Så här ansluter du två airpods till en iphone eller ipad

Innan IOS 13 kan endast en uppsättning airpods ansluta till en iPhone eller iPad i taget. Nu kan du dock dela din musik med en vän med en annan uppsättning airpods. ThisWill visar hur du ansluter två flygpoder till en iPhone eller iPad med iOS 13.

Steg

  1. Bild med titeln Använd airpods som hörapparat Steg 2
1. Anslut en uppsättning airpods till din iPhone eller ipad. Du kan göra det genom att hålla dina airpods i airpods-fodralet nära din iPhone eller iPad. När du har öppnat locket till dina airpods ser du en installationsassistent på din iPhone eller iPad som hjälper dig att para dina enheter.
  • Om din vän har en iPhone eller iPad, kan du helt enkelt lägga din iOS-enhet bredvid dem för att dela din musik. De måste bekräfta med popupen på skärmen för att spela din musik.
  • Bild med titeln Anslut två airpods till en iPhone eller iPad steg 2
    2. Öppna Inställningar
    Bild med titeln iphonesettingAppicon.jpg
    . Du hittar den här gråväxelikonen på dina hemskärmar.
  • Du behöver AirPods eller Powerbeats Pro för att detta ska fungera.
  • Bild med titeln Anslut två airpods till en iPhone eller iPad steg 3
    3. Knacka Blåtand. Detta är vanligtvis i den andra grupperingen av alternativ.
  • Bild med titeln Anslut två airpods till en iPhone eller iPad steg 4
    4. Koppla den andra uppsättningen av airpods till din iPhone eller iPad. Håll knappen ner på baksidan av det andra airpods-fodralet tills det trådlösa öronpropparnas namn visas under "Andra enheter" rubrik.
  • Tryck på AirPods namn. De kommer att ansluta till din iPhone eller iPad tillsammans med ett meddelande för att aktivera meddelanden från Siri. Du kan acceptera eller neka anmälningarna genom att trycka på Meddela meddelanden med Siri eller Inte nu.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande