Så här lägger du till ett sparkonto på paypal

PayPal är ett online-leverantörskontoföretag som gör det möjligt för kontoinnehavare att acceptera, återkalla och göra betalningar via en säker webbplats. Detta används i stor utsträckning av eBay-köpare och säljare liksom otaliga andra e-handelswebbplatser. Det är det mest använda online-kontoföretaget för både internationella och U.S. användare.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på PayPal Step 1
1. Gå till Paypal.com.
  • Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på PayPal Step 2
    Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på PayPal Step 2
    2. Logga in på ditt PayPal-konto genom att ange din e-postadress och PayPal-lösenord i lämpliga fält i "Kontoinloggning" Box till höger om PayPal-hemsidan. Kontrollera att rullgardinsmenyn under PayPal-lösenordsfältet har "Mitt konto" vald.
  • Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på PayPal Steg 3
    Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på PayPal Steg 3
    3. Klicka på den gula "Logga in" mot botten av "Kontoinloggning" låda.
  • Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på PayPal Steg 4
    4. Välj "Profil" flik under "Mitt konto" Avsnitt på din PayPal-konto.
  • Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på PayPal Step 5
    5. Bläddra ner och välj "Lägg till eller redigera bankkonto" alternativ. Detta kommer att rikta dig till din "Bankkonto" sida.
  • Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på PayPal Step 6
    6. Klicka på "Lägga till bank" knapp. Detta tar dig till "Länk ditt bankkonto" sida.
  • Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på PayPal Step 7
    7. Välj "Besparingar" kontoalternativ.
  • Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på PayPal Steg 8
    8. Ange din bankkontoinformation. Denna information kommer att innehålla både ditt routing-nummer och kontonummer. Dessa finns på en av dina kontroller som är kopplade till ditt specifika bankkonto.
  • RUTNINGSNUMMER: Numret på den nedre vänstra sidan av din check är ditt routingnummer - hitta det här numret och skriv in det i "Clearingnummer" fält i mitten av "Länk ditt bankkonto" sida.
  • Bankkontonummer: Numret på nedre högra sidan av din check är ditt kontonummer - hitta det här numret och skriv in det i "Kontonummer" av "Länk ditt bankkonto" sida. I slutet av ditt kontonummer finns det en "7" listad på din incheckningsnummerområde. Utan att använda några mellanslag eller bindestreck, lägg till det här "7" in i "Kontonummer" Fält direkt efter ditt allmänna kontonummer. Detta "7" betecknar sparkonto-delen av ditt bankkonto.
  • Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på PayPal Step 9
    9. Ange din banks namn i "Bank namn" fält.
  • Bild med titeln Lägg till ett sparkonto på paypal steg 10
    10. Tryck på den gula "Fortsätta" knappen längst ner på skärmen. Detta tar dig till "Bekräfta ditt bankkonto" sida. På den här sidan kan du antingen välja att "Bekräfta omedelbart" Genom att ange ditt kontonummer och åtkomstkoder. Du kan också välja "Bekräfta om 2-3 dagar" Alternativ, som sätter 2 separata, mycket små insättningar i ditt givna konto och ber dig att verifiera dem genom att överföra att komma in och överföra exakt samma belopp tillbaka till PayPal. Dessa insättningar blir mindre än $ 1.00 och är bara former för att bekräfta ditt bankkonto till ditt PayPal-konto.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    När du anger ditt routingsnummer i det lämpliga fältet kan PayPal redan känna igen bankrutningsnumret och automatiskt ange din banks namn för dig.
  • När du skriver in ditt bankkontonummer i "Kontonummer" fält inom "Länk ditt bankkonto" Sida av ditt PayPal-konto, slutar ditt kontonummer i a "6" (utan att använda några mellanslag eller bindestreck) betecknar att detta är ditt checkkonto.
  • Du kan välja att använda antingen ditt checkkonto eller sparkonto som ditt primära konto inom PayPal genom att gå till "Profil" flik i "Mitt konto" Sektion av PayPal, val "Lägg till eller redigera bankkonto", och klicka på "Gör primära" länk på höger sida av det lämpliga kontot du vill vara primärt. Du kan bara göra det här en gång PayPal har bekräftat ditt bankkonto.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande