Hur man fyller en pez-dispenser

Har du fortfarande en fullrulle Pez i din besittning, och nu när enheterna inte är allmänt tillgängliga, kommer inte ihåg hur man lägger dem i din Pez-maskin?Låt den här artikeln uppdatera ditt minne om hur du slutför den här processen.

Steg

  1. Bild med titeln Fyll en PEZ Dispenser Steg 1
1. Få ett paket pez.Om du inte har en på din plats, säljer några mer traditionella och icke-superbutiker påfyllningspaket för din enhet.
  • Bild med titeln Fyll ett PEZ-dispenser Steg 2
    2. Lägg dispensern på bordet, med ansiktet som pekar uppåt.
  • Bild med titeln Fyll en PEZ Dispenser Steg 3
    3. Ta tag i ansiktets sidor med tummen och pekfingret (en på varje sida) och dra ansiktet direkt uppåt.Detta borde göra dispenserbrickan ut. Sluta trycka när brickan slutar flytta och tills det kommer att klicka på plats.
  • Bild med titeln Fyll en PEZ-dispenser Steg 4
    4. Ta ut en bit Pez från paketet och sätt in godisen ner i axeln.När du sätter i godis,Stå alltid godis i dispensern vertikalt, Aldrig horisontellt, Eftersom godisdispensern kommer att få godis att bryta på betydande tryck, om det görs horisontellt.
  • Bild med titeln Fyll en PEZ Dispenser Steg 5
    5. Upprepa denna fyllnadsmetod flera gånger tills rullen har använts i sin helhet.Låt inte facket stå upp än.
  • Bild med titeln Fyll ett PEZ-dispenser Steg 6
    6. Ta huvudet igen och tryck på det facket tillbaka, ta tag i tummen och pekfingret igen, som tidigare användes. Sluta trycka när enheten stannar, annars kommer du att krossa alla och alla de återstående godisarna i enheten. Om det är tillräckligt hårt, kommer enheten att bryta också!
  • Bild med titeln Fyll ett PEZ-dispenser Steg 7
    7. Stå Pez-maskinen tillbaka, när brickan har tryckts tillbaka.
  • 8. Använd PEZ-dispensern. Stå dispensern upp och böja huvudet bakåt med tummen (som om det böjer det är nacke kraftigt bakåt). En liten konsol kommer att driva en Pez Candy ut så att du kan fånga kanten av godis. Dra ut godisen och låt huvudet dra tillbaka. Upprepa för ytterligare godis.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Låt inte bitarna falla över på sina sidor, efter att ha klibbat dem i dispensern (en stor nybörjare misstag)! Om du gör det, kan anordningen laddas felaktigt, varigenom stycket bryts och orsaka att maskinen sitter fast.

    Saker du behöver

    • Pez dispenser
    • Pez godis
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande