Hur får man kronor i wizard101

Kronor är en valuta som används i Wizard101 bortsett från myntens huvudvaluta. De kan användas för att köpa sällsynta kläder, låsa upp världar utan att köpa medlemskap och mycket mer.

Steg

Metod 1 av 4:
Inköpskronor
  1. Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 1
1. Gå till Wizard101.com. Den kan automatiskt öppnas när du avslutar Wizard101-programmet. Alternativt kan du gå in i spelet och välja ett alternativ för inköpskronor som kommer att omdirigera dig till webbplatsen.
  • Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 2
    2. Fyll i ditt användarnamn och lösenord för att logga in på webbplatsen. På vänster sida kommer det att finnas en kolumn med ditt användarnamn som ett undernummer. Under ditt användarnamn kommer det att vara ett antal alternativ, klicka på alternativet "Köp kronor".
  • Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 3
    3. Välj den mängd kronor du vill köpa genom att klicka på dem. Se upp för erbjudanden, så ofta erbjuds en mängd kronor till ett rabattpris som kan vara mycket bra valuta för pengarna. När du har valt den kvantitet du vill gå till din "kundvagn."Därefter väljer du alternativet" Köp ".
  • Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 4
    4. Fyll i personlig information och välj ett betalningsalternativ. När du fyller i alla nödvändiga fält och pengarna tas bort från ditt konto kommer dina kronor att komma fram de närmaste timmarna eller dagarna.
  • Metod 2 av 4:
    Tjäna kronor genom att titta på videoklipp
    1. Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 5
    1. Ange Wizard101-programmet och logga in. När du har kommit in i världen titta på det övre vänstra hörnet på din skärm. Det kommer att finnas ett grönt kronformat föremål med bokstäverna "Tjäna kronor" som skrivs ut på den. Klicka på det.
  • Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 6
    2. Vänta på skärmen för att ladda och informera dig om det söker efter videor. Då kommer en grön knapp upp att säga "titta på video för kronor."När du klickar på det här laddas det igen och ger dig möjlighet att" återgå till spel "eller" titta på video för kronor."Välj alternativet" Watch Video for Crowns ".
  • Du kan bli ombedd att ladda ner den senaste versionen av Adobe Player för att titta på en video, men det tar inte lång tid att installera.
  • Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 7
    3. Titta på videoklipp om de är tillgängliga. Nu kommer du antingen att visas en skärm som berättar att det inte finns några videor tillgängliga då eller du kommer att visas en skärm med en lista med videor på det du kan titta på. Om du får videoalternativ väljer du en video genom att klicka på den. Du kommer att få 10 kronor för varje video du tittar så länge du tittar på hela videon utan att hoppa över.
  • När du är klar med att titta på videon, bör du ta emot 10 kronor omedelbart förväntas sällan det kan ta upp till 24 timmar för att du ska ta emot dina kronor. Det finns ingen gräns för antalet videoklipp du kan titta på på en dag men det är vanligtvis en begränsad mängd tillgängliga videor per dag.
  • Metod 3 av 4:
    Tjäna kronor genom Freeki Games Trivia
    1. Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 8
    1. Gå på Wizard101.com och logga in. På vänster sida av skärmen kommer det att finnas en kolumn med ett antal alternativ som anges. Välj alternativet "Tjäna kronor". Klicka nu på den gröna knappen som säger "Play trivia.`
  • Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 9
    2. Vänta på att en ny flik ska öppnas. Du kommer att vara på Freeki-spelsidan.
  • Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 10
    3. Först klicka på `Logga in` och logga in med dina Wizard101-detaljer.
  • Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 11
    4. Välj sedan en quiz du vill ta. Du kan tjäna 10 kronor per quiz, men det är förutsatt att du passerar frågesporten. För att passera måste du svara på 9 av 12 frågor korrekt så det är tillrådligt att du väljer Easy Quizzer som du har en bättre chans att passera. Du får bara göra 10 quizzer per dag.
  • Metod 4 av 4:
    Inbjudande en vän
    1. Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 12
    1. Gå på Wizard101.com och logga in. Välj alternativet "Tjäna kronor" i den vänstra kolumnen. Klicka på den gröna knappen som säger "Bjud in en vän."Du kommer att få din egen vänkod som du kan skriva ut eller e-post till dina vänner.
  • Bild med titeln Få kronor i Wizard101 Steg 13
    2. Uppmuntra familjemedlemmar och vänner att anmäla sig till Wizard101 och registrera sina konton med din vänkod. Nu måste de göra ett köp av minst $ 6 för att du ska få gratis kronor. Du kan upprepa den här processen så många gånger som du vill använda samma vänkod.
  • Tips

    Om du köper kronor är det viktigt att notera att ju fler kronor du köper desto bättre är du.
  • Det är klokare att försöka tjäna kronor istället för att köpa dem men köpa dem är mycket snabbare.
  • Varningar

    Om du är ny på Wizard101 Undvik att köpa kronor tills du är säker på att du njuter av spelet för att undvika att slösa bort pengar.
  • Undvik olagliga sätt att få kronor eftersom de vanligtvis är bedrägerier och du kan vara permanent förbjudna från Wizard101 för att använda dem.
  • Om du använder ditt föräldrars kreditkort för att köpa kronor, se till att du frågar dem först!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande