Hur man gör en trumrulle

Drumrullar är tekniker som används av musiker för att skapa en fortsatt ljudeffekt. Trumrullar används vanligtvis för att bygga förväntan på en kommande händelse, till exempel en överraskning avslöjar. Medan det finns många olika typer av trumrullar, är de vanligaste trumrullarna den enda stroke-rullen, dubbelslagsrulle och buzzrulle. För att göra någon typ av trumrulle, måste du först hitta ett bekvämt grepp på trummorna. Då kan du hitta rätt rytm för varje rulle och träna tills du kan påskynda rörelserna och skapa ett fördröjd trumrulle ljud.

Steg

Metod 1 av 3:
Mastering en enda stroke roll
  1. Bild med titeln Gör en trumrulle steg 1
1. Hitta balanseringspunkten för att räkna ut var du ska greppa din trumstick. Håll en av dina trummor lätt in mellan tummen och pekfingret. Börja med att hålla mitten av trumman och se vilken väg trumman tips. Då, flytta din hållning upp eller ner trumman tills den blir jämn och balanserad på båda sidor. Upprepa detta med din andra trumstick i din andra hand tills du hittar ditt grepp på båda pinnarna.
  • Balanseringspunkten, även känd som Fulcrum Point, är punkten på dina trummor där du kan hålla och få den mest studsa tillbaka från din pinne när den träffar trumman.
  • Bild med titeln Gör en trumrulle Steg 2
    2. Testa studsen tillbaka för din greppplacering. Håll en av trummorna vid balanseringspunkten. Lossa ditt grepp så mycket du kan samtidigt som du behåller kontrollen över trumman. Håll sedan handen några inches ovanför trummans kant och låt änden av trummans droppe i mitten av trumman. Räkna antalet gånger trumman studsar innan de sätter sig på trumman.
  • Om balanseringspunkten och grepptätheten är rätt, ska trumman studsa cirka 6 gånger.
  • Om trumman inte studsar alls, håller du det mycket för hårt. Koppla av din hand och lossa ditt grepp och försök sedan Bounce-testet igen.# * Om trumman inte studsar alls, håller du det mycket för hårt. Koppla av din hand och lossa ditt grepp och försök sedan Bounce-testet igen.
  • Bild med titeln Gör en trumrulle Steg 3
    3. Alternativ enda trumstick studsar långsamt. Håll på båda trummorna med hjälp av greppstilen och placeringen som fungerar bäst för dig. Sedan, alternativa släppa varje trumsticka på trumman. Låt din första trumstick studsa en gång och då, precis som det avslutar studsen, släpp den andra trumman på trumman.
  • Typiskt börjar ett enstroke-rullmönster med den högra trummans studsa, sedan vänster, sedan tillbaka till höger och så vidare. Du kan dock starta en enda slagrulle med vilken hand du föredrar.
  • Öva detta tills studsarna och ljuden är likformiga på båda sidor och du kan hålla din takt.
  • Om du är ny att spela trummorna kan det ta ett tag att komma in i denna rytm. Att hitta din grundläggande trumrullrytm är främst baserad på din egen känsla och intuition, så är inte avskräckt om det tar dig flera försök.
  • Bild med titeln gör en trumrulle steg 4
    4. Snabba upp trumman studsar när du känner dig mer bekväm. När du hittar din rytm och få mer bekväm växlande trumstick studsar, försök att påskynda den hastighet som du alternerar din trumstick studsar. Gör så lite lite, påskyndar bara så mycket du kan samtidigt bibehålla kontroll och konsistens.
  • När du väl kommit till den hastighet där ljudet är upprätthållt, har du behärskat den enda stroke trumrullen.
  • Metod 2 av 3:
    Lära sig en dubbelslagsrulle
    1. Bild med titeln Gör en trumrulle steg 5
    1. Greppa trummorna vid balanseringspunkten. För att hitta balanseringspunkten, håll mitten av trummorna lätt in mellan tummen och pekfingret. Om trummans tips, flytta din hållning upp eller ner tills den blir jämn och balanserad på båda sidor.
    • Balanseringspunkten är punkten på dina trummor där du kan greppa för att få den mest studsa tillbaka den träffar trumman.
  • Bild med titeln Gör en trumrulle Steg 6
    2. Tryck långsamt ut den dubbla slagrullsekvensen. För att börja göra en dubbelstake trumrulle kan det vara till hjälp att börja med att bli bekväm med dubbelrullsekvensen. För att göra detta, tryck först på trumman i din högra hand i mitten av trumman två gånger. Då, omedelbart efter den andra kranen, tryck på den vänstra trumman på trumman dubbelt såväl. När den vänstra trumman klickar trumman två gånger, upprepa den här dubbelkranen på höger sida och sätt tillbaka till vänster och så vidare.
  • Den grundläggande sekvensen av dubbelslagstrumman är höger höger, vänster-vänster, höger höger, vänster vänster.
  • Öva denna dubbelrullsekvens tills du är bekväm och kan upprätthålla en stadig takt. 
  • Bild med titeln gör en trumrulle steg 7
    3. Låt trummorna börjar studsa för att göra en dubbel stroke "diddle."När du är bekväm med den dubbla strokesekvensen kan du börja göra trumrullen genom att ersätta den andra ändamålsenliga trumstickkranarna med studsarna. För att göra detta, börja med att slå trumman med din högra drumsticka och låta den studsa en gång efter den första strejken. Så snart trumman studsar och träffar trumman för andra gången, slå trumman med din vänstra trumsticka och låt den studsa en gång efter den första strejken också.
  • Upprepa den här högra strejk-höger studsa, vänster Strike-Left Bounce-sekvens långsamt tills du kan få en känsla för rytmen och bli bekväm med den här sekvensen.
  • "Diddle" är studsen som uppstår när du ursprungligen slår trumman med trumman.
  • Det kan ta lite tid att få en känsla för dubbelstroke "diddle", så var beredd att träna det här för ett tag innan du börjar bli bekväm.
  • Bild med titeln gör en trumrulle steg 8
    4. Applicera lite mer tryck på varje trumsticka när du ursprungligen slår. När du är bekväm att göra en dubbel stroke "diddle" i dubbelrullen växlande sekvens, börja lägga lite mer tryck på den första strejken för varje drumstick. Detta tillsatta tryck kommer att göra studenterna mindre och snabbare.
  • Medan du vill tillämpa tryck, se till att du inte trycker på pinnen ner i en skarp vinkel på trumman. Istället applicera tryck medan du håller trumsticken endast en liten vinkel, så att trumman fortfarande kan bibehålla en naturlig studsa. 
  • Bild med titeln Gör en trumrulle Steg 9
    5. Lägg till mer tryck på trumman tills ljudet är hållbart. När du blir bekväm med en given hastighet, fortsätt att lägga till lite mer tryck för att påskynda dubbelslaget "Diddle" tills du kan bibehålla en sömlös rytm. När du har uppnått ett jämnt, kontinuerligt ljud och en konsekvent stroke som du enkelt kan starta och stoppa, har du framgångsrikt lärt dig en dubbel stroke trumrulle.
  • Metod 3 av 3:
    Gör en buzz roll
    1. Bild med titeln gör en trumrulle steg 10
    1. Håll dina trummor löst på balanseringspunkten. Hitta balanseringspunkten genom att hålla mitten av trummorna lätt in mellan tummen och pekfingret. Om trummans tips, flytta din hållning upp eller ner tills den blir jämn och balanserad på båda sidor.
    • Du måste ha den maximala mängden möjlig studsa tillbaka för att skapa "buzz" av buzz trumrullen, så att hitta balanspunkten är ett viktigt första steg.
  • Bild med titeln gör en trumrulle steg 11
    2. Slå trumman och låt den studsa tills den naturligtvis kommer till ett stopp. När trumman studsar blir mindre och snabbare som det närmar sig ett stopp, kommer det att skapa ett märkbart "buzz" ljud. Öva detta med både dina höger och vänster trummor tills du framgångsrikt kan skapa buzz med båda händerna.
  • Bild med titeln Gör en trumrulle steg 12
    3. Öva att växla till höger "Buzz" -droppe med vänster. Börja bygga en successiv sekvens av buzzes genom att låta din högra trumstick studsa och sedan, precis som det avslutar den sista studsen och skapar "buzz", släpp den andra trumman på trumman. Öva att växla tills studsarna och ljuden är likformiga på båda sidor och du kan hålla din takt.
  • Bild med titeln Gör en trumrulle steg 13
    4. Lägg till tryck när du slår på att påskynda trummans studie. När du är bekväm växlande trumstick studsar mellan dina högra och vänstra trummor, kan du börja påskynda studsarna för att skapa ett snabbare, mer hållbart "buzz" -ljud genom att lägga till bara lite tryck på din första strejk och bibehålla det trycket som trumman studsar. För att göra detta, tryck ner lite på trumman medan du behåller trumman med bara en liten vinkel.
  • Se till att du inte trycker på trumman ner i en skarp vinkel på trumman, eftersom det kommer att minska mängden studsa istället för att påskynda det.
  • För att hjälpa dig att förstå hur tillämpning av tryck kommer att fungera för att skapa en snabbare "buzz", föreställ dig att din trumstick är en ping-pongboll. Om du släpper bollen på trumman, studsar det flera gånger, blir lägre med varje studs. Föreställ dig nu att du släpper bollen och håller omedelbart en paddla över den. Bollen kommer att studsa snabbare eftersom padden förhindrar att den når sin fulla höjd, och studsarna kommer att vara konsekventa.
  • Applicera bara lite tryck på din trumstick fungerar som paddelen, vilket skapar ett snabbare, hållbart "buzz" ljud. 
  • Bild med titeln Gör en trumrulle steg 14
    5. Påskynda dina slag medan du tillämpar mer tryck. När du vänjer dig att applicera tryck för att skapa en snabbare "buzz", börja gradvis påskynda dina slag på trumman. Öva vid varje hastighet tills du märker det naturliga flödet och rytmen som produceras från sömlöst överlappande varje buzz-stroke. När du utför en framgångsrik buzzrulle, låter trumman som det gör en enda buzz-anteckning, mot en serie separata slag.
  • En del av en framgångsrik Buzz Roll ligger i hur bra du kan överlappa varje successiv buzz. Därför måste du träna för att gradvis bygga upp din hastighet tills början av varje ny buzz kommer i den föregående svansen. 
  • Tips

    När du övar din buzz roll kan det vara till hjälp att Använd en metronom. Detta kan hjälpa dig att få rätt tempo och rytm för att upprätthålla din trumrulle.
  • Medan trumrullar vanligtvis görs på en snare-trumma kan du tekniskt skapa en trumrulle på nästan vilken yta som helst. Allt du behöver är några trummor, rätt greppplacering, och mycket övning!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande