska SIM-kort.
  • Du kan behöva köpa en kontaktadapter för din mobiltelefon om du använder en nordamerikansk telefon i Europa, eller om du vill debitera din europeiska telefon i Nordamerika innan du reser.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande