Hur man rengör luftpoder

Grundligt rengöring av dina airpods kan hjälpa dem att se ut och fungera bättre. Om dina airpods ser ut som om de har sett bättre dagar, det finns några knep du kan använda för att få dem att se polerade och nya igen. När de är rena kan du rutinmässigt torka ner dem så att de inte blir för smutsiga igen.

Steg

Metod 1 av 2:
Rengöring av smuts och damm
  1. Bild med titeln Clean AirPods Steg 1
1. Torka ner dina airpods med en mikrofiberduk. Använd inte en vanlig trasa eller trasa eller du kan skada polsken på dina airpods. Mikrofiberdukar är också bättre att plocka upp små partiklar än vanliga tyg. Håll mikrofiberduken i handen och försiktigt ta den över hela ytan av varje airpod.
  • Bild med titled Clean AirPods Steg 2
    2. Använd en bomullspinne för att torka av hårda områden. Håll bomullspinne i handen och gnid försiktigt den mjuka änden genom de små sprickorna och sprickorna på dina airpods. Torka försiktigt över högtalargrillarna för att ta bort damm eller vax som är uppbyggt på dem. Tryck inte för hårt på högtalargrillarna eller du kan skada dem.
  • Bild med titled Clean AirPods Steg 3
    3. Gnugga bort smuts och smutsspår med en penna suddgummi. Placera suddgummi på den plats du vill ta bort och försiktigt gnugga suddgummi fram och tillbaka. När platsen är borta, torka av eventuella kvarvarande suddgummi med mikrofiberduken.
  • Bild med titled Clean AirPods Steg 4
    4. Borsta högtalargrillarna med en antistatisk borste. Om du inte har en antistatisk borste kan du använda borstarna på en ren, torr tandborste istället. Använd borsten på den antistatiska borsten för att borsta bort damm, smuts eller vax som sitter fast i högtalargrillarna. Använd en mild borstningsrörelse så att du inte skadar grillen.
  • Bild med titled Clean AirPods Steg 5
    5. Använd en fuktig mikrofiberduk som en sista utväg. Om dina airpods inte har städats på ett tag kan du behöva använda lite vatten för att ta bort tuffa smuts och smutsspår. Lägg till en droppe eller två av destillerat vatten på en mikrofiberduk så att det knappt är vått. Sedan, gnugga den fuktiga delen av duken över ytan på dina flygdjur. Låt inte den våta delen av tyget, ta kontakt med högtalargrillar eller fukt kan komma in i dem.
  • Använd destillerat vatten istället för kranvatten. Kranvatten har mineraler som kan skada polska på dina airpods.
  • Metod 2 av 2:
    Håll luftpoderna rena
    1. Bild med titled Clean AirPods Steg 6
    1. Torka ner dina flygpoder varje par dagar med en mikrofiberduk. Att regelbundet rengöra dina airpods kommer att stoppa dem från att samla mycket damm, smuts och vax. Håll en mikrofiberduk i fallet med dem eller stäng i närheten så det är lätt för dig att torka dem regelbundet.
  • Bild med titled Clean AirPods Steg 7
    2. Håll dina airpods i deras fall när du inte använder dem. De kommer att vara mindre mottagliga för att bli smutsiga om de är lagrade bort. Undvik att sätta dina airpods i fickan eller din väska, där de samlar massor av damm och smuts.
  • Om du använder dina airpods på natten mycket, håll sitt fall intill din säng.
  • Om du gillar att använda dina airpods på språng, bära sitt ärende med dig i din väska. Bara se till att det är stängd så att smuts och dammpartiklar inte kommer in.
  • Bild med titled Clean AirPods Steg 8
    3. Rengör öronen regelbundet. Rengör inte dina yttre öron kan orsaka att vax byggs upp, vilket kan överföra till dina airpods när du bär dem. Använd en bomullspinne eller tyg för att rengöra den yttre delen av dina öron. Oroa dig inte för att städa ut dina öronkanaler - du vill bara torka bort vax från den yttre delen av dina öron som dina flygdjur sitter i.
  • Bild med titled Clean AirPods Steg 9
    4. Dela inte dina airpods med andra människor. Dina vänner kan lämna dina airpods utanför deras fall, vilket kan leda till damm och smuts att komma på dem. Dessutom kan vax från öronen komma på dina airpods. Att hålla på dina airpods låter dig styra hur rena de stannar.
  • Om någon frågar att låna dina airpods, berätta för dem att du betalat mycket pengar för dem. Erbjuda att låta dem låna ett billigare par vanliga hörlurar istället.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Varningar

    Undvik att använda hårda städare med kemikalier eller alkohol i dem. De kan skada utsidan av dina airpods.

    Saker du behöver

    • Mikrofiberduk
    • Bomullspinne
    • Suddgummi
    • Destillerat vatten
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande