Hur man får antagen som en kattunge på djursylt

Har du någonsin velat bli antagen som en söt liten kattunge på djursylt? Följ förslaget i den här artikeln och du får dig själv att antas som en kattunge mycket snabbt.

Steg

Del 1 av 3:
Välja din kattunge utseende
  1. Bild med titeln får antas som en kattunge på djursjuka steg 1
1. Välj ett djur och en färg. Rävar, lynx, kaniner eller pumor ser bäst ut som kattungar, och din päls borde vara något som apelsin, brun, vit, grå, svart eller en blandning. Dina ögon ska vara gula, blåa, bruna eller gröna.
  • Bild med titeln Antag som en kattunge på djursylt Steg 2
    2. Lägg till några kläder eller tillbehör. Var inte för ägare-liknande, men du kan bära filtar, huvar, krage, bonnets, kanske till och med en huvudblomma och kattöron.
  • Del 2 av 3:
    Antagen
    1. Bilden med titeln Antag som en kattunge på djurstopp Steg 3
    1. Gå till kudderummet i Jamaa Township eller ett populärt område som Aldan. Sedan säg något som, "är en liten kattunge crawls in i varmt rum."Efter det, säg söta saker som" licks päls "eller" chases tail "eller" meors mjukt ".
  • Bilden med titeln får antas som en kattunge på djur sylt steg 4
    2. Vänta på att någon ska anta dig. Säg sedan, "Meows lyckligtvis" och kompis dem. Om de ger dig tillåtelse att gå till deras hål, gör det.
  • Del 3 av 3:
    Efter antagandet
    1. Bilden med titeln får antas som en kattunge på djur sylt steg 5
    1. Förstå din ägares förväntningar. Dessa kan skilja sig från ägare till ägare, men om det finns barn eller andra husdjur i huset, förväntas du förmodligen vara snäll mot dem. Försök att observera din ägares reaktioner på dina drag så att du kan förstå deras förväntningar bättre i tiden.
    • Det finns också några ägare som har orealistiska förväntningar och missbrukar dig om du inte uppfyller dem. Om de kommer att säga saker som "spark kattunge och sover utanför i kallt regn" lämna deras och unbuddy dem.
  • Bilden med titeln Antag som en kattunge på djursjuka steg 6
    2. Beter sig som en kattunge. Meow och purr mycket, även om du är för kattunge. Gör inte saker som rippande kuddar eller klämmöbler, eller din ägare kommer att bipa i en låda och säga "Skickar stygg katt tillbaka till kudde rum."
  • Bilden med titeln får antas som en kattunge på djursjuka steg 7
    3. Var lekfull och rolig att vara runt. Spela hämta-the-garn med din ägare om han / hon gillar att leka med dig. Cuddle och purr med din ägares barn om de har en. Och spela tag eller fånga med de andra husdjuren om det finns några.
  • Bildbeteckningen får antagen som en kattunge på djursjuka steg 8
    4. Vara artig. När din ägare belönar dig med en behandling eller leksak, belöna honom / henne tillbaka. Ge dem en slicka på kinden eller säga "purrs mjukt".
  • Tips

    Ibland kan du se kattungar klädda i ett mönster med krafter. Till exempel månmönster = Kitty of the Night and Heart Pattern = Kitty of Love. Virvlar kan betyda en kattunge av vinden eller snön.
  • En ägare vill ha en kattunge som stannar för dem i många år att komma. Du behöver inte spara din ägares liv som katten i världsrekordboken, men var försiktig, snäll och givande!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande