Hur hittar du dina förlorade airpods

Luftpoder är en revolutionerande trådlös hörlurar från Apple. I den här artikeln lär du dig att hitta förlorade airpods eller airpod-proffs. Den första metoden kräver ett iPhone eller iCloud-konto och kan endast användas för Apple AirPods. Den andra metoden kan appliceras på alla trådlösa hörlurar. Om du har förlorat dina airpods, så inte panik. Alla förlorar saker på något sätt, och det är mycket troligt att du hittar dem så småningom.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda "Hitta min iPhone"
  1. Bild med titeln Hitta dina förlorade airpods steg 1
1. Öppna "hitta min" app. När det är öppet, gå till enhetslistan. Du borde se dina airpods.
  • Om du inte har "hitta min", kan du använda iCloud.com istället. Du måste logga in med ditt iCloud-konto.
  • Bild med titeln Hitta dina förlorade airpods steg 2
    2. Klicka på "airpods" för att se deras plats. Om de är i närheten, försök trycka på "Spela ljud".
  • Om de är offline kan det här vara bra nyheter. Det betyder att de antingen i fallet (goda nyheter) eller ut ur batteriet.
  • Metod 2 av 2:
    Letar efter dem utan telefon
    1. Om du hittar dem med en telefon eller annan enhet fungerar inte, måste du leta efter dem det gammaldags sättet.
  • Bild med titeln Hitta dina förlorade airpods Steg 3
    2. Försök att titta på platser du brukar lägga telefoner och enheter. Ofta kan laddare laddas dem eller deras fall, och kan ses i lådor eller på andra trådlösa dynor. Försök hitta dina airpods på samma plats som du hittar din telefon.
  • Bild med titeln Hitta dina förlorade airpods Steg 4
    3. Titta igenom dina väskor, pocketbooks och ryggsäckar om du har varit ute med dem nyligen.
  • Bild med titeln Hitta dina förlorade airpods steg 5
    4. Titta igenom din garderob, både nuvarande och äldre. Kontrollera alla fickor i alla dina delar av garderob som används sedan den sista gången luftkuddarna användes / spotted och ses. Sök alla delar av din nuvarande garderob som du har på dig som kan ha fickor, och även kolla fickor du inte brukar använda. Airpods har en vana att falla ut och ibland faller i fickor som inte är felaktigt används av dig.
  • Kontrollera kapphake hängare som de kanske inte har blivit bortglömda att tas av kroken när du kom hem. Kontrollera kappor, hoodies, tröjor och skjortor som kan hängas där.
  • Bild med titeln Hitta dina förlorade airpods steg 6
    5. Berätta för en familjemedlem eller en vän du har tappat dem. Dina föräldrar kommer sannolikt att bli mycket rörda att du har uttryckt ditt problem med kommunikation att du har tyckt ha förlorat dem. Försök dock berätta för dem var du har tittat och de kan tänka på andra ställen att kontrollera baserat på ditt söktområde.
  • Försök att fråga dina föräldrar och familjemedlemmar om de har sett dina airpods. De kan ha plockat upp dem, inte veta vad de var, eller veta vad de hade varit att vilja återställa dem av någon anledning, men har åtminstone en ledtråd, med tanke på att de inte går förlorade i någon aspekt av din sökning.
  • Bild med titeln Hitta dina förlorade airpods Steg 7
    6. Titta i andra delar av ditt hus.Titta på varje ställe som du i allmänhet lägger saker, även om platsen inte verkar logisk. Saker faller (inklusive airpods) eller flyttas till illogiska platser lika mycket som människor flyttar, och backtracking genom ditt hus kan vara ett ovärderligt steg i att lokalisera dem.
  • Bild med titeln Hitta dina förlorade airpods steg 8
    7. Backtrack din externa väg stannar i slutförandet. Om du gick till köpcentret då zoo då djurbutiken, försök att återställa dina steg från den rutt du tog till djurbutiken (frågar runt) då zoo (ser samma vägar du tog och frågade medarbetarna om någon hittade ditt par ) då köpcentret (tittar runt och frågar dessa anställda). Försök att parkera så nära var du parkerade före och gå på samma områden där du gick första gången.
  • Var försiktig med utomhusgaller vid kanterna av några gator - ibland tenderar airpods att glida och falla in och kan vara barmhärtig att få dem ut och det enda sättet att göra det är att överväga dem "död" Efter att ha ringt de lokala tjänstemännen och att se månadsöverdraget för hämtningen i ett stormavlopp.
  • Tips

    Kom ihåg var du senast hade dem. Om du kan komma ihåg vad du hade på dig eller bär, kan det också hjälpa.
  • Inte panik. Panicking kommer bara att finna dem hårdare.
  • Försök att sätta dem på samma plats när du har slutat använda dem för att undvika att förlora dem.
  • Varningar

    Bara för att dina airpods är offline på "hitta min" betyder inte att de är ute av batteri - de kan bara vara i deras fall.
  • Inte panik- du hittar dem så småningom.
    • Om en familjemedlem / vän hjälper dig att hitta dem genom att berätta var de är, anklagar inte dem för att känna till hela eller gömma dem där. De kommer att förolämpas av detta, så tacka dem istället och var glada.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande