Hur man krullar håret genom att vrida det

Löst krökt hår är extremt populärt just nu. Oavsett om du kallar dem "beachy waves" eller "mjuka krullar", är de alla raseri. Om du inte föddes med helt naturligt vågigt hår, är du fast att försöka räkna ut det enklaste sättet att uppnå detta utseende. Innan du når det curlingjärn eller heta rullarna, prova en enklare metod. Du kan spara tid och förhindra skador på ditt hår genom att curling ditt hår genom att vrida det.

Steg

Del 1 av 3:
Förbered ditt hår
  1. Bild med titeln Curl Hair genom att vrida det Steg 1
1. Få ditt hår fuktigt. Det är viktigt att du gör det på fuktigt hår, snarare än vått hår. Du kan göra den här tekniken efter en dusch, när ditt hår har lufttorkat omkring halvvägs.Om du inte vill eller behöver duscha kan du helt enkelt dämpa ditt hår med en sprayflaska. Krålarna håller bäst om det görs på fuktigt hår.
  • 2. Kamma ditt hår. Innan du börjar vrida det är det bäst att bli av med några tangles. Fuktigt eller vått hår är väldigt bräckligt, så kamma försiktigt med en tandkamkam för att förhindra brott. Om du gillar att ha en viss del, använd din kam för att skapa det nu. Du kommer att vrida ditt hår runt den del.
  • 3. Lägg till en textureringsprodukt. Genom att lägga till en produkt innan du börjar dina vändningar, kommer du att ge dina curls extra håll. Du kan använda vilken produkt du vill, till exempel en curling mousse, en hållspray eller en texturering av havsaltspray. Allt som lägger till konsistens eller håll på ditt hår kommer att fungera bra för den här frisyren. Kör dina händer genom ditt hår för att säkerställa att produkten är fördelad jämnt.
  • Bild med titeln Curl Hair genom att vrida det Steg 4
    4. Hoppa över vattnet om du har afro-texturerat naturligt hår. Eftersom ditt hår är naturligt ganska torrt, tvättar det regelbundet av det av sina dyrbara naturliga oljor. Om du vill arbeta med fuktigt hår, vet att dina krullar blir mycket strängare än om du började med torrt hår. För looser Curls vill du skapa dina vändningar genom att använda en fuktkräm eller olja på torrt hår.
  • Del 2 av 3:
    Skapa dina vändningar
    1. Avsnitt ut ditt hår. Antalet sektioner du behöver skapa beror på två saker: hur mycket hår du har, och hur tätt eller lös du vill ha dina lockar. Ju mer hår som du använder i varje twist, lösaren är lockarna att vara. Med andra ord kommer en tjock twist med hjälp av två stora bitar av hår att skapa looser curls då en mager twist med två små bitar av hår.
    • Om du har tunt hår och du vill ha lösa lockar kan du bara behöva vrida två sektioner. Om du har mycket tjockt hår och vill ha snäva krullar, behöver du mycket mer.
    • När det gäller denna frisyr är detta det steg som du vill experimentera med lite. Det kommer att ta lite träning för att avgöra vilka typer av vridningar som skapar dina favoritstyper av lockar.
  • 2. Vrid varje sektion. Separera en sektion i två stycken, och började sedan vrida dem runt varandra, bort från ditt ansikte. Ju mer tätt du vrider, desto hårdare är krullen och vice versa. Vrid så långt du kan ner i håret och säkra slutet med ett litet gummiband. Dra din vridning och stift till toppen av ditt huvud, så att den blir tätt vriden och säkra.
  • För afro-texturerat hår, kom ihåg att belägga varje sektion i en fuktkräm eller olja när du arbetar genom ditt hår. Det är också bra att belägga dina händer i det här också.
  • Om du vill undvika den lilla inslaget kvar i ditt hår med hårband, kan du först lägga en liten bomullspinne eller en bit pappershandduk runt håret och knyta håret över det.
  • Upprepa detta steg tills allt hår är vridet.
  • Bild med titeln Curl Hair genom att vrida det Steg 7
    3. Sova med dina vändningar. Om du arbetade med fuktigt hår är det viktigt att låta ditt hår torka helt innan du tar ut dina vridningar. Om du skapade dina vridningar på torrt hår med produkt, var noga med att låta dem sitta minst fem timmar innan de untwisting dem.
  • Du behöver inte göra dina vändningar före sängen. Du kan skapa dina vändningar när du har tillräckligt med tid för att låta dem torka.
  • Skydda dina vridningar mot brott och frizz genom att sova på en silkeskudde, eller täcker huvudet med en silkehuvudduk.
  • Del 3 av 3:
    Styling dina lockar
    1. Unravel dina vändningar. Innan du tar bort hårbanden, tryck försiktigt varje vridning med fingertopparna för att de är helt torra. Om de är, kan du börja med dem. Ta ut ditt hårbindning och använd dina fingrar för att försiktigt unravel twist. Borsta inte håret, eftersom det kommer att skapa extremt krusin.
    • För afro-texturerat hår, se till att applicera fuktkräm eller olja i händerna innan du unravelar dina vändningar. Detta kommer att bidra till att minimera frizz.
  • 2. Tussle ditt hår med fingrarna. När du har ångrat alla dina vridningar, kör fingrarna genom ditt hår. Detta kommer att hjälpa till att blanda sektionerna tillsammans och träna några knutar. Ibland får du några vilda hårstycken, så använd dina händer för att tämja allt och mögel ditt hår i stilen du gillar.
  • Vänd huvudet upp och ner och skaka ditt hår för att mjukna alla dina lockar upp.
  • Bild med titeln Curl Hair genom att vrida det steg 10
    3. Stil och spraya dina lockar. Du vill se till att dina krullar inte deflerar när dagen fortskrider, så använd några hållspray för att göra dem senast. Du kan lämna dina krullar nere, eller kasta dem i en hästsvans eller en halv uppstil. Dina nya krullar kommer att lägga till volym till vilken stil du väljer.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande