Hur man utvecklar shelgon

Shelgon är en Dragon-typ Pokémon introducerad i den tredje generationen av spelet. Det kännetecknas av att ha en kropp som är innesluten i ett cirkulärt vitt skal, med bara benen som utskjuter underifrån och dess ögon peering ut ett hål framför. Shelgon utvecklas från Bagon, en bipedal drake-typ och blir så småningom till salamens, dess tredje och sista form. Utveckling av Shelgon är enkel eftersom det följer standardutvecklingskraven och behöver inte några speciella villkor innan det kan omvandlas.

Steg

  1. Bild med titeln Evolve Shelgon Steg 1
1. Battle Pokémon Typer som är svaga mot Shelgone. Som en Dragon-typ är Shelgone mycket effektiv mot liknande Pokémon av Dragon-typ, som handlar två gånger den normala skadan som det skulle på andra Pokémon.
  • Rena drake typer som Dratini, Dragonair och Druddigon, särskilt de med lägre nivåer, är bra byte för Shelgon.
  • Bild med titeln Evolve Shelgon Steg 2
    2. Undvik pokémon-typer som Shelbon skulle ta allvarliga skador från. Fairy- och Ice-typ Pokémon är de du bör undvika att slåss. Dessa typer, som Granbull och Clefairy (Fairy) eller Abomasnow och Regice (ICE), kommer att påverka allvarliga till dubbelt så stor som den normala skadan på Shelgone.
  • Dragon typer är också sårbara för andra drake typer, så när du står inför Pokémon som Axew eller en annan Shelgon, se till att du använder den mest effektiva attacken på sin färdighetslista för att allvarligt skada den andra draken, och vinna snabbt matchen.
  • Bild med titeln Evolve Shelgon Steg 3
    3. Fortsätt att få erfarenhetspunkter (XP). XP behövs för att nivån upp, och Shelgone kommer att utvecklas till salamens utan några speciella förhållanden när den når nivå 50. Fortsätt slå Battling Pokémon att Shelgon är stark mot att få lätt matchningar och att snabbt tjäna XP.
  • Bild med titeln Evolve Shelgon Steg 4
    4. Använd sällsynta godis till nivå upp. Sällsynt godis är ett matobjekt i spel som omedelbart ökar nivån på Pokémon som äter den. Sällsynta godis kan hittas var som helst i spelet, från sidokostnader till priser på vissa spelhändelser, som buggfångande. Detta är ett utmärkt sätt att nivån upp din shelgone utan att behöva göra några Pokémon Battles.
  • Antalet sällsynta godis i varje spelversion är begränsad, så du kan hitta det svårt att utveckla Shelgon med sällsynta godis ensam.
  • Tips

    Bortsett från de ovan nämnda typerna får Shelgon och annan Dragon-typ Pokémon och medföra normal skada på andra Pokémon-typer.
  • Namnet "Shelgon" kommer från kombinationen av "Shell" och "Dragon."
  • Att besegra Pokémon från tränare kommer att tjäna dig mer XP-poäng jämfört med Wild Pokémon, men strampen blir mycket svårare.
  • Använd endast sällsynta godis på högre nivåer (40-50). Detta intervall kräver mer XP innan du kan jämföra, vilket förbrukar mer tid och ansträngning jämfört med de tidigare, lägre nivåerna.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande