Hur man kontrollerar ett mål presentkortsbalans

Target Presentkort är en lätt och användbar gåva för att ge för födelsedagar, jul eller examen. Du kanske inte känner till balansen på ett presentkort om värdet inte skrivs på kortet, eller om du redan har använt några av pengarna. Kontrollera saldot online med hjälp av målets hemsida. De har en sida speciellt för att kontrollera ett presentkortsbalans. Mål erbjuder också ett automatiserat presentkortstjänst telefonnummer, som du kan ringa för att kontrollera din balans.

Steg

Metod 1 av 2:
Kontrollera balansen på målsidan
  1. Bild med titeln Kontrollera ett mål Presentkortsbalans Steg 1
1. Gå till målets presentkortsaldo. Målets hemsida har en sida speciellt ägnad åt att du kan kontrollera balansen på ett presentkort. Gå till https: // mål.com / gäst / presentkort-balans och ange din presentkortsinformation för att kontrollera balansen.
  • Bild med titeln Kontrollera ett mål Presentkortsbalans Steg 2
    2. Ange kortnummeret. När sidan laddas, ser du två lådor för att skriva in. Titta på baksidan av ditt presentkort. Det 15-siffriga kortnummeret är under kortets streckkod. Skriv detta nummer i rutan "Kortnummer". Var noga med att skriva det exakt, inklusive bindestreck.
  • Du kan behöva skrapa av en silverremsa för att avslöja kortnummeret.
  • Bild med titeln Kontrollera ett mål Presentkortsbalans Steg 3
    3. Skriv in åtkomstnummer. Den andra rutan på kontrollbalanssidan kräver att du skriver presentkortets åtkomstnummer. Hitta åtkomstnummer som finns direkt under kortnummeret. Skriv det åtta siffriga åtkomstnumret i den angivna rutan.
  • Bild med titeln Kontrollera ett mål Presentkortsbalans Steg 4
    4. Klicka på knappen "Check Balance". När du har skrivit kortnummer och åtkomstnummer i rätt lådor, kontrollera att båda siffrorna är korrekta. Klicka sedan på "Kontrollera balans" för att bekräfta balansen på ditt kort. Detta visar automatiskt din balans.
  • Metod 2 av 2:
    Använda den automatiska telefonservicen
    1. Bild med titeln Kontrollera ett mål Presentkortsbalans Steg 5
    1. Ring 1-800-544-2943 på din fast telefon eller mobiltelefon. Om du inte vill kolla ditt presentkortsbalans online, ring presentkortstödslinjen. Uppringning av det här numret tar dig till en automatisk inspelning som låter dig kontrollera kortbalansen.
  • Bild med titeln Kontrollera ett mål Presentkortsbalans Steg 6
    2. Lyssna på prompten och tryck på 1 för att kontrollera din balans. När ditt samtal går igenom, svarar en inspelad röst och ger dig en lista med alternativ. Ditt första alternativ är att trycka på 1 om du vill kolla ett presentkortsbalans.
  • Bild med titeln Kontrollera ett mål Presentkortsbalans Steg 7
    3. Punch i det 15-siffriga presentkortsnumret. Lyssna på prompten och skriv in ditt kortnummer när du är riktad för att göra det. Titta på baksidan av ditt presentkort för numret. Röstmeddelandet säger att du börjar numret med "04" och att träffa pundskylt efter kortnummeret.
  • Bild med titeln Kontrollera ett mål Presentkortsbalans Steg 8
    4. Ange åtkomstnummer. Fortsätt lyssna på prompten. Om det ber om ditt kortets åtkomstnummer, ange det med siffrorna på din telefon. Åtkomstnumret är en åtta siffror som finns under kortnummeret.
  • Bild med titeln Kontrollera ett mål Presentkortsbalans Steg 9
    5. Lyssna på din balans. Efter att ha följt instruktionerna för att ange åtkomstnumret, kommer röstprompten att känna igen ditt presentkorts ID-nummer och berätta presentkortets balans. När du hör balansen, skriv det på baksidan av kortet som hjälper dig att komma ihåg.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande