Hur man slår candy crush level 140

Thiswill lär dig hur man slår nivå 140 i godisförälskelse. Du måste samla 99 röda, 99 orange och 99 gula godis, och poängen ska vara minst 30 000 poäng inom 45 drag. Låter tufft? Oroa dig inte - vi är här för att hjälpa! Nedan visar vi de bästa strategierna du kan anställa för att hjälpa dig att slå nivå 140 så fort som möjligt.

Steg

Del 1 av 2:
Utnyttja fördelarna
  1. Bild med titeln Beat Candy Crush Level 140 Steg 1
1. Få minst 7 godis per flyttning. Detta är en av de svåraste nivån i Candy Crush eftersom du behöver samla 297 godis, med alla sex färger, inom 45 drag. Vilket innebär att du måste få minst 7 godis per flyttning.
  • Denna nivå kan tyckas tråkigt för andra spelare eftersom det inte anses vara alltför spännande, med ingenting på brädet utom Candies.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush Level 140 Steg 2
    2. Använd Open Board. Det finns inga blockerare på ditt styrelse, så det ger dig enorma dragmöjligheter. Använd detta till din fördel!
  • Det finns inga knep i denna runda, och inga bomber kommer att falla ner eller choklad kommer att dyka upp slumpmässigt - det är bara du och det öppna brädet fyllt med godis.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush Level 140 Steg 3
    3. Fokusera på vissa färger. Rikta redarna, gula och apelsiner. Du borde kunna fylla på att flytta varje gång. Var inte rädd för att göra speciella candy kombinationer, för detta ökar upp dina poäng.
  • Du behöver också 30 000 poäng för att avsluta det här spelet. Återigen är det möjligt att fylla på rörelser eftersom det inte finns några blockerare eller bomber.
  • Del 2 av 2:
    Utnyttja olika strategier
    1. Bild med titeln Beat Candy Crush Nivå 140 Steg 4
    1. Göra färgbomber. Strategin är att skapa speciella godis. Tack vare bristen på blockerare hittar du aldrig ett annat styrelse där det är lika lätt att bilda inslagna godis, randiga godis och färgbomber. Detta är en av dina största tillgångar, så om du någonsin stöter på en chans att skapa speciella bomber, gör det.
    • När du byter en färgbomb med ett godis, kommer all den färgen på brädet att detoneras, och efter en uppdatering ger de massor av poäng när de används.
    • Det är bäst att använda färgbomber på en viss färg av godis, eftersom det samlar en massa av dem och kan utlösa kaskader.
    • Fokusera på röda, apelsiner och gula eftersom dessa färger ingår i målen.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush Level 140 Steg 5
    2. Göra kombinationer. En kombination ger en bättre effekt, såsom färgbomb + randigt godis. Detta vänder varje godis av den färgen till ett randigt godis i ett horisontellt vertikalt mönster från toppen till vänster längs raderna och sedan aktiverar dem alla.
  • En färgbomb + inslagna godis rensar varje godis av den inslagna godisens färg, då den mest rikliga färgen som finns på brädet. I själva verket rensar denna kombination två färger och brukar värdera massiva poäng.
  • En färgbomb + färgbomb rensar varje godis på brädet.
  • En färgbomb + godisbomb har samma effekt som att använda en färgbomb med ett normalt godis, förutom det gör dig mycket fler poäng, och ännu mer, beroende på hur många bomber av samma färg är på brädet.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush Level 140 Steg 6
    3. Arbeta lågt på brädet. Frestelse att flytta någonstans på brädet kan vara svårt att motstå eftersom det inte finns några blockerare eller bomber, men det bästa sättet att spela detta spel är att hålla dina drag lägre på brädet. Detta kommer att medföra mer godis och hjälper till att forma godiscombos genom katalysator från rader som släpper in.
  • Bild med titeln Beat Candy Crush Level 140 Steg 7
    4. Syfte för mycket "gudomlig". När du arbetar på den nedre delen av styrelsen kommer många combos att bli möjliga. Syfte för stora kaskader medan du letar efter en chans att skapa speciella godis. Båda kommer att ge dig fler poäng, vilket gör det 30 000 målet inom 45 rörelser som är möjligt.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande