Hur man slår godisross utan att betala någonting

Candy Crush kan vara mycket roligt.Det kan till och med vara lite beroendeframkallande.Medan spelet är gratis att ladda ner och spela, det tillåter dig att köpa guldstänger med riktiga pengar som du kan använda för att köpa power-ups och extra liv för att hjälpa dig att slå de svårare nivåerna.Om du vill spela utan att betala måste du vänta med att tjäna mer liv när de går ut, eller du kan köpa mer liv med guldstänger.Du kan också tjäna power-ups för att hjälpa dig att slå de svårare nivåerna.Thistaaches du hur man är godis krossa nivåer gratis.

Steg

Metod 1 av 4:
Replenishing liv
  1. Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 1
1. Se liv. Du tilldelas bara fem liv maximalt i taget. Antalet återstående liv visas på den övre vänstra sidan av spelets huvudskärm inuti ikonen som liknar ett hjärta. En nedräkningstimer från 30 minuter visas bredvid den som ger dig en uppfattning om hur mycket tid som finns kvar innan ett annat liv läggs till.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 2
    2. Vänta 30 minuter. Det tar 30 minuter att fylla på ett liv. Om du redan har konsumerat alla dina fem liv på en gång, måste du vänta minst 30 minuter för att komma tillbaka ett liv. Bättre än, lämna spelet ensam i minst två och en halv timme för att få en fullständig uppsättning av fem liv.
  • Du kan lura spelet till att ge dig mer liv genom att ställa in tiden framåt på din telefon eller surfplatta.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 3
    3. Fråga vänner. Candy Crush kan integreras med ditt Facebook-konto. Det är inte nödvändigt att spela det, men det kommer att göra hela spelupplevelsen enklare och bättre. Om du är ute av liv och vill fortsätta spela, kan du också fråga en Facebook-vän som spelar spelet. Att ge en vän ett liv till en vän är gratis.
  • Tryck på ikonen som liknar ett hjärta. Ett fönster kommer att visas med den återstående tiden tills ett nästa liv genereras. Nedan är det "fråga vänner" banner med Facebook-logotypen.
  • Tryck på den här bannern för att fråga några Facebook-vänner för liv.
  • Tryck på knappen "Fråga vänner" i nästa fönster, och din lista med vänner kommer att visas. Tryck bara på plustecknet bredvid var och en för att begära liv. En vän kan bara ge ett liv till dig en gång om dagen, så gör det räkna.
  • Tryck på knappen Skicka en gång för att skicka förfrågningarna.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 4
    4. Ge liv till vänner. En liten quid pro quo kan förlänga din speltid. Nu och då, ge liv till dina vänner. De kan komma ihåg dig när det är deras tur att ge bort liv. Du skulle bli förvånad över hur många ger tillbaka.
  • Metod 2 av 4:
    Få gratis dagliga boosters
    1. Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 6
    1. Öppna det dagliga boosterhjulet. Candy Crush ger bort en fri booster dagligen. Allt du behöver göra är att vända hjulet. På spelets huvudskärm, precis under antalet liv, är en bubbla med en del av ett hjul. Tryck på det här för att ta fram det dagliga boosterhjulet.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 7
    2. Stoppa hjulet. Om du inte har spelat idag kommer hjulet att vända sig. Tryck på "Stop" -knappen under den för att hjulstoppet ska vända. Vändningen kommer att sakta ner tills den stannar helt.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 8
    3. Hävda priset. Varhelst pilen pekar på när hjulet stannar representerar booster har du vunnit för dagen. Varje dag är en vinnare, så du behöver inte oroa dig. Tryck på knappen "Claim Prize" för att samla booster.
  • Den fria booster kommer att variera.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något Steg 9
    4. Använd boosters. Strax innan du startar en spelnivå har du möjlighet att utrusta några boosters som är tillämpliga på spelet. Dessa boosters kommer att visas ovanpå "Play" -knappen. Tryck på de du vill använda inom nivån.
  • Antalet tillgängliga boosters per typ visas tydligt.
  • Vissa boosters kan utrustas inom själva nivån. Dessa typer av boosters kan nås genom att knacka på lämpliga ikoner på den övre vänstra delen av spelskärmen.
  • Dessa fria boosters är begränsade, så använd dem klokt.
  • Metod 3 av 4:
    Låsa upp fler nivåer
    1. Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 10
    1. Fråga vänner. När du har nått nästa uppsättning låsta nivåer kan du inte fortsätta utan att få de obligatoriska biljetterna. Du kan få dessa genom att fråga vänner för att hjälpa dig. Allt du behöver är tre biljetter från tre vänner.
    • Tryck på "Fråga vänner" -knappen när den står inför låsta nivåer och välj sedan från listan med vänner.
    • Tryck på "Skicka" -knappen en gång klar för att skicka förfrågningarna.
    • Du behöver inte begränsa dina önskemål till bara tre vänner, du kan skicka till så många som du vill. Detta kommer sannolikt att få dig de nödvändiga biljetterna snabbare.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 11
    2. Visa biljettstatus. När du har skickat dina önskemål kan du se hur många biljetter du har fått och från vem genom att knacka på tågikonen, som fungerar som porten för nästa nivåer.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 12
    3. Fortsätt till nästa nivå. När alla biljetter har mottagits, kommer nästa nivå att låsas upp och du kommer att komma till nästa. Fortsätt spela.
  • Upprepa stegen för att låsa upp nivåer när du har nått nästa låsta port.
  • Metod 4 av 4:
    Ställa in tiden för att få mer liv
    1. Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 12
    1. Öppna menyn Inställningar på din telefon.Om du går tom för liv och du vill fortsätta spela, kan du lura spelet till att ge dig mer liv genom att ställa in tiden på din telefon.För att göra det, öppna inställningsmenyn på din telefon.På Android är det en ikon som liknar ett redskap.På iPhone är det en ikon som liknar två växlar.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 13
    2. Tryck på sökningen
    Bild med titeln Android7search.jpg
    ikon.Eftersom inställningsmenyn skiljer sig från en telefonmodell till nästa, är det enklaste sättet att hitta datum och tidsinställningar att använda sökfunktionen.Det är ikonen som liknar ett förstoringsglas.På Android är det i det övre högra hörnet av inställningsmenyn.På iPhone är det sökfältet högst upp i inställningsmenyn.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 14
    3. Typ Datum I sökfältet.Detta söker efter menyn Datum och Tid i menyn Inställningar.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 15
    4. Knacka Datum Tid eller liknande.Den här menyn kan märkas annorlunda beroende på din telefonmodell.Tryck på alternativet som låter dig ändra datum och tid på din telefon.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 16
    5. Stäng av funktionen Automatisk datum och tid.De flesta telefoner har möjlighet att automatiskt ställa in datum och tid med hjälp av nätverksanslutning.Du måste stänga av det här för att ställa in tiden framåt.Tryck på växeln bredvid "Ställ in automatiskt", "Automatisk datum och tid" eller något liknande att stänga av funktionen Automatisk tidsinställning
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 17
    6. Tryck på alternativet för att ställa in datum och tid.På Android är det vanligtvis en knapp som säger Ställ klockan eller något liknande.På iPhone är det baren med datum och tid i botten.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något steg 18
    7. Ställ in tiden framåt två och en halv timme.För att få hela fem liv fyllda måste du ställa in datum och tid framåt med två timmar och trettio minuter eller mer.Dra upp och ner på timmarna och minuter i tiden för att justera tiden, eller använd sifferknappen för att skriva in den nya tiden.Knacka Gjort eller Spara När du är klar.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush utan att betala något Steg 19
    8. Återgå till ditt godis krossa spel.När du har ställt in tiden framåt, kommer du att märka att dina liv har fyllts på.Om du går tom för livet igen, ställ bara in tiden igen.
  • När du vill återvända tiden till normal, gå bara tillbaka till datum och tid inställningar på din telefon och sätt på den automatiska tiden och datumfunktionen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande