Hur man kontrollerar matstämpelbalansen online

Programmet för kompletterande näringsstöd, eller snap (ofta kallat av sitt gamla namn, matstämpelprogrammet), ger låginkomst U.S. Invånare med ekonomiskt stöd för att köpa mat och vissa andra nödvändigheter. Många stater, men inte alla, ger möjlighet att kontrollera din matstämpel balans online. Om det tillstånd som utfärdat ditt förmånskort inte har den här tjänsten, kan du hitta din balans via telefonen, genom att visa upp till ett kontor i person, eller genom att läsa en av dina livsmedelsbutiksintäkter.

Steg

Metod 1 av 2:
Kontrollera din matstämpel balans online
  1. Bild med titeln Kontrollera matstämpel Balance Online Steg 1
1. Kontrollera om det är möjligt i ditt tillstånd. Besök sidan EBT-webbplatser på https: // fns.USDA.GOV / SNAP / STATE-EBT-webbplatser. Klicka på det tillstånd som utfärdat ditt fördelarkort, om det visas på listan.
  • Använd en av de alternativa metoderna nedan om ditt tillstånd inte finns på listan.
  • Bild med titeln Kontrollera matstämpelbalans online Steg 2
    2. Skapa ett konto eller logga in. Den exakta layouten på webbplatsen beror på ditt tillstånd. Leta efter en länk som säger "Registrera nu," "Göra ett konto," eller en liknande fras. Om du inte hittar en, klicka bara på "Logga in" Knapp - Vissa webbplatser kräver inte att du skapar ett konto, men kommer bara att be om ditt sociala trygghet och / eller kortnummer.
  • Bild med titeln Kontrollera matstämpel Balance Online Steg 3
    3. Ange önskad information och Hit Submit. För att komma åt dina fördelar måste du ange ditt fullständiga namn och numret på ditt förmånskort. Du skapar också ett användarnamn och lösenord så att du kan logga in på webbplatsen. Beroende på ditt tillstånd kan du också bli ombedd för ditt personnummer eller annan information. Fyll i formuläret och godkänna villkoren när de blir ombedd.
  • Skriv ditt användarnamn och lösenord nere i en hemlig plats så att du inte glömmer det.
  • Bild med titeln Kontrollera matstämpel Balance Online Steg 4
    4. Logga in på ditt konto. Du kan vara inloggad automatiskt när du skapar ett konto. I framtiden, för att logga in, besök den här sidan, ange ditt användarnamn och lösenord och klicka på Logga in eller en liknande knapp.
  • Bild med titeln Kontrollera matstämpelbalans online Steg 5
    5. Visa ditt kontosaldo. Leta efter en länk till kontoöversikt, visa balans eller en liknande fras. Din matstämpelbalans bör listas här. Om du ser en kontonaktivitetslänk, klicka på den för en mer detaljerad uppdelning av hur du har spenderat dina matstämpelpengar.
  • Bild med titeln Kontrollera matstämpel Balance Online Steg 6
    6. Logga ut när du är klar. Var noga med att logga ut när du är klar så att ingen annan kan komma åt din information. Detta är särskilt viktigt om du använder en dator som delas med andra personer.
  • Metod 2 av 2:
    Kontrollera din matstämpel balans på andra sätt
    1. Bild med titeln Kontrollera matstämpelbalans online Steg 7
    1. Kontrollera din balans genom kundservice. Om ditt tillstånd inte erbjuder online-snap (Food Stamp) -tjänster, kontakta kundservice och få dem att kontrollera din balans för dig, eller ge dig råd om hur man kontrollerar det i ditt tillstånd. Du kan hitta gratisnummer att ringa listad på USDA-webbplatsen, Tillsammans med webbplatser som kan innehålla online kundservice.
    • Ring det nummer som anges under "Klient" Att fråga om din balans. Numret som anges under "Återförsäljare" är för butiker som accepterar matfrimärken som betalning.
  • Bild med titeln Kontrollera matstämpelbalans online Steg 8
    2. Hitta alternativa nummer eller fysiska kontorslokaler. Sök online för "EBT-kontakt" och namnet på ditt tillstånd. Det angivna numret ska vara detsamma som du redan har ringt, men informationen kan också innehålla en fysisk kontorsuppslag, eller kontaktinformation för en relaterad tjänst som kan hjälpa till, till exempel kvinnorna, spädbarn, och barnprogram (WIC).
  • Bild med titeln 03 1
    3. Titta på ett kvitto från ett matstämpelköp. Din återstående balans skrivs vanligtvis på ditt kvitto när du betalar med ditt fördelar. Om du inte har det här, gör ett litet köp med ditt fördelarkort, och fråga kassören för kvittot.
  • Kvittot kan skriva ut den här informationen under "EBT-balans," "Snapbalans," eller namnet på det statliga specifika programmet (t.ex. quest eller calfresh).
  • Bild med titeln 04 8
    4. Kontakta din arbetsgivare om ett nytt fördelar. Mängden tid det tar att ta emot din första snap (matstämpel) betalning beror på ditt tillstånd. Du bör alltid ta emot den inom 30 dagar efter det att din ansökan lämnats in, eller inom 7 dagar om din inkomst är tillräckligt låg för att kvalificera sig för snabb bistånd. Din handlare, eller person som lämnade in din snap-applikation, borde kunna ge dig mer information om sin status.
  • Bild med titeln Kontrollera matstämpel Balance Online Steg 11
    5. Kontrollera utgivningsschemat online. Om du vill ta reda på om den här månadens matstämpelbalans har distribuerats kan du kontrollera schemat online utan ett konto. Besök den federala snapwebbplatsen och klicka på namnet på det tillstånd som utfärdat ditt fördelarkort. Typiskt anger staterna fördelar mellan 1: a och 10: e varje månad, beroende på det nummer som skrivs på ditt förmånskort.
  • Tips

    Du behöver inte spendera alla dina pengar på en månad. De outnyttjiga pengarna kommer att förbli i ditt konto, så länge du använder ditt fördelar kort åtminstone oncea år.

    Varningar

    Misbruk av ditt kort kan leda till beslag. För att säkerställa att detta inte händer, kom ihåg:
    • Aldrig att sälja, handla eller ge bort ditt kort, fördelar eller stift.
    • Aldrig att låta din återförsäljare handla dina matförmåner i utbyte mot kontanter.
    • Aldrig att låna någon annan dina matfördelar eller EBT-kort.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande