Hur man skickar en skadad amerikansk flagga

När du.S. flaggan blir sliten eller bleknat, det är viktigt att ta ner det och ordentligt kassera det. Du.S. Flaggkod säger att när flaggan "är i ett sådant tillstånd att det inte längre är ett passande emblem för visning, bör det förstöras på ett värdigt sätt, helst genom att bränna."Detta kan göras privat eller i en offentlig ceremoni. Men eftersom flaggor är gjorda av nylon, som släpper ut farliga gaser när det brinner, kanske du vill undersöka andra sätt att avyttra en gammal flagga. Med lite förtänkning, kan du ordentligt och respektfullt gå i pension och kassera din dig.S. flaggor.

Steg

Metod 1 av 3:
Sänka flaggan
  1. Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga steg 1
1. Känna igen om flaggan är sliten, blekad eller smutsig. Eftersom det är utsatt för elementen dagligen, kommer din flagga sannolikt att uppleva lite slitage över tiden. Om du märker någon fläckning i kanterna, att färgerna inte är lika levande, eller att det har blivit färgat, är det dags att gå i pension och flyga en ny.
  • Många flaggor kan tvättas eller mitteras om det är slitna. Var noga med att följa tillverkarens riktlinjer när du bryr dig om din flagga.
  • Det finns många online-återförsäljare som säljer dig.S. flaggor. Du kan också hitta dem på de flesta stora butiker.
  • Bild med titeln Gå i pensionera en U.S. flagga Steg 2
    2. Undersök bortskaffningsalternativ. När du har bestämt att ditt behov av att gå i pension, bör du börja undersöka hur det är bäst att förfoga över det. Du kanske vill bränna din flagga, vilket är ett populärt sätt att gå i pension och bortskaffa gamla flaggor. Men de flesta flaggor innehåller nylon, som släpper ut farliga gaser när de brinner. Om du vill undvika de farliga gaserna kanske du vill överväga att skära upp, begrava eller återvinna din gamla flagga. Hitta en metod som är säker och fungerar för dina behov.
  • Om du bestämmer dig för att bränna din flagga, var noga med att följa alla statliga och federala brännreglerna. Kontakta din lokala brandkår och diskutera hur du ordentligt och säkert bränna din flagga.
  • Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga Steg 3
    3. Sänk flaggan långsamt. När du tar din flagga ner, var noga med att sänka den långsamt. Detta anses vara ett tecken på respekt och kommer att se till att flaggan inte faller till marken. Snabbt drar flaggan ner från en stolpe anses felaktig.
  • Om din flagga inte hänger från en flaggstång, ta det helt enkelt ner. Det är inte nödvändigt att utföra denna åtgärd långsamt i alla fall.
  • Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga Steg 4
    4. Håll flaggan från att röra marken. När du tar flaggan ner är det viktigt att du inte släpper den. Många anser detta ett tecken på respektlöshet för flaggan och vad det står för. Om du kan, ha någon där för att hjälpa dig att sänka och koppla bort flaggan så att du kan garantera att det inte rör marken.
  • Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga steg 5
    5
    Vika flaggan ordentligt. När flaggan sänks, vill du ordentligt vika den i den rekommenderade triangelns veck. Det är troligt att du vill ha hjälp att vikla flaggan för att säkerställa att den inte rör på marken. Om du vikar flaggan som en del av en ceremoni, kanske du vill ha någon annan förklara känslan och symboliken på vikningen.
  • Metod 2 av 3:
    Utföra en grundläggande flaggbehandla ceremoni
    1. Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga Steg 6
    1. Tänd en stor och intensiv eld. I början av ceremonin kommer du att vilja tända en eld tillräckligt stor för att helt förstöra alla flaggor du kommer att brinna. Du kan använda en naturgasbrännare eller tända en traditionell brand med trä. Du kanske också vill överväga att inrätta någon form av stativ för att hålla elden och fånga askan.
    • Innan du börjar din flaggbehandla ceremoni, vill du se till att du har ordentligt vikat din flagga. Du kan se till att det är ordentligt vikat genom att inkorporera en flaggfällningsceremoni i din större avyttringsceremoni.
    • Se till att du följer de lokala brandkoderna och förordningarna.
  • Bild med titeln pensionera en U.S. flagga Steg 7
    2. Placera flaggan på elden. Lägg de individuellt vikta flaggorna i elden. Låt dem inte röra marken. Undvik att stapla flaggorna ovanpå varandra. Om elden är liten, bränn bara så många flaggor som du kan lägga i den utan att stapla dem.
  • Eftersom många moderna flaggor behandlas med kemikalier som kan bränna explosivt och ge av giftiga rök, kan bränna din flagga orsaka en olycka. Var noga med att kontakta din lokala brandkår för att säkerställa att du uppfyller alla säkerhetskoder.
  • Du kanske vill överväga att placera ett galler i flammorna som håller flaggorna. Detta kommer att hålla dem från att glida av elden och på marken.
  • Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga Steg 8
    3. Kom till uppmärksamhet eller hälsning. Beroende på stil av ceremoni håller du dig, kanske du vill fråga dem som deltar för att uppmärksamma eller hälsar när du bränner flaggorna. Om du bränner flera flaggor kan det vara en lång process och stå under en lång tid kan vara svårt för äldre människor. Överväg att låta alla sitta igen efter några ögonblick eller när den första flaggan har bränt.
  • Om du leder ceremonin kan du säga något som "kommer de att närvaro, vänligen stiga och hedra flaggan."
  • Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga Steg 9
    4. Ange åtagandet av trovärdighet. När flaggan brinner, kan du också ange åtagandet av trovärdighet. Detta är en mycket patriotisk och symbolisk gest. Men eftersom det hänvisar till "Gud", det här kan göra dem som följer olika religiösa åsikter känner sig obekväma. Försök skapa en ceremoni som är inkluderande och tillmötesgående av de olika gruppernas övertygelse som kallar USA: s hem.
  • Bild med titeln pensionera en U.S. flagga steg 10
    5. Ha en period av tyst reflektion. En period med tyst reflektion kan vara det bästa alternativet om du har borttagit en flagga och vill vara respektfull för alla inblandade. Ett ögonblick av tystnad tillåter deltagarna möjlighet att reflektera och hedra flaggan på sin egen väg. Detta är ett mer inkluderande sätt att genomföra ceremonin.
  • Innan du börjar tystnadens ögonblick, säg något som "snälla gå med mig i ett ögonblick av tyst reflektion."
  • Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga Steg 11
    6. Låt flaggan brinna helt. Du kommer att vilja låta flaggan brinna helt i flammorna. Det borde inte finnas rester av tyg kvar, bara aska. Om du använder en vedeldad, kan du behöva lägga till mer trä för att hålla flammen varmt. Om det är en gasflamma och flaggorna brinner inte ordentligt, kanske du vill slå upp gasflödet.
  • På grund av de kemikalier som de behandlas med, kommer olika flaggor att brinna i olika hastigheter. Vissa behandlas med flambeständiga material för att förhindra att människor brinner flaggorna i protest. Dessa typer av flaggor kan kräva att en lättare vätska grundligt brinner.
  • Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga steg 12
    7. Släck elden och begrava askan. När du har förstört alla flaggor, vill du släcka elden och samla askan. För att döda elden, stäng av bränsleförsörjningen eller låta elden brinna ut på egen hand. När du har samlat askan, placera dem i en behållare och begrava dem på ett lämpligt ställe.
  • Askan kan också spridas över grunderna för viktiga platser, som militära paradeområden eller slagfält.
  • Metod 3 av 3:
    Avyttring av flaggan privat
    1. Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga steg 13
    1. Bränn flaggan diskret. När du har sänkt din flagga och ordentligt viks den, vill du hitta en privat plats att avyttra flaggan. Den föredragna förfarandet för bortskaffande är att bränna din flagga i en stor eld. Se till att det är tillräckligt stort för att ordentligt förstöra flaggan, men inte så stor att det är en säkerhetsrisk. När flaggan förstörs, begrava askan.
    • Var noga med att kontrollera med lokala brännförbud innan du kasserar din flagga.
    • Eftersom många moderna flaggor behandlas med kemikalier som kan bränna explosivt och ge av giftiga rök, kan bränna din flagga orsaka en olycka.
  • Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga steg 14
    2. Klippa upp flaggan. Om du inte är oförmögen eller inte vill bränna din flagga, kan du också klippa den i bitar. När en flagga har skurits är det inte längre en officiell U.S. Flagga och kan kasseras i olika metoder. När du skär upp flaggan, vill du se till att du inte skärs i det blå stjärnfältet. Det här avsnittet ska förbli hela, men du kan klippa resten av flaggan som du passar. När flaggan är ordentligt klippt, kan du kassera det men du vill.
  • Använd sax eller en kniv för att skära flaggan.
  • Undvik att riva flaggan. Detta kan anses vara respektlöst.
  • Det blå stjärnfältet representerar UR-enheten.S. stater, och skärning i det avsnittet anses vara ett symboliskt försök att störa den enheten.
  • Vissa kan överväga denna metod mindre ceremoniell eller respektlös. Använd ditt eget gottfinnande, eller prata med någon med erfarenhet av flaggor, innan du skär upp en flagga.
  • Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga steg 15
    3. Begrava flaggan. När en flagga är sliten kan du lägga upp den, placera den i en låda och begrava den. Så länge du är respektfullt om hur du begraver flaggan, är det ett bra alternativ att bränna. Var noga med att placera flaggan i en låda. Låta jorden röra flaggan anses vara respektlös, även om du avytte en flagga.
  • Denna metod kan också anses vara respektlös eller felaktig.
  • Med tanke på att flaggor är belagda i olika kemikalier för att bevara dem, kan det vara ett mindre miljövänligt alternativ. Till skillnad från flaggor gjorda av naturfibrer som bomull som sönderdelas snabbt, är moderna flaggor vanligtvis gjorda av syntetiska material som uppstår under en mycket längre tid.
  • Bild med titeln pensionera en U.S. flagga steg 16
    4. Ge flaggan till en kvalificerad organisation. Grupper som det amerikanska legionen, veteranerna för utländska krig, tjejscouterna, och pojkescouterna tar dina gamla flaggor och skickar sig ordentligt på dem. De gamla flaggorna bränns typiskt under bortskaffningsceremonier, som hålls vid olika tider under hela året. Om du är osäker på den bästa metoden att avyttra din dig.S. Flagga, det här kan vara ett bra alternativ.
  • Den amerikanska legionen håller en flaggavfallsceremoni på flaggdag varje år.
  • Bild med titeln Pensionera en U.S. flagga Steg 17
    5. Återvinna gamla flaggor. Om du är orolig över att begränsa din flaggs miljöpåverkan, kanske du vill överväga att skicka det till ett företag som specialiserat sig på återvinning av gamla flaggor. De kommer att se till att flaggan kasseras på ett miljömedvetet sätt. Företaget kan också använda material från den gamla flaggan för att göra en ny.
  • Beroende på företaget kan du bli ombedd att ge en donation för tjänsten. Men det finns några som återvinner flaggorna gratis.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande