Hur man fart tyst

Även om farting högt kan ha varit en stor hit när du var ett barn, i den vuxna världen, kommer det inte att hjälpa dig att göra några vänner - och det kommer vanligtvis inte att vinna dig många fans. Men att hålla i din gas kan leda till hälsoproblem som uppblåsthet, matsmältningsbesvär och halsbränna. Farting är en naturlig och nödvändig förekomst som alla gör varje dag. Det finns ingen skam att behöva fista, men du kan minimera ljudet och lukten av dina farts och justera din kost och dina dagliga vanor för att minska hur ofta du fart.

Steg

Metod 1 av 3:
Minimera ljudet och lukten av din fis
  1. Bild med titeln FART tyst steg 1
1. Lossa fästet långsamt. Snarare än att frigöra fisen snabbt, vilket sannolikt kommer att orsaka ett högt färskt ljud, ta dig tid och släppa farten långsamt. Gör detta genom att klämma på bukmusklerna och ta långa inandningar och utandningar när du släpper farten. Att släppa farten långsamt bör skära ner på det ljud det gör som det kommer ut ur din rumpa. Eller sprida dina Buttcheeks så långt du kan från varandra för att göra en jämn, vågig fis som ibland inte har någon doft alls.
  • Bild med titeln FART tyst steg 2
    2. Hosta högt eller göra ett högt ljud. Du kan distrahera från din fis genom att hosta högt eller nysa när du fart. Detta kan hjälpa till att täcka upp ljudet som du fart.
  • Du kan också göra ett högt ljud genom att låtsas att prata på din mobiltelefon eller stänga av musiken i rummet innan du släpper gasen. Detta kan muffla det ljud som oundvikligen kommer med farting.
  • Bild med titeln FART tyst steg 3
    3. Gå som du fart. Ett annat alternativ är att festa medan du är på väg så att ljudet och lukten inte dröjer i din allmänna närhet. Att göra det här gör det möjligt för dig att vara frånvarande när någon luktar fisen eller hör det och inte måste anta skuld när lukten av din fart upptäcks.
  • Försök att gå mot ett tomt rum eller ett område så att du kan sluta fart när ingen annan är omkring dig. På det sättet behöver du inte känna sig generad över att frigöra obekväma gas.
  • Bild med titeln fart tyst steg 4
    4. Lämna rummet eller området. Innan du fart, gå upp och försök att väcka området så att du inte är i en folkmassa eller runt många människor. På det sättet kan du gå in i ett annat rum eller ett område och fart till ditt hjärta.
  • Om du är på ett trångt tåg, försök till exempel att komma över till en tom bil innan du släpper gas. Om du är i ett upptagen kontor, gå till ett tomt mötesrum eller ett gemensamt område och fart där så ingen kan förolämpas av ljudet eller lukten.
  • Bild med titeln Fart tyst steg 5
    5. Spray Air Freshener. Du kan maskera lukten av dina farts genom att spruta luftfräschare i området eller genom att använda doften av handkräm för att avvärja lukten. Gnid doftande handkräm på händerna efter att du har farted så doften övermästar några stinkiga luktar som kan vara långvariga i luften.
  • Metod 2 av 3:
    Justera din kost för att minska gasen
    1. Bild med titeln Fart tyst steg 6
    1. Blötbönor innan du äter dem för att förhindra flatulens. Alla är väl medvetna om att äta bönor kan orsaka gas. Du kan minska den gasproducerande kvaliteten på bönor genom att blötlägga torra bönor innan du lagar dem. Att äta torra bönor istället för konserverade bönor kan också minska uppblåsthet och gas i samband med bönor.
    • Använd färskt vatten när du kokar de torra bönorna, eftersom du använder blötvattnet kan ge dig mer gas.
  • Bild med titeln FART tyst steg 7
    2. Ät mindre gasframkallande grönsaker och frukter. Medan frukter och grönsaker är viktiga för att upprätthålla en hälsosam kost och livsstil, kan vissa frukter och grönsaker göra dig mer benägen att gas. Du kan minska ditt behov av att festa genom att skära ner på vissa gasframkallande frukter och grönsaker.
  • Ät färre äpplen, persikor, bananer, päron, aprikoser och russin. Du bör också undvika prune juice eftersom det kan utlösa din matsmältningsorgan för att frigöra gas.
  • Ät färre kronärtskockor, sparris, broccoli, kål, brusselspiror, blomkål, gröna paprika, lök, rädisor, selleri, morötter och gurkor.
  • Bild med titeln Fart tyst steg 8
    3. Skära ner på mejeriprodukter som mjölk och ost. Många mjölkbaserade produkter kan orsaka gas och uppblåsthet. Minska din förbrukning av mejeriprodukter som ost, mjölk och glass.
  • Du bör också undvika förpackade livsmedel som innehåller laktos, som bröd, spannmål och salladsdressing.
  • Bild med titeln fart tyst steg 9
    4. Minska din förbrukning av kolsyrade drycker. Koldioxiddrycker innehåller en hög mängd gas i dem och detta kan översättas till höga nivåer av gas i kroppen. Har mindre soda, mousserande vatten eller kolsyrade fruktdrycker och konsumerar vatten istället så att du blir hydratiserad.
  • Du kan minska mängden gas i kolsyrade drycker genom att lämna dem, öppnas, för några timmar tills karbonulationen reduceras.
  • Bild med titeln fart tyst steg 10
    5. Klipp ner på din alkoholkonsumtion. Alkohol som öl och vin kan orsaka uppblåsthet, matsmältningsbesvär och gas. Öl, särskilt frigör koldioxid när du konsumerar det, vilket leder till en uppbyggnad av denna gas och potentiell farting senare.
  • Om du gillar att dricka alkohol som öl och vin, sippa det långsamt och takt själv. Tar din tid när du dricker kan få dig att svälja mindre luft, vilket leder till en lägre uppbyggnad av gas i din kropp.
  • Metod 3 av 3:
    Justera dina dagliga vanor för att minska gasen
    1. Bild med titeln fart tyst steg 11
    1. Tugga din mat långsamt när du äter. När du äter för fort, ökar du mängden luft du sväljer med varje bit, vilket leder till en uppbyggnad av luft i din kropp och behovet av att släppa den luften senare. Sakta ner och tugga äta bit av mat minst två till fyra gånger innan du sväljer den. Detta hjälper din kropp att ordentligt smälta maten och skära ner på uppbyggnaden av gas i din kropp.
  • Bild med titeln fart tyst steg 12
    2. Undvik tuggummi och suger på godis. Medan du kan nå för en gummi efter att du äter eller suger på hårt godis efter en måltid för att hjälpa dig att fräscha andan, gör det kan det leda till att du känner dig gassy senare. Tuggummi och suga på godis ökar mängden luft du sväljer, vilket leder till mer luft i din kropp och behovet av att festa senare.
  • Bild med titeln fart tyst steg 13
    3. Skära ner på rökning. Rökning cigaretter, cigarrer och rör kan öka mängden luft du sväljer och leder till en uppbyggnad av luft i din kropp. Skära ner på hur många cigaretter eller cigarrer du röker varje dag för att minska ditt behov av att festa.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande