Hur man köper en stapelbar tvättmaskin och torktumlare

Staplable tvättmaskin och torktumlare är särskilt populära för personer som har begränsat utrymme i sitt hem. De passar ofta inuti en garderob, och med den nya tekniken som används, är de lika effektiva med energi som de är med utrymme. Om du bor i en lägenhet eller en villa, där det inte finns något dedikerat tvättstuga, eller ett hus utan en källare där du kan hålla en full storlek tvättmaskin och torktumlare, kan en stapelbar tvättstuga. Köp en stapelbar tvättmaskin och torktumlare som är säker, användarvänlig och kan passa ditt utrymme och budget.

Steg

  1. Bild med titeln Köp en stapelbar tvättmaskin och torktumlare Steg 1
1. Mäta det utrymme du har. Använd ett måttband för att få längden och bredden på det utrymme där du kommer att hålla din stapelbara tvättmaskin och torktumlare, för att du ska köpa en som passar. De flesta modeller är från 24 till 27 tum (61 till 68.6 cm) bred och från 70 till 75 tum (177.8 till 190.5 cm) hög.
  • Bild med titeln Köp en stapelbar tvättmaskin och torktumlare Steg 2
    2. Observera om din torktumlare måste drivas av el eller gas.
  • Bild med titeln Köp en stapelbar tvättmaskin och torktumlare Steg 3
    3. Leta efter enheter märkta som stapelbara. Varje kompakt tvättmaskin och torktumlare kan köpas separat och staplas ovanpå varandra, men det är kanske inte säkert. Se till att du väljer en modell som är märkt som stapelbar. Brickor är typiskt på botten av enheten, med torktumlare på toppen.
  • Bild med titeln Köp en stapelbar tvättmaskin och torktumlare Steg 4
    4. Tänk på din egen höjd. När du köper en stapelbar tvättmaskin och torktumlare, se till att du kan nå torken. Öppna öppningen och nå in i torken för att säkerställa att du laddar och lossar tvättar är lätt. Om du inte kan hitta en stapelbar enhet som du kan nå, överväga att få en liten avföring för att hjälpa dig att nå in i torken.
  • Bild med titeln Köp en stapelbar tvättmaskin och torktumlare Steg 5
    5. Spara vatten och el med frontbelastningsbricka. Stackbara modeller kommer med brickor som laddas i maskinens framsida, eller ovanpå maskinen. Front Loading Tvättmaskiner Spin snabbare, vilket tar mer vatten ur kläderna och sängkläderna, skär ner på torkningstiden.
  • Bild med titeln Köp en stapelbar tvättmaskin och torktumlare Steg 6
    6. Leta efter en enhet som innehåller en fuktgivare i torken. Sensorn detekterar mängden fukt i belastningen och stängs av automatiskt när lasten är torr. Priset blir högre än modeller med en termostatgivare, som kommer att mäta lufttemperaturen i torkduken. Men fuktgivaren sparar energi och hjälper till att skydda din tvätt från extra slitage.
  • Bild med titeln Köp en stapelbar tvättmaskin och torktumlare Steg 7
    7. Tänk på de extra funktioner som är viktiga för dig. Om bevarande och grön energi är viktig för dig, välj en modell som har ett Energy Star-betyg. Om du gillar att göra många små massor av tvätt, se till att du väljer en modell som har låga inställningar samt hög- eller tungbelastningsinställningar. Andra överväganden som beror på din preferens inkluderar placeringen av luddskärmen i torken, summeren eller klockan som varnar dig om att torkningen är klar, enkelheten att lägga till tvättmedel och blekmedel till tvättmaskinen och hur bullriga maskinen är när den är körs.
  • Bild med titeln Köp en stapelbar tvättmaskin och torktumlare Steg 8
    8. Handla runt för de bästa priserna och valen. Staplable brickor och torktumlare kan köpas i hushållsaffärer, större varuhus och hemma förbättringscentraler och lagerkedjor. Du kan också hitta erbjudanden på nätet, på stora detaljhandelsplatser. Om du är på en budget, överväga att kontrollera Craigslist i ditt område för en begagnad modell.
  • Bild med titeln Köp en stapelbar tvättmaskin och torktumlare Steg 9
    9. Fråga om garantier. De flesta stapelbara tvättmaskin och torktumlare har en standard 1 års garanti. Utökade garantier är ofta tillgängliga, men de kan vara dyra.
  • Bild med titeln Köp en stapelbar tvättmaskin och torktumlare steg 10
    10. Research Consumer Recensioner online. Innan du köper en stapelbar tvättmaskin och torktumlare, leta efter recensioner som tillhandahålls av kunder som för närvarande äger en. Bästsäljande varumärken i butiker och online inkluderar Kenmore, General Electric och Whirlpool.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Många butiker kommer att ge leverans och installation. Fråga om tjänsten är gratis, eller om du måste betala en extra kostnad. Ta reda på om de kommer att ta bort några gamla brickor och torktumlare du har lika bra.
  • Vissa torktumlare kommer att springa på gas, och medan de är dyrare att köpa initialt, kommer de att spara pengar på nyttjandekostnader. Emellertid är de flesta stapelbara brickor och torktumlare elektriska.
  • Varningar

    Några mindre enheter tillåter dig inte att köra brickan och torken samtidigt. Var noga med att fråga om deras kapacitet innan du köper.

    Saker du behöver

    • Måttband
    • Pall
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande