Hur man rengör ett airpods-fodral

Medan de flesta ägare anser att rengöring av airpods trådlösa hörlurar är viktiga, rengöring av lagrings- och laddningsfallet är lika mycket prioriterat. Men hålla laddnings- och förvaringsfallet är viktigt för att hålla ditt äppleutrustning och titta och utföra som ny, och hålla det hygieniskt också. En snabb, grundlig rengöring av ditt airpods-fodral kommer att förlänga ditt redskaps livslängd, bli av med all den otäcka fickluckan och eliminera otäck bakteriell tillväxt.

Steg

Del 1 av 3:
Rengöring av utsidan av väskan
  1. Bild med titeln Rengör ett AirPods Case Steg 1
1. Ge fallet Allmänt Rengöring. Börja med att använda en scratchfri mikrofiberduk för en allmän gnidning och preliminär rengöring. Torka ner utsidan av väskan och bli av med en lätt att ta bort ludd, smuts och vax.
  • Bild med titeln Clean ett airpods case steg 2
    2. Dämpa tyget med lite vätska om det behövs. Du kan använda ett litet destillerat vatten för att hjälpa dig i din uppgift - för svårare smuts, dämpa tyget med en liten mängd isopropylalkohol. Men använd bara en mycket liten mängd vätska. Torr är bäst, om möjligt.
  • Dina airpods och deras lagringsfall är inte resistenta mot vätskor, så var försiktig med att inte få någon vätska i laddningsportarna, eller på luftkuddarna själva.
  • Bild med titeln Rengör ett AirPods Case Steg 3
    3. Använd bomullspinne för att gnugga fri smuts eller fläckar på utsidan av väskan. En swab ger dig ett precisionsnoggrannhet, och låter dig muskel genom gunk. Vid behov dämpa swaben med destillerat vatten för att lossa smuts och vax. Om du verkligen har svårt att ta bort, caked-on-smuts att strida mot, fuktar slutet av en swab med en liten mängd isopropylalkohol, ska tricket.
  • Del 2 av 3:
    Rengöra insidan av väskan
    1. Bild med titeln Clean ett airpods case steg 4
    1. Komma in i laddningsportarna såväl som du kan. Använd en bomullspinne eller bomullsboll för att rengöra laddningsportarna - där dina airpods sover när de inte är i öronen och andra nooks och crannies. Du vill ta bort så mycket damm och ludd som möjligt från kontakterna för att säkerställa att ärendet fortsätter att debitera snabbt och för att förhindra att det är.
  • Bild med titeln Rengör ett AirPods Case Steg 5
    2. Komma in i spåren på toppen av fallet. Att hålla dessa spår Clean kommer att hålla ditt fall att titta på nytt. Dampa din swab med lite vatten eller alkohol, efter behov. Men använd inte tillräckligt för att suga bomullen, eftersom du inte vill droppar som faller i fallets elektronik. Du kan försiktigt arbeta vax och damm från dessa svåra områden med en swab som bara är lätt dämpad.
  • Bild med titeln Rengör ett airpods fall Steg 6
    3. Använd en tandpetare för att arbeta på mer envis smuts. Det är här bakterier kan verkligen få fotfäste. En plast eller trä tandpetare bör verkligen hjälpa dig att städa ut sprickorna och sprickorna i fallet, särskilt runt locket. Var försiktig och metodisk, men. Tålmodigt arbeta den vaxartad uppbyggnaden fri gradvis utan att applicera för mycket kraft. Här är några andra användbara verktyg som hjälper dig att hålla ditt airpods-fall hygieniska och leta och ladda som ny:
  • Tejp eller "tack. Använd antingen en för att dra smuts, ludd och vaxuppbyggnad. Om du använder tejp, använd en produktkvalitets produkt som inte lämnar lim. Pressa botten eller klumpen klibbigt i spår för att dra vax och allmän uppbyggnad från sprickorna på locket och toppen av väskan.
  • En mjuk suddgummi. Använd det för att gnugga envisa fläckar och smuts bort.
  • En mjuk tandborste. Använd bara mjukt eller extra-mjuk, och sätt det för att arbeta försiktigt skrubba smuts, damm och ludd från sprickor och blixtskontakten.
  • Del 3 av 3:
    Avsluta rengöringen
    1. Bild med titeln Rengör ett AirPods Case Steg 7
    1. Gnid ner fallet igen med en mikrofiberduk. Ditt airpods fall ska titta nästan nytt utifrån nu. Det sista steget är en snabb efterbehandling med en torr mikrofiberduk. Gnugga fallet försiktigt och ordentligt, vilket ger det en sista som går över för att slutföra rengöringsprocessen.
  • Bild med titeln Clean ett AirPods Case Steg 8
    2. Ge dina airpods sig en en gång. Torka ner varje airpod försiktigt. Om det finns gunna i grillen, borsta försiktigt det med en tandborste. Du kan använda en liten mängd isopropylalkohol på en bomullspinne för torkad vax, men var försiktig så att du inte får det nära grillen och högtalarelementen.
  • Bild med titeln Clean ett AirPods Case Steg 9
    3. Placera airpodsna i sitt laddningsfall. De är redo för nästa användning.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Varningar

    Använd inte slipmedel eller aerosolrengöringsmedel för att rengöra dina airpods eller deras lagringsfall. Undvik också lösningsmedel andra än 70% isopropylalkohol. Varje hård eller tung rengöring kommer sannolikt att mar den glänsande finishen av dina flygdjur och fall, och kan skada ditt öra.

    Saker du behöver

    • Mikrofiberdukar
    • Bomullspinne och bomullsbollar
    • Tandpetare
    • Destillerat vatten, eller 70% isopropyl (gnidning) alkohol
    • Band, "tack", en mjuk suddgummi och en extra mjuk tandborste
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande