Hur man skickar in kvitton för att expansifiera

Thistaaches du hur du skickar ett kvitto för att expensifiera via e-post. Att skicka ett kvitto är enkelt, du behöver bara vidarebefordra det till kvitton @ expansify.com med hjälp av den e-postadress som är ansluten till ditt expansify-konto. Om du är en expansify copilot som skickar ett kvitto för någon annan måste du också lägga till den personadress för den person du skickar in i ämnesraden i e-postmeddelandet.

Steg

  1. Bild med titeln E-postkvitton för att expansifiera steg 1
1. Öppna kvittot du vill skicka för att expansifiera. Om du har fått kvittot via e-post, öppna e-postmeddelandet i din e-postansökan. Om du har papperskvitton, kommer du måste skanna dem Så du kan bifoga dem till din e-postadress.
  • Om ditt e-postmeddelande skickades till en e-postadress som inte är den som är ansluten till ditt expansify-konto måste du vidarebefordra e-postkvittot till den e-postadressen först. Om du skickar kvittot för att expansifiera från en annan e-postadress, kommer den inte att tillämpas på ditt konto.
  • Om du skickar in ett skannat kvitto i stället för en från din e-postkälla, skapa ett nytt e-postmeddelande nu och hoppa över till steg 3.
  • Bild med titeln E-postkvitton för att expansifiera steg 2
    2. Klicka på Fram alternativ. Stegen är lite annorlunda beroende på din e-post app. Här är några av de mest populära Apps-steg:
  • Om du använder Gmail, klicka eller tryck på de tre punkterna längst upp till höger på meddelandet och välj Fram.
  • Om du använder App-appen Outlook Desktop öppnar du meddelandet och klickar på Fram Meddelande i verktygsfältet. Om du använder Outlook.com eller Outlook-mobilappen, klicka på eller tryck på Fram längst ner i meddelandet.
  • I Apple Mail-appen på en Mac, sväng muspekaren via meddelandehuvudet (toppen av meddelandet) och klicka på pilen som pekar till höger. Om du använder appen på en iPhone eller iPad, tryck på den högerpekande pilen längst ner.
  • Bild med titeln E-postkvitton för att expansifiera steg 3
    3. Ange kvitton @ expansify.com in i "Till" fält.Oavsett om du skickar ett kvitto för dig själv eller för någon annan för vilken du är en copilot, är det den e-postadress du behöver använda.
  • Bild med titeln E-postkvitton för att expansifiera steg 4
    4. Ange ett ämne (endast copilots). Om du skickar ett kvitto för dig själv kan du hoppa över det här steget, eftersom ämnesraden inte spelar någon roll för dig. Om du är en copilot, motivet måste Var e-postadressen till användaren för vilken du skickar in kvittot. Ta bort den aktuella ämnesraden om det finns en och ersätter med bara personens e-postadress.
  • Bild med titeln E-postkvitton för att expansifiera steg 5
    5. Fäst kvittot till ditt email (om du behöver). Om kroppen i det e-postmeddelande du vidarebefordrar redan har mottagandet, kan du hoppa över det här steget. Om inte, Du måste bifoga kvitton. Du kan bifoga en JPEG, GIF, PNG, PDF, DOC, RTF eller HTML-fil.
  • Du kan bifoga flera resultat till ett enda e-postmeddelande, men försök att hålla dina bilagor till 10 eller färre.
  • Bild med titled E-postkvitton för att expansifiera steg 6
    6. Klicka på Skicka knapp. Detta skickar e-postmeddelandet för att expansifiera. Ibland ser den här ikonen ut som ett pappersflygplan istället för ordet "Skicka." När ditt kvitto är bearbetat av Expensifys SmartScan-programvara kommer det att läggas till i din utgiftssida.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande