Hur man övertygar en mycket hårig man att raka på bröstet

Om din beau behöver lite seriös manschaping men står emot hårborttagning, hur kan du övertyga honom om att raka på bröstet?Några furry män värmer sin hårighet och tror att det är ett tecken på deras maskulinitet.Oroa dig inte - du kan vädja till din man på olika sätt för att få det du vill ha. Du kommer att övertyga honom att raka på nolltid, och han kan till och med omfamna utseendet på ett smidigt, pojkiskt bröst.

Steg

Metod 1 av 3:
Tilltalande till sin praktiska sida
  1. Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka hans bröststeg 1
1. Lista fördelarna med en nakna bröstkorg. Många män använder logik för att fatta beslut, så lista av några logiska skäl till att raka hans bröst är klokt. Berätta för någon att "det skulle vara fantastiskt" är inte extremt övertygande, så ge honom konkreta skäl att börja övertyga honom. Gå in i konversationen med idéer om vad du vill säga.
  • Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka på bröstet Steg 2
    2. Påminna honom om de hygieniska fördelarna med en nakna bröstkorg. Ridding hans bröstkorg kommer att minska breakouts. Brösthåret kan fungera som en barriär mellan tvålen och huden, vilket kan öka risken för breakouts i detta område. Mindre hår betyder att mindre bakterier och skräp kommer att fångas under håret. Dessutom kan avlägsna brösthår hjälpa till att minska kroppslukten också. Brösthår kan öka kroppsvärmen, vilket får honom att svettas. Om han tar bort hans brösthår, kommer han att vara en renare och svalare, man!
  • Om din kille är ett rent freak, kanske det inte är ett problem för honom. Det gör det dock aldrig ont att lista all information du har.
  • Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka på bröstet Steg 3
    3. Förklara hur mycket bättre hans solbränna kommer att se. En nakna bröst är mycket lättare att sola. Om din man vill ha en trevlig, även brons då ska han ta bort brösthåret. Det är lättare att få en bra solbränna på utsatt hud än en som är täckt med hår.
  • Om han inte bryr sig om sin solbränna, kan du snyggt berätta för honom att du tycker att han ser väldigt snygg ut med en solskämpad glöd. Din åsikt kan bara svänga honom.
  • Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka på bröstet Steg 4
    4. Påpeka att nakna kistor är "i."Några av de vackraste männen i Hollywood rockar en hårlös bröst, som Zac Efron, David Beckham och Justin Bieber. Long Gone är 70-talets öppna skjorta, hårspillande mode - mindre hår på bröstet anses definitivt vara mer tilltalande med nuvarande modestandarder.
  • Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka på bröstet Steg 5
    5. Säg att nakna kistor ser bättre ut i klänningar och rena skjortor. Wiry Chest Hair kan ses rakt genom skjortor av lättare tyg. Det här är vanligtvis inte det bästa eller mest lämpliga utseendet. Bär en undertröja kan fixa detta problem, men det kan bli gammalt och säkert obekväma under varmare månader! Genom att raka bröstet kan han glida en ren klänningskjorta på utan en andra tanke.
  • Detta är en speciellt övertygande anledning till alla killar som klär sig regelbundet för arbete.
  • Metod 2 av 3:
    Notera intima skäl
    1. Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka hans bröststeg 6
    1. Berätta för honom att en hårlös bröst slår på dig. De flesta män är mycket sexuella varelser. Om en kille tycker att rakning kommer bröstet att övertyga dig om att ha sex med honom, det kan vara allt du behöver för att övertyga honom.
    • Var försiktig så att du inte förolämpar honom. Berätta inte för honom att du är repulserad av hans håriga bröst. Berätta bara för honom att du hittar hårlösa kistor väldigt sexig.
  • Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka på bröstet Steg 7
    2. Få honom att överväga snugglefaktorn. Berätta för honom att snuggling upp till en hårlös bröst är betydligt mer bekvämt. Spela med sina hjärtat - berätta för honom att du älskar att vara nära honom, men håren i munnen eller på din kind gör dig mindre benägen att koka upp med honom. Vilken kille vill höra att hans dam är repellerad av hans brösthår?
  • Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka på bröstet Steg 8
    3. Säg att du älskar att se sin nakna hud. Vilken kille vill inte visa upp sin sex pack? Även om han bara har två paket, berätta för honom hur mycket du gillar hans kropp. Din man kommer att vara smickrad, och förhoppningsvis mer villig att visa upp varorna genom att ta bort det överskjutande håret. Upprepade gånger berätta för honom att du älskar en sexig nakna bröstkorg.
  • Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka på bröstet Steg 9
    4. Förklara att mjuka, nakna kistor är mycket kyssvärda. Låt honom veta att du är mer benägen att kyssa en nakna bröst än en som är alla håriga. Hur många tjejer vill ha en munnen av hår när de försöker vara romantiska? Om du känner dig bekväm att bli öppen sexuell med honom, gör det! Berätta för honom att du vill köra din mun över hela kroppen, men det brösthåret gör det svårt.
  • Metod 3 av 3:
    Föreslå professionella alternativ
    1. Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka på bröstet Steg 10
    1. Berätta för honom att en professionell kommer att göra processen lätt och ruttfri. En anledning att han kan bikta på tanken på hårborttagning är den ansträngning som han skulle behöva lägga in. Det kan vara ett tidskrävande engagemang, och det kan säkert skapa en stor röra. Om han har särskilt tjockt eller grovt hår, kan processen vara lite smärtsam. Genom att gå till en professionell kan han få ett helt slät bröst utan att behöva oroa sig för att köpa rätt leveranser eller städa upp efteråt.
    • En professionell vet hur man rakar bröstet för att undvika rakhyvelbränning och / eller irritation. Mellan tekniken och professionell gripskräm och lotion kommer din man att vara stolt över resultatet.
  • Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka bröstet Steg 11
    2. Rekommendera en plats som specialiserat sig på män. Om han är orolig för att bli emasculerad genom att få bröstet rakat, hitta en no-frills, maskulin plats att ta honom. Visa honom den plats du föreslår, och hitta recensioner från andra män om du kan. Många män kommer att vara för blyg för att besöka håret och nagelsalongen för en bröstbakning. Att hitta en plats som han känner sig bekväm kan göra hela skillnaden.
  • Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka på bröstet Steg 12
    3. Se till att han känner till sina hårborttagningsalternativ. Vissa män antar att de måste raka varje dag, men påminna honom om att vaxning och laserbehandlingar också är bra alternativ. För att göra saker lätt för honom kan du till och med berätta för ett fördelar och nackdelar med de olika möjligheterna, som kostnad, smärta och underhåll. Inte bara kommer han att ha informationen rätt vid sina fingertoppar, det här kommer också att visa honom hur mycket du vill att han seriöst överväger hårborttagning.
  • Prata om de metoder du känner till som minskar smärtan, som numbing krämer, ångande, advil, och till och med dricker whisky.
  • Påminna honom om att det har avlägsnats professionellt mindre smärta övergripande.
  • Bild med titeln övertyga en mycket hårig man att raka hans bröststeg 13
    4. Undvik att nagging din håriga man. Stava ut dina önskemål, men kom ihåg att han är den som behöver göra valet om detta. Om han inte är övertygad av vad du har föreslagit och vill behålla sin håriga bröst, är det acceptabelt tid. Han är medveten om din preferens, men badgering honom kommer bara att orsaka en kamp. Låt bara dina orsaker filtrera genom tid - så småningom kan han komma överens utan på egen hand, i sin egen tid och bara när det verkar som om han nått beslutet. I slutändan kom ihåg att det finns mer till ett förhållande än kroppshår.
  • Din man kan föredra en viss frisyr eller titta på dig, men du vill inte höra om det dag och dag ut. Sätt dig i hans skor, och påminna dig om att det är hans kropp, hans val.
  • Tips

    Överväga att vaxa i motsats till rakning för ett jämnare, snabbare resultat.
  • Att använda en skägg trimmer på brösthår har arbetat för vissa män - det handlar om att städa snarare än att ta bort håren.
  • Se till att han applicerar solskyddsmedel mot bröstet när han slår på stranden - hans bröst kommer att bli mer sårbart för solbränna utan håret.
  • Om du verkligen är käften och han gör inte ett drag för att ta bort håret, kan ett passivt aggressivt svar vara att sluta raka dig själv. Om han kommenterar de håriga armhålorna och benen ogynnsamt, berätta bara för honom att du ska göra din när han gör hans.
  • Ibland kompromissar är din bästa lösning. Till exempel, lämna det håriga bröstet men bli av med axeln och bakhåret. Om han får intrycket att så mycket hår är bara för överväldigande för dig, kan han vara villig att raka lite.
  • Varningar

    Håll hela tiden känslig. Ingen vill kallas namn eller ha det underförstått att de ser äckliga eller obehagliga. Det är skadligt och kan leda till en nedgång i självförtroende.
  • Det är hans kropp - om han inte kommer att hålla med, lära sig att leva med det.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande